Blog

Welkom in februari – de babykamer en aftellen tot verlof

Tutti Bambini Cozee Bedside Wieg Oak Charcoal‎ Dagmar Valerie

Een nieuwe maand is aangebroken; de maand van de liefde. Liefde in de vorm van mooie vriendschappen, familie en dierbaren, maar ook liefde voor jezelf. Ik hoop dat februari je veel liefdevolle momenten mag bezorgen en dat je de dagen mag vullen met lichtpuntjes. Heb je een volle agenda voor de komende periode? Gun jezelf dan tussendoor me-time, je kunt het juist goed gebruiken wanneer het hectisch is. Let goed op elkaar en jezelf! Voor mij voelt het als een speciale maand, waarin we nog even genieten van tijd en ruimte voor ons gezin van drie. Eind februari ga ik namelijk met zwangerschapsverlof! Lees je mee?

Laatste werkdagen

De maand februari is misschien wel de laatste maand waarin we een gezin zijn van drie. De kans is namelijk erg groot dat ons tweede zoontje in maart geboren zal worden. Althans, die verwachtingen hebben de verloskundigen en wij ook, maar de tijd zal het leren. Een bijzondere periode breekt aan, want ik ga eind februari met zwangerschapsverlof. De laatste opdrachten en projecten ben ik aan het afronden, terwijl ik ondertussen ook volop aan het illustreren ben en nog werk aan nieuwe ideeën. Aan inspiratie geen gebrek, echt een luxe! Ik vind het heerlijk om te werken zodra dat lichamelijk ook goed voelt, al pak ik de werkzaamheden wel steeds meer op eigen tempo op. Gelukkig kan dat ook met mijn onderneming, waardoor ik het nog steeds prima kan combineren met de zwangerschap. Ook dit voelt als een cadeautje; ik ben blij dat ik de ruimte heb om te werken zolang dat goed voelt voor de kleine en mij.

De babykamer en het geboortekaartje

De babykamer is een fijne ruimte aan het worden waar het ook steeds meer ‘af’ voelt. Steeds meer decoraties en accessoires krijgen een eigen plekje, net als de handige mama musthaves. Het ontwerp van het geboortekaartje is af en de proefdruk is prachtig. Het is helemaal naar wens geworden en het overtreft al onze verwachtingen. We zijn er zo blij mee! Zeker in combinatie met de naam voelt het compleet; dit wordt hét kaartje van ons kleinste vriendje. Ik ben benieuwd welke datum er uiteindelijk op het kaartje zal staan, iets wat we rustig moeten afwachten. Als er iets is wat je los moet laten, dan is het wel dit aspect van de zwangerschap haha. Zoals je leest zijn het veel babypraatjes, want ik kan ook echt niet meer om de buik heen. Ik voel de kleine vrolijk trappelen en dat geeft veel energie en gezelligheid. Het is een heerlijk gevoel om in verbinding te staan met hem; wonderlijk dichtbij. We kunnen niet wachten totdat hij bij ons is en het avontuur van ons gezin van vier mag beginnen.

Vakantie met z’n vieren

Ondertussen genieten we ook volop van de vakantievoorpret en begint het flink te kriebelen om mooie bestemmingen te bezoeken met elkaar. We verheugen ons heel erg op het ontdekken van de wereld met onze jongens. Ook kijken we uit naar de warmere dagen waarop we lekker buiten kunnen zijn, we genieten van de groeiende en bloeiende tuin en alle mooie herinneringen die we mogen maken. In februari zetten we de puntjes op de i van ons huis, zodat het nog meer een thuis mag worden voor onze jongens. Na februari kan het ontspannen en opladen echt beginnen. Althans, niet voor lang waarschijnlijk maar laten we de momenten pakken die we krijgen!

We hebben erg veel zin in deze nieuwe maand en hopen dat je de dagen ook op een liefdevolle manier invulling mag geven. Geniet van het nu!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.