Welkom op de wereld Lucas Pieter

Welkom op de wereld Lucas Pieter

verhoeven-33-bw
Op 6-12-2016 zijn wij trotse ouders geworden van ons prachtige lichtpuntje Lucas Pieter. Na een pittige bevalling mochten we vandaag lekker naar huis waar we nu volop genieten van elkaar en de blauwe wolk propvol liefde. Precies een jaar nadat Jord mij ten huwelijk vroeg in Thailand vieren we voortaan de verjaardag van onze kleine.

Een jaar geleden deden wij tijdens het lichtjesfeest Loi Krathong in Thailand een wens en deze is zojuist uitgekomen. Op 6 december 2015 balanceerde Jord nog op een kano om mij ten huwelijk te vragen. Precies een jaar later gaan we balanceren tussen de luiers. Deze trotse mama en papa genieten nu volop van Lucas Pieter (roepnaam Lucas) die op 6 december 2016 geboren is. Ons lichtpuntje Lucas maakt het goed na een pittige bevalling waardoor wij nog een nachtje in het ziekenhuis zijn gebleven. Hij heeft ons getrakteerd op een eerste geweldige nacht inclusief uitslaapuurtjes (hij houdt net als zijn papa blijkbaar lekker van slapen, duimen dat het zo blijft!) waardoor wij vol energie en propvol liefde aan de kraamtijd kunnen beginnen. Inmiddels zijn we thuis waar we genieten van ons nieuwe hoofdstuk als gezin.

Tot zover even deze update, dankjewel voor alle gedachten aan ons de afgelopen periode. Het wachten is beloond met de allerliefste zoon die we ons maar konden wensen waar we nu volop van zullen genieten.

Veel Liefs,
Trotse ouders Dagmar & Jordy

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Deze post heeft 62 reacties

 1. Nogmaals GEFELICITEEEEERD! Echt fantastisch! En zo’n mooie datum!! Super speciaal!

 2. Wauw gefeliciteerd! Heel veel geluk met jullie nieuwe gezinnetje!

 3. Wauw Dagmar. Wat mooi heb je dit weer verwoord. Allereerst wil ik jullie natuurlijk van harte feliciteren en geluk wensen met jullie prachtige knul. Geniet lekker van dit mooie wondertje en laat je overladen met alle liefde voor de komende periode <3
  Deisy onlangs geplaatst…Hoe zit het met jouw innerlijke criticus?My Profile

 4. Wat onwijs leuk Dagmar en Jord! Gefeliciteerd allebei en geniet ervan!

 5. Awww, gefeliciteerd! Ben blij dat ie ook nog even flink geslapen heeft! Ben zo blij voor jullie! xx
  britt onlangs geplaatst…goals decemberMy Profile

 6. Gefeliciteerd met jullie kleine man!

 7. Wauw gefeliciteerd!

  Volgens mij betekent Lucas ook licht. Dat is wel heel erg bijzonder.

  Veel geluk met zn drietjes en geniet van deze tijd :)

 8. Ahhh wauw Dagmar, gefeliciteerd met jullie lieve ventje. Toen ik gisteren op Instagram een foto voorbij zag komen waarin je vertelde dat het één jaar geleden was dat Jord je ten huwelijk had gevraagd dacht ik al: dan zal het wondertje vandaag wel geboren worden. Geniet van elkaar en van deze tijd. Liefs.

 9. Gefeliciteerd met jullie zoontje!!!

 10. Gefeliciteerd dagmar en jord! Geniet er van deen kleine!

 11. Van harte gefeliciteerd met jullie wondertje! Lekker uitrusten en genieten met z’n drietjes!!

 12. Van harte Gefeliciteerd met jullie zoon.
  Leuke naam ook Lucas.

 13. Van harte gefeliciteerd! Grappig wel dat hij net op zes december geboren is, aangezien jullie al zeiden dat het rond Sinterklaas zou zijn en dan is het pal op die datum!
  Ik wens jullie een prachtige tijd samen. Geniet van jullie kleine jongen en het nieuwe gezinnetje dat jullie nu zijn!

 14. Lieve Dagmar! Van harte gefeliciteerd met jullie kindje! Wat fijn om te lezen dat het goed met jullie gaat en dat jullie heel gelukkig zijn samen. Ik wens je nog een heerlijke tijd toe! Heel veel liefs, Katinka (HES)

 15. Ah wauw, het is echt voorbestemd dat het precies op 6 december is gebeurd. HEEL VEEL LIEFDE & gefeliciteerd met de kleine man <3 <3 Genieten maar!

 16. Van harte gefeliciteerd Dagmar, heel veel geluk samen toegewenst!

 17. Gefeliciteerd en ontzettend veel geluk met zijn drietjes! Liefs!

 18. Wauw van harte gefeliciteerd! Na de instagrampost dat het een jaar geleden was dat je ten huwelijk gevraagd werd had ik er nog over nagedacht dat dat een mooie datum zou zijn voor de geboorte en jawel. Heel mooi en lief geschreven!

 19. Van harte gefeliciteerd met jullie zoon Lucas! Fijn dat alles goed gaat. <3

 20. Gefeliciteerd met de geboorte jullie zoon! Wat een prachtige naam! Veel geluk samen! X

 21. Ik ben iemand die normaal niet reageert, maar voor deze speciale gelegenheid moet dat toch echt wel eventjes. Gefeliciteerd!!

 22. Via deze weg nogmaals een hele dikke proficiat met de geboorte van jullie zoontje, Lucas! Geniet er met volle teugen van! <3 Heel veel liefs!
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
9 X Zo kom je in de kerststemming

It's the most wonderful time of the year! Wat ben ik toch dol op kerst. Gezellig tijd doorbrengen met familie en...

Sluiten