Blog

Welkom op de wereld Lucas Pieter

verhoeven-33-bw
Op 6-12-2016 zijn wij trotse ouders geworden van ons prachtige lichtpuntje Lucas Pieter. Na een pittige bevalling mochten we vandaag lekker naar huis waar we nu volop genieten van elkaar en de blauwe wolk propvol liefde. Precies een jaar nadat Jord mij ten huwelijk vroeg in Thailand vieren we voortaan de verjaardag van onze kleine.

Een jaar geleden deden wij tijdens het lichtjesfeest Loi Krathong in Thailand een wens en deze is zojuist uitgekomen. Op 6 december 2015 balanceerde Jord nog op een kano om mij ten huwelijk te vragen. Precies een jaar later gaan we balanceren tussen de luiers. Deze trotse mama en papa genieten nu volop van Lucas Pieter (roepnaam Lucas) die op 6 december 2016 geboren is. Ons lichtpuntje Lucas maakt het goed na een pittige bevalling waardoor wij nog een nachtje in het ziekenhuis zijn gebleven. Hij heeft ons getrakteerd op een eerste geweldige nacht inclusief uitslaapuurtjes (hij houdt net als zijn papa blijkbaar lekker van slapen, duimen dat het zo blijft!) waardoor wij vol energie en propvol liefde aan de kraamtijd kunnen beginnen. Inmiddels zijn we thuis waar we genieten van ons nieuwe hoofdstuk als gezin.

Tot zover even deze update, dankjewel voor alle gedachten aan ons de afgelopen periode. Het wachten is beloond met de allerliefste zoon die we ons maar konden wensen waar we nu volop van zullen genieten.

Veel Liefs,
Trotse ouders Dagmar & Jordy

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.