Blog

Zwangerschapsshoot in de Soesterduinen

14725234_1243828539012533_1970384525_oDe afgelopen weken heb je al enkele speciale foto’s voorbij zien komen van de getalenteerde Aniek die met ons de zwangerschapsshoot realiseerde op een bijzondere plek. Het leek ons heel bijzonder om de zwangerschap vast te leggen, het is zo’n unieke periode die wij nooit willen vergeten. Omdat wij erg kunnen genieten van prachtige foto’s schakelden we daarom de hulp in van Aniek voor deze onvergetelijke shoot. Kijk je mee naar het eindresultaat?

De locatie
Voordat ik meer foto’s zal tonen, leek het mij leuk om te vertellen over de bijzondere locatie die we hebben gekozen voor deze zwangerschapsshoot met Aniek. Wellicht kan je je nog het artikel herinneren waarin ik vertelde hoe ik met Jord heb gedeeld dat hij vader zou worden? Je kunt het hier teruglezen In de Soesterduinen staat een boom en onder die boom heb ik toentertijd een picknick georganiseerd voor ons waar ik Jord heb verrast met het bijzondere nieuws dat wij nog dit jaar ouders zouden worden. Ook hebben we in de Soesterduinen onze trouwfoto’s laten maken (ook bij deze speciale boom) en maanden later zou ik – tijdelijk – niet meer in de trouwjurk kunnen passen omdat ik inmiddels een flink buikje heb gekregen. Wij wonen in de buurt van de Soesterduinen en vinden het echt een prachtige omgeving, het doet ons denken aan het strand maar dan een stukje dichterbij huis. De natuur is er prachtig en deze omgeving blijft ons elk bezoek weer verbazen. Op de dag van deze zwangerschapsshoot was het nog even spannend of we daadwerkelijk de foto’s konden maken, omdat het steeds regende. Gelukkig kwam daar een droog moment waarop we de shoot konden realiseren. Wij genieten volop na middels deze foto’s, dankjewel voor de inspirerende en geweldige sessie lieve Aniek!

verhoeven-36

verhoeven-07

verhoeven-25

verhoeven-04

verhoeven-50

verhoeven-56

verhoeven-40

We hebben in dit artikel bewust niet alle foto’s getoond, want… Er zijn ook foto’s gemaakt met de naam van onze kleine! Heel spannend en bijzonder natuurlijk, maar hoe graag we het ook willen tonen: deze foto’s houden we nog even voor onszelf. Misschien alvast leuk om te weten, Aniek zal ook de newbornfoto’s maken van onze kleine. Ik kan nu al niet wachten om deze shoot te realiseren! En tot die tijd geniet ik volop van deze prachtige sessie in de Soesterduinen. Het blijft een plek voor ons vol mooie en dierbare herinneringen.

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.