Blog

Zwanger week #24 – Deadline, sushi en opladen


Het tweede trimester gaat zo snel, terwijl ik het liefst de tijd even zou willen stoppen. Het is zo’n bijzondere periode en het schijnt (ik kan nog niet uit ervaring spreken natuurlijk) dat de laatste loodjes behoorlijk pittig kunnen zijn, dus genieten we dubbel en dwars van elke dag dat het goed gaat. En elke dag is er weer eentje dichterbij het moment dat we de kleine mogen omarmen, we kunnen niet wachten! 

Zwanger week 24 – Mijn guilty pleasures heb ik prima onder controle, ik ben actief wanneer dat kan en op werk gaat het ook ontzettend goed. Het was wel een heel drukke periode, maar de rust begint gelukkig aardig terug te keren, maar niet in mijn buik! De kleine man kan al flinke schopjes uitdelen en vooral in de avond is dat heel gezellig. Omdat Jord hem ook al kan voelen beseffen we nog meer dat we nu eigenlijk al met z’n drietjes zijn en dat idee bevalt ons heel erg goed. Als we het over onze kleine hebben samen dan gebruiken we zijn naam regelmatig, al hopen we dat we ons niet verspreken in het openbaar maar tot nu toe gaat het nog prima haha. We fantaseren regelmatig over hem en genieten van de babykamer die steeds meer op zijn kamer begint te lijken. Dat we samen kerst mogen vieren met de kleine en hij net voor mijn verjaardag komt is het allerbeste cadeau dat we mogen ontvangen! Ook Poes vindt het maar al te fijn om in de babykamer een kijkje te nemen. En als we haar niet kunnen vinden, dan is de kans groot dat ze in de stoel naast zijn ledikantje is gaan liggen. Poes is daar tegenwoordig niet meer weg te krijgen, dus dat gaat nog wat worden…

Opruimkriebels, minder moeten en lezen – Laat ik beginnen met dat ik de leesflow goed te pakken heb, ik geniet van verschillende boeken tegelijkertijd en vind het heerlijk en ontspannend om mij in een goed boek te kunnen verliezen. Echt even me-time, want tussen al het werken door maakte mijn hoofd behoorlijk wat overuren. De deadline van mijn boek heb ik gelukkig gehaald en dat geeft al wat meer rust, maar ik wil heel graag zoveel doen in te weinig tijd. En dan hou ik eigenlijk ook geen rekening met de zwangerschap. Niet zo praktisch haha. Dus van mijzelf ben ik – ja ja sinds woensdag, al een halve week! – minder gaan moeten. Even flink wennen, maar wel een stuk prettiger en gezonder. Als iets niet zo snel gaat of lukt zoals gepland dan moet ik dat maar voor lief nemen, want het gaat de komende tijd waarschijnlijk vaker op deze manier en dat vraagt om acceptatie anders zit je alleen jezelf in de weg. Zo wou ik op een dag graag gordijnen bestellen, weekboodschappen doen, het hele huis schoonmaken, de tuin bijknippen, de kledingkasten uitruimen, eten koken, de keuken poetsen, wasjes draaien, strijken, twee artikelen schrijven en een boek uitlezen waar ik net in was begonnen. Zelfs zonder de zwangerschap een beetje ambitieus haha. Dus de komende tijd richt ik dat wat anders in, bovendien helpt Jord mij ontzettend veel waardoor we samen alsnog een heel eind komen en dat waardeer ik enorm.

Ik hoop dat we het zonnetje komende week wat vaker kunnen zien, we hebben fijne momenten met lieve vrienden en familie op de planning en daar kunnen we wel wat warmere temperaturen bij gebruiken. Mijn broertje komt terug uit China en ik kan niet wachten om hem weer te zien. Wat een avontuur was dat, dan zijn we eindelijk weer compleet!

Heb jij leuke plannen voor de komende week?  

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.