Blog

Wij gaan de babyfoon Alecto DVM-150 gebruiken

Babyfoon Alecto DVM-150

De tijd vliegt voorbij en voor we het weten ligt ons tweede zoontje in onze armen. Stiekem kunnen we echt niet wachten, maar aan de andere kant hebben we ook nog genoeg voorbereidingen te treffen. Zo oriënteren we nog voor een fijne commode en borstkolf, zodat we dit niet in een later stadium moeten doen. Onze nieuwe babyfoon is in ieder geval binnen en wat zijn we er blij mee! We gaan de Alecto DVM-150 gebruiken bij ons tweede zoontje en we zijn nu al verrast door het mooie scherm (scherp beeld en lekker groot) en de functionaliteiten. Ik vertel je graag meer over onze nieuwe babyfoon van Alecto, lees je mee?

We hebben gekozen voor het merk Alecto

We hebben bij Lucas al hele goede ervaring opgebouwd met een babyfoon van Alecto, toen gebruikten we namelijk de Alecto DVM-200 . Het was een geweldige babyfoon waar we dankbaar gebruik van hebben gemaakt en die op veel plekken is geweest om het ons makkelijker te maken. Het is zo geruststellend en fijn als je kunt vertrouwen op de juiste en vooral veilige apparatuur. Naast veiligheid staat ook comfort hoog op ons lijstje; het is ideaal wanneer een product het leven van (kersverse) ouders comfortabeler kan maken. Deze periode is al intensief genoeg, daarom is het een fijne gedachte wanneer je je geen zorgen hoeft te maken of je je kindje wel hoort. Je kunt op elk gewenst moment naar de kleine kijken en genieten van zijn aanwezigheid. Deze positieve ervaringen hebben we zelf al met producten van Alecto, maar ik hoor ook van andere ouders lovende berichten. Nu hebben we een nieuwe babyfoon, namelijk de Alecto DVM-150 en daar vertel ik je graag meer over.

Babyfoon Alecto DVM-150

De babyfoon Alecto DVM-150

Wij hebben gekozen om de Alecto DVM-150 te gebruiken als babyfoon voor ons tweede zoontje. Met de Alecto DVM-150 zie je jouw kindje ook scherp in het donker en dat vinden we zelf een fijn idee. Daar hebben we ook dankbaar gebruik van gemaakt bij Lucas, omdat je kunt zien of je kindje in een fijne houding ligt en daadwerkelijk slaapt. Je kunt veel horen, maar het is een fijn idee dat je elk moment ven een kijkje kunt nemen bij de kleine. Deze babyfoon beschikt namelijk over een infrarood led lampje, zodat de camera ook ’s nachts goed werkt. Dankzij de VOX functie lig je ’s nachts niet wakker van het felle licht. Met deze functie schakelt het beeld automatisch in zodra je kleintje geluid maakt. Wat ook erg prettig is aan deze babyfoon, is dat de DVM-150 beschikt over een terugspreekfunctie zodat je jouw kindje gerust kunt stellen wanneer dat nodig is. Ook kan je een slaapliedje opzetten, dit kan zelfs op afstand. We hebben voor deze babyfoon gekozen omdat je deze uit kunt breiden met extra camera’s en het scherm is lekker groot. Dat is erg handig, want dan kunnen we zowel Lucas als ons tweede zoontje zien. We gebruiken niet vaak meer de babyfoon voor Lucas, maar toch is het goed dat deze babyfoon over de functionaliteit beschikt om extra camera’s eraan te kunnen koppelen. Je kunt maar beter van alle gemakken voorzien zijn met twee lieve kids!

Babyfoon Alecto DVM-150

Hoe gebruikten we de babyfoon van Alecto?

Vanaf het moment dat Lucas 2 maanden oud is, slaapt hij op zijn eigen kamer. Dit moment voelde voor ons goed, maar het is een persoonlijke keuze of je ervoor kiest om dit op een eerder of later moment te doen. Vanaf deze ‘mijlpaal’ gebruikten we de babyfoon. In het begin was ik bang dat ik Lucas niet zou horen, maar al snel voelde ik mij meer vertrouwd bij deze stap en keuze. Daar heeft de babyfoon zeker een belangrijke rol in gespeeld. Ook overdag sliep Lucas op zijn eigen kamer, zodat hij een eigen slaaproutine kon ontwikkelen. Dan kon ik beneden koken, het huishouden doen of even genieten van me-time. Ik kon ook op die momenten even bij Lucas spieken en bekijken of hij al wakker is. Gingen we ergens naartoe op reis of gezellig naar dierbaren? Dan kon Lucas vaak op een kamer om het hoekje slapen in zijn campingbedje. De babyfoon mocht écht niet ontbreken op onze uitstapjes; deze was onmisbaar en ik was extra blij met de geweldige camera waardoor ik ook  dan even bij Lucas kon kijken. Weliswaar op afstand, maar het voelde een stuk dichterbij. De babyfoon heeft ons erg verrijkt in de eerste 2 jaar van Lucas zijn leven en ons zorgeloze uren gegeven.

We zijn erg blij dat we nu opnieuw een babyfoon van Alecto hebben zoals je kunt lezen. We zijn erg positief en hebben hele goede ervaringen. We verheugen ons op het inrichten van de babykamer waar de babyfoon een mooi plekje zal krijgen. En nu duimen dat dit kindje ook zo’n goede slaper als Lucas mag worden, fingers crossed! Die garantie zat helaas niet bij de babyfoon haha.

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.