Blog

Zwanger week 27 – Events, projecten en slapeloze nachten


Wauw dit was mij het weekje wel! Het begon een beetje pittig, met slapeloze nachten en wallen waarover ik overdag bijna struikelde. Dat maakte de week ook niet makkelijker, want het was nogal een intensieve kan ik je vertellen. Zo had ik twee events in Amsterdam, reisde ik voor mijn werk af naar Zwolle, bracht ik familie naar het vliegveld in Düsseldorf en was ik vandaag een dagje in de Zwaluwhoeve. Tussendoor werkte ik aan projecten, was ik veel op kantoor en probeerde ik wat uurtjes slaap in te halen. Ik vertel je meer over de 27e week van mijn zwangerschap!

Zwanger week 27
De week begon iets anders dan ik had gehoopt dat het zou gaan. Ik merkte dat ik lichamelijk wat meer last had van de klamme weersomstandigheden. De luchtvochtigheid was wat hoger en ik hoorde van veel zwangeren dat zij daardoor ’s nachts ook moeite hadden met slapen. Niets verrassends gelukkig, maar wel iets wat er behoorlijk inhakt als je overdag een actief programma aanhoudt en een volle agenda hebt. Ik kon die helaas niet leger maken, alle afspraken waren relevant en ook op werk was het wat hectisch waardoor ik halverwege de week echt even moeite had om alles vol te houden. Dit was overigens niet zo vreemd, want ik sprintte van a naar b en ondertussen nog even langs z om alle ballen hoog te houden en gedroeg mij daarom niet bepaald als een zwangere (als hier trouwens al richtlijnen voor zijn haha). Iets wat ik écht wel vaker mag gaan doen adviseerde de verloskundige mij telefonisch, want de gezondheid staat voorop en is juist in deze fase extra belangrijk. Ook kreeg ik heel fijn advies en enkele tips waardoor de pijn die in mijn onderrug wat opspeelde te verhelpen. En nu aan het einde van deze 27e week voel ik mij weer helemaal ontspannen, energiek en fit. Echt fijn dat zulke waardevolle tips tussendoor voor zo’n groot verschil kunnen zorgen. Ik eet goed, drink veel en slaap een stuk beter. Ik hoop dat dat ook zo zal blijven nu de temperaturen van plan waren wat meer de hoogte in te schieten komende week. Wat ook erg heeft geholpen was het heerlijke dagje ontspannen met Anne, mama en mijn broertje in de Zwaluwhoeve. Dat was echt zo geslaagd, gezellig en fijn! Ik voelde mij – wat een woordkeuze in een zwangerschapsupdate – als herboren! Op naar een nieuwe week vol fijne momenten, zoveel zin in!

Bruna Bites voor Bloggers en het Woezel & Pip event
Afgelopen dinsdag reisde ik af naar het mooie Amsterdam om aan te schuiven bij het Bruna Bites voor Bloggers event. In het hartje van onze hoofdstad genoten we van de nieuwste titels die gepresenteerd werden bij deze prachtige uitgeverij. Er werd voorgelezen, er was een interview met auteur Gregg Hurwitz en we gingen met een superleuke goodiebag huiswaarts. Ik kijk heel erg uit naar dé spectaculaire thriller van 2016 Orphan X, het schijnt namelijk de perfecte mix te bevatten van Jason Bourne en Jack Reacher. Ik kan nu al niet wachten om het te lezen, daarom duik ik binnenkort alvast in het ongecorrigeerde leesexemplaar dat we ontvingen. Zo gaaf! Ook vond ik het heel speciaal om hem te ontmoeten, dat maakt het extra bijzonder en ik ben erg nieuwsgierig geworden naar zijn schrijfstijl. Als deze stijl ook maar in de buurt komt van zijn pakkende antwoorden die hij tijdens het interview gaf, dan gaat het boek echt een topper van dit najaar worden! Vervolgens ging ik de volgende dag weer naar Amsterdam, dit keer naar de geweldige locatie Paviljoen Puur waar Etos het event organiseerde in samenwerking met Woezel & Pip. Het was mijn allereerste mama-event en ik genoot er ontzettend van. De sfeer zat er goed in, we hadden prachtig weer en het was zo goed verzorgd allemaal. Echt tot in de puntjes prachtig! De luiertaart die je bovenaan dit artikel ziet, heeft met dit event te maken. De reden van dit event was namelijk de bekendmaking van deze speciale samenwerking die Etos en Woezel & Pip zijn aangegaan. Goed nieuws in luierland! Etos heeft haar luiers vernieuwd en is vriendjes geworden met de twee allerliefste hondjes van de wereld: Woezel & Pip. Zo heeft Etos nu niet alleen de beste – want ze zijn nóg dunner, droger en zachter – maar ook de leukste luiers voor een verrassend lage prijs. Blije baby’s, blije ouders! Het event was geweldig om te mogen ervaren, echt een feestje! Ik sprak lieve bloggers, werd verblijd met allemaal mooie babyproducten en genoot van alle vrolijke kids om mij heen. Wat een verwennerij om erbij te mogen zijn!

Al met al was het een intense week met veel activiteiten, gezellige momenten, extra veel kilometers en lieve mensen. Op naar week 28!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.