Zwangerschapsshoot in de Soesterduinen

Zwangerschapsshoot in de Soesterduinen

14725234_1243828539012533_1970384525_oDe afgelopen weken heb je al enkele speciale foto’s voorbij zien komen van de getalenteerde Aniek die met ons de zwangerschapsshoot realiseerde op een bijzondere plek. Het leek ons heel bijzonder om de zwangerschap vast te leggen, het is zo’n unieke periode die wij nooit willen vergeten. Omdat wij erg kunnen genieten van prachtige foto’s schakelden we daarom de hulp in van Aniek voor deze onvergetelijke shoot. Kijk je mee naar het eindresultaat?

De locatie
Voordat ik meer foto’s zal tonen, leek het mij leuk om te vertellen over de bijzondere locatie die we hebben gekozen voor deze zwangerschapsshoot met Aniek. Wellicht kan je je nog het artikel herinneren waarin ik vertelde hoe ik met Jord heb gedeeld dat hij vader zou worden? Je kunt het hier teruglezen In de Soesterduinen staat een boom en onder die boom heb ik toentertijd een picknick georganiseerd voor ons waar ik Jord heb verrast met het bijzondere nieuws dat wij nog dit jaar ouders zouden worden. Ook hebben we in de Soesterduinen onze trouwfoto’s laten maken (ook bij deze speciale boom) en maanden later zou ik – tijdelijk – niet meer in de trouwjurk kunnen passen omdat ik inmiddels een flink buikje heb gekregen. Wij wonen in de buurt van de Soesterduinen en vinden het echt een prachtige omgeving, het doet ons denken aan het strand maar dan een stukje dichterbij huis. De natuur is er prachtig en deze omgeving blijft ons elk bezoek weer verbazen. Op de dag van deze zwangerschapsshoot was het nog even spannend of we daadwerkelijk de foto’s konden maken, omdat het steeds regende. Gelukkig kwam daar een droog moment waarop we de shoot konden realiseren. Wij genieten volop na middels deze foto’s, dankjewel voor de inspirerende en geweldige sessie lieve Aniek!

verhoeven-36

verhoeven-07

verhoeven-25

verhoeven-04

verhoeven-50

verhoeven-56

verhoeven-40

We hebben in dit artikel bewust niet alle foto’s getoond, want… Er zijn ook foto’s gemaakt met de naam van onze kleine! Heel spannend en bijzonder natuurlijk, maar hoe graag we het ook willen tonen: deze foto’s houden we nog even voor onszelf. Misschien alvast leuk om te weten, Aniek zal ook de newbornfoto’s maken van onze kleine. Ik kan nu al niet wachten om deze shoot te realiseren! En tot die tijd geniet ik volop van deze prachtige sessie in de Soesterduinen. Het blijft een plek voor ons vol mooie en dierbare herinneringen.

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Dit bericht heeft 26 reacties.

 1. Nicole

  Wat een leuke foto’s! Ik ga ook zeker zo’n shoot doen en newborn ook.. Vind het trouwens ook leuk om zelf zulke foto’s te maken maar doe er niet zoveel mee 😉
  Nicole onlangs geplaatst…Jij hebt toch altijd weekend?My Profile

 2. Joyce

  Prachtige foto’s Dagmar! Spannende weken gaan jullie nu in <3

  1. Dagmar Valerie

   Dankjewel lieve Amy, superlief je reactie X

 3. Renske

  Prachtige foto’s zeg! Aniek heeft zeker talent. :-) En wat ben je ook mooi zwanger! Geniet nog van de laatste momenten met de kleine man in jouw buik. Nog eventjes en dan kunnen jullie hem écht knuffelen. :-)
  Renske onlangs geplaatst…Ontdekt! | De lekkerste culinaire blogsMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Wauw dankjewel lieve Renske voor je geweldige reactie! Superlief van je, thank you X

 4. Bettie

  Ik heb al een tijdje niet op je blog gekeken en zie meteen hoe jouw buik is gegroeid. Hoe lang moet je nog? Super mooie foto’s

  1. Dagmar Valerie

   Haha ja mijn buik is de afgelopen tijd behoorlijk gegroeid! Ons zoontje kan nu elk moment komen, dat maakt het spannend en erg bijzonder. Officieel nog een weekje tot de uitgerekende datum, we wachten rustig af. Dankjewel voor je leuke reactie! X

 5. Kirsten

  Wauw Dagmar, ik ben zo’n tijd niet actief online geweest en heb je nog helemaal niet kunnen feliciteren met je zwangerschap! Word er helemaal plaatsvervangend blij van haha, geniet :-)

  Wat zijn jullie mooi zo samen. Bijzonder om zulke herinneringen vast te laten leggen!
  Kirsten onlangs geplaatst…Hi again!My Profile

  1. Dagmar Valerie

   Wat ontzettend lief dankjewel Kirsten voor je geweldige reactie! You made my day! X

 6. Larissa

  Wauw, wat een prachtige foto’s! Heel mooi om een zwangerschap op deze manier vast te leggen. Ik ben mega benieuwd naar de naam van jullie kleintje!
  Larissa onlangs geplaatst…Het leed dat herfstweer heetMy Profile

 7. Evelien

  Wat een mooie foto’s op een prachtige plek. Succes met de laatste loodjes en bovenal geniet!

 8. Kimberly

  Wat een prachtige foto’s zeg!! Jullie stralen echt, zo mooi om te zien!! :D

Geef een antwoord

CommentLuv badge