Blog

Unboxing – Wat zit er in de gratis blije doos van WIJ en Prénatal?

de blije doos zwangerschapsbox gratis ophalen bij Prenatal wat zit er in inhoud

Ben je zwanger? Dan mag je gratis de blije doos ophalen bij Prénatal. Dit is een cadeaupakket van WIJ speciaal voor zwangere vrouwen vol met producten die je in de babyfase kunt gebruiken. Ook bevat de zwangerschapsbox handige kortingscodes en cadeaukaarten, waardoor het echt verwennerij is om de box uit te pakken. Maar wat zit er in de blije doos? Welke inhoud kan je verwachten? Ik laat het je graag zien via deze unboxing. Ben je ook zwanger? Vergeet je dan niet in te schrijven voor deze gratis box waardoor je een uitnodiging ontvangt om de blije doos op te halen!

Wat zit er in de blije doos van 2019?

In deze zwangerschapsbox kan je veel babyproducten, handige kortingscodes en cadeaukaarten verwachten. Het is echt een verwennerij voor zwangere vrouwen! De Sudocrem komt erg goed van pas, die waren we al bijna vergeten. Bij Lucas hebben we Sudocrem regelmatig gebruikt en deze kleine potjes zijn ideaal om in de luiertas te stoppen. En wat dacht je van het proefpakket met luiers van Pampers? Daar kan je er nooit genoeg van hebben! Ook krijg je korting bij de Wehkamp op Pampers, wij kopen daar regelmatig de maandboxen van Pampers die eens in de zoveel tijd extra voordelig geprijsd zijn. de blije doos zwangerschapsbox gratis ophalen bij Prenatal wat zit er in inhoud

 

Gratis producten voor jouw baby

In de blije doos zitten nog meer uiteenlopende producten voor jouw baby. Je krijgt onder andere een tandenborstel en tandpasta, maar ook een fijne speen van Philips Avent. Er zit een kortingscode en armbandje in van Prénatal en Dettol doekjes die áltijd van pas komen. Aan de papa geven we de Bavaria blikjes, proost op de kleine!

Vraag de gratis zwangerschapsbox de blije doos aan

Elke zwangere mag zich inschrijven om dit gratis cadeaupakket van WIJ bij Prénatal op te halen. Je krijgt daarvoor een uitnodiging waardoor je met de code een box mag ontvangen in de winkel. Zoals je hebt gezien is deze box echt verwennerij voor het hele gezin; er zitten handige spulletjes in om kennis te maken met de babymerken en producten. Ook de kortingscodes en cadeaukaarten zorgen voor een fijne start. Ik vond het ontzettend leuk om deze unboxing te doen en om te ontdekken wat er allemaal in de box zit. Ik ben er heel erg enthousiast over en we gaan veel producten zeker gebruiken zodra ons tweede kindje ter wereld komt. Een feestje om de gratis box te kunnen ontvangen!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.