Welkom op de wereld lieve Simon

Welkom op de wereld lieve Simon

Wij gaan het leven vieren met z’n vieren! Onze lieve zoon Simon is geboren en we zijn dankbaar dat hij ons leven verrijkt. We hebben lang uitgekeken naar zijn komst en hij is nu al zo geliefd! We zijn tot over onze oren verliefd op het broertje van Lucas en genieten van deze eerste dagen als gezin van vier. Op 24-03-2020 is Simon geboren en na een voorspoedige, natuurlijke bevalling zijn we samen thuisgekomen waar we beginnen aan dit nieuwe hoofdstuk. We verheugen ons op alle mooie herinneringen die we met elkaar gaan maken.

Met veel dankbaarheid en plezier denken we terug aan de speciale zwangerschapsperiode die we de afgelopen negen maanden mochten beleven. Met vooral veel ups hebben we de trimesters doorlopen met z’n drieën en nu zijn we klaar voor het nieuwe avontuur. Welkom op de wereld allerliefste Simon, prachtig broertje van Lucas. Al tijdens de zwangerschap maakte hij ons gezin compleet. Nu we hem echt kunnen bewonderen en knuffelen, maakt Simon ons extra gelukkig. We hebben lang uitgekeken naar zijn komst en gefantaseerd hoe het zou kunnen zijn, maar Simon overtreft al onze verwachtingen en meer. We zijn dolblij dat we vanaf nu kunnen genieten van onze jongens en we verheugen ons op de toekomst met elkaar.

Het gaat ontzettend goed met ons en we hadden nooit verwacht dat mijn herstel zo voorspoedig zou kunnen verlopen. De bevalling – waarover ik later meer zal vertellen – overtreft elk droomscenario, al was het tegelijkertijd intens en een onvergetelijke ervaring. Ik ben in het ziekenhuis bevallen zonder medicatie, dankzij de fantastische verloskundige en haar oneindige vertrouwen, expertise en talent. Ik ben haar ongelooflijk dankbaar, want dankzij haar inzet en kunde verloopt mijn herstel zo soepel en is mijn kraamweek echt een feestje.  Het neemt niet weg dat deze periode erg dubbel voelt, omdat we geen bezoek kunnen ontvangen en het virus de wereld in haar greep heeft. Bevallen in deze gekke tijd vond ik dan ook ongelooflijk spannend en het voelde zo kwetsbaar. Ik ben heel blij dat we nu samen mogen zijn, al missen we onze dierbaren enorm. We komen hier hopelijk gauw doorheen en focussen ons nu op herstellen, opladen en ontspannen met elkaar zodat we hier sterker uit mogen komen als kersvers gezin van vier. We zitten in een blauwe bubbel en zijn dolgelukkig met onze jongens. Lucas is een grote, trotse broer en Simon een heerlijk, tevreden kereltje. Onze grootste wens is werkelijkheid geworden: de vliegende start van ons gezin van vier is een feit.

We gaan genieten van de blauwe wolk, elkaar leren kennen en wennen aan onze nieuwe gezinssamenstelling. We gaan de momenten plukken, herinneringen creëren en vooral ‘nu’ beleven.

Heel veel liefde van ons, Dagmar, Jordy, Lucas & Simon

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Dit bericht heeft 9 reacties.

 1. Jessica

  Gefeliciteerd met jullie prachtige gezin!

  Heb je al gedacht aan (k)raamvisite? Zo kunnen dierbaren toch even op “visite” komen.

 2. Victoria

  Gefeliciteerd papa, mama en grote trotste broer!

  Wat fijn dat alles zo voorspoedig is verlopen en het herstel nu ook zo voorspoedig verloopt!

  Wat Vlasje hierboven zegt “welkom op deze gekke aarde”
  Gelukkig krijg je er nog niets van mee Simon! En kan je juist nu extra veel genieten van je grote broer en van papa en mama!

  En hopelijk is deze rare nare periode heel snel voorbij, en kunnen jullie geliefden jullie daarna zo snel mogelijk en gezond opzoeken!

Geef een antwoord

CommentLuv badge