Blog

Unboxing – Wat zit er in het gratis Baby-Dump cadeaupakket?

Baby-Dump zwangerschapsbox gratis cadeaupakket inhoud babyproducten

Als zwangere mag je gratis de Baby-Dump zwangerschapsbox ophalen in de winkel en daar zitten handige babyproducten in speciaal voor jouw gezin. Wat er in het Baby-Dump cadeaupakket zit, vertel ik je graag in dit artikel. Om de box op te kunnen halen, moet je een bon uitprinten en deze invullen. Wanneer je het ingevulde formulier afgeeft in de Baby-Dump winkel, ontvang je de gratis zwangerschapsbox vol leuke items. De inhoud laat ik je zien in dit artikel!

Wat zit er in het Baby-Dump cadeaupakket 2019?

In deze box vol handige babyproducten zitten allemaal items die goed van pas komen als we straks ons kindje mogen verwelkomen. Eind maart 2020 gaan we de producten met veel plezier gebruiken, tot die tijd genieten we van het verzamelen en kopen van praktische items voor de kleine. We hebben nog veel van Lucas, maar we moeten het zeker aanvullen met baby musthaves. Bij de Baby-Dump haalden we recent het cadeaupakket op waarin handige kortingskaarten zaten en leuke items voor ons tweede zoontje. Het rompertje is echt ge-wel-dig, maar ook ongelooflijk klein. Ik kan niet geloven dat Lucas ooit in dit maatje heeft gepast, toch is het wel zo haha. Maakt ons als ouders ook bewust hoe groot Lucas al is. Ook zit er een handige Bibi Happiness Speen in die vast en zeker goed van pas zal komen.

Baby-Dump zwangerschapsbox gratis cadeaupakket inhoud babyproducten

Handige babyproducten voor ons tweede kindje

In deze box zaten ook handige lepeltjes, bakjes met deksel en tuitbekers. Die zijn ideaal voor onderweg of thuis om eten en drinken in te bewaren op een toegankelijke manier. Daar kan je er nooit genoeg van hebben! Ook het doekje heeft een lief printje en komt zeker van pas. In het cadeaupakket zat ook een lief knuffeltje voor de kleine, maar de kans is groter dat het al eerder in Lucas zijn bed belandt haha. Verder zat er een cadeaukaart in en meer informatie over handige producten voor tijdens de babyfase. Echt leuk om op deze manier meer informatie te ontvangen! De babyfase is al behoorlijk prijzig, daarom is het extra feestelijk om deze items gratis te krijgen.

Print de bon en ontvang een gratis Baby-Dump cadeaupakket

Door de bon te printen die op de website van Baby-Dump staat, kan je gratis het cadeaupakket ophalen in de winkel. Je moet het formulier invullen, maar er is geen koopverplichting waardoor je kunt genieten van deze leuke zwangerschapsbox vol leuke en handige babyproducten. Je komt in aanraking met mooie merken en praktische producten waar je in de babyfase veel plezier door mag ervaren. Ik vond deze box erg leuk om te unboxen. Lucas heeft de doos trots opgehaald bij de kassa en was onder de indruk van de items voor de baby. Het rompertje noemde hij ‘piepklein en schattig’. Zelf vind ik het ook ongelooflijk en wonderlijk dat ons tweede zoontje het mag dragen. Het cadeaupakket was een feestje om te ontvangen!

Ik hoop dat je het leuk vond om te ontdekken wat er in deze Baby-Dump zwangerschapsbox zit die zwangere vrouwen gratis mogen ophalen in de winkels.

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.