Blog

We Are Pregnant babybeurs – Inspiratie en mooie merken

We are pregnant babyfeest event dagmar valerie

Wat een heerlijk babyfeest! Ik genoot onwijs van de We Are Pregnant beurs die ik bezocht in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Het was echt een toplocatie voor al die mooie merken, de shops, het lekkere eten en de inspiratie. De sfeer was fantastisch en ik kijk met veel plezier terug op deze gezellige beleving. De zwangerschap verloopt al zo snel, ik vond het heerlijk om vandaag tijdens deze beurs extra de focus te leggen op deze mooie tijd en ons tweede wondertje. Ik heb de We Are Pregnant beurs ervaren als een hartverwarmende beleving en geweldig cadeautje tijdens de zwangerschap.

Appeloogje we are pregnantTijd voor hét babyfeest: gezellig uitje voor zwangeren

Ik kijk terug op zo’n geslaagde en gezellige tijd, dat is meteen het eerste gevoel dat weer bij mij bovenkomt als ik terugdenk aan mijn bezoek aan dit fantastische babyevent. Voor mij is het de eerste keer dat ik zo’n beurs bezoek, maar ik kan We Are Pregnant echt aanraden. De sfeer is zo warm, betrokken en gezellig; het voelde als een ontspannen tijd om extra te genieten van de zwangerschap. Ik keek mijn ogen uit bij alle mooie merken en shops; heerlijk om mij even onder te dompelen in babyspulletjes en inspiratie op te doen voor onder andere de babykamer. Ook leerde ik veel over nieuwe trends en thema’s, maar heb ik ook mijn kennis rondom de eerste maanden van een baby weer opgefrist. Geweldig om te genieten van dit prachtige babyfeest!

Kleine keutel

Veel inspiratie en prachtige merken

Wat is het toch leuk om langs zoveel mooie shops te lopen en inspiratie op te doen voor de fase waarin we ons tweede kindje mogen verwelkomen. Van geboortekaartjes tot babykamers, babykleding en musthaves voor de eerste weken; ik heb veel mooi ideeën opgedaan voor de kaart en de kamer van ons tweede zoontje. Het is zo fijn om je te laten inspireren en informeren, juist omdat het aanbod zo groot is en je het beste wil voor jouw kindje. Door de persoonlijke gesprekken en tips weet ik nog beter welke stijl we willen doorvoeren en natuurlijk heb ik ook genoten van leuke beursacties. Dat maakt dat ik niet met lege handen naar huis ben gegaan en ik wat leuke items heb geshopt voor dit lieve kindje. Ik kende al veel mooie merken, maar om de kwaliteit in het echt te kunnen bewonderen vond ik ook echt ideaal. Een hoogtepunt van de beurs vond ik de stand van Appeloogje; wát een talent en mooie producten. Prachtig om te zien! En ook de fiets met de zitjes van Thule erop was een bewustwordingsmoment; binnenkort ziet mijn fiets er ook zo uit met twee stoere boys in de zitjes. Ik kan niet wachten! Ik ben helemaal verliefd op de collectie van Meyco, vooral de natuurlijke tinten vind ik geweldig om terug te laten komen in bijvoorbeeld een wiegdeken of hydrofiele doek. Heart of Gold heeft ook letterlijk mijn hart gestolen; dit prachtige merk maakte veel indruk vanwege de mooie materialen en prachtige producten. En bij Kleine Keutel móet je zijn voor de mooiste patronen en zachte baby musthaves. Ook ben en blijf ik altijd fan van Dodi, neem er zelfs eens een kijkje voor bijvoorbeeld een geweldige muziekmobiel.

Thule fiets we are pregnant

We Are Pregnant beurs in Utrecht een aanrader?

Ik wist niet dat de We Are Pregnant beurs zo’n aanrader zou zijn, maar echt; gun jezelf dit heerlijke cadeautje door er lekker tussenuit te gaan en je onder te dompelen tijdens dit gezellige babyfeest. Voor mij was het een thuiswedstrijd, want ik woon in Nieuwegein (nog geen 10 minuten van de Werkspoorkathedraal in Utrecht) en ik genoot volop van dit stralende event. De locatie was fantastisch, de beurs is goed georganiseerd, de sfeer is hartverwarmend en de shops en merken zijn inspirerend én informatief. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een ontspannen bezoek aan We Are Pregnant om er extra te genieten van de zwangerschap. Ook voor kersverse moeders is het een heerlijk feestje waar jij en de kleine volop worden verwend. De Werkspoorkathedraal is overigens goed bereikbaar en je kunt bij de beurs gratis parkeren. De tickets vind ik in verhouding erg betaalbaar, want je krijgt er een geweldige beleving en genietmomenten voor terug. Have fun!

Ben jij al een keer naar het We Are Pregnant event geweest?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.