Blog

Samen met de baby slapen dankzij de Cozee Bedside wieg

Tutti Bambini Cozee Bedside Wieg Oak Charcoal‎ Dagmar Valerie

Dream big little one! Met veel liefde en plezier schrijf ik graag dit artikel, want wat ben ik blij dat over een paar weken een lieve baby in de wieg mag liggen. We kunnen niet wachten en verheugen ons zo op zijn komst! Het aftellen is echt begonnen, want ik ben hoogzwanger en we gaan aan de slag met de babykamer. Daar mag deze prachtige co-sleeper van Tutti Bambini niet ontbreken, wij hebben gekozen voor de Cozee Bedside Wieg. Ik werd er een tikkeltje (zacht uitgedrukt #hormonen) emotioneel van toen ik de mooie co-sleeper mocht uitpakken. Het blijft een wonderlijk idee dat we binnenkort gezellig samen mogen slapen. Dit hadden we ook als wens bij Lucas, maar nu al helemaal. Ik ben heel dankbaar, enthousiast en blij dat we onze lieve babyboy deze geborgenheid (en gezelligheid!) kunnen bieden. Lees je mee?

Waarom kiezen we voor een co-sleeper in plaats van een ledikant?

Kiezen voor een co-sleeper is voor ons een bewuste keuze. Bij Lucas genoten we meteen van een ledikant de eerste weken, maar achteraf gezien vond ik dat toch erg groot voor een newborn. Bovendien nam het ook zoveel ruimte in beslag van de slaapkamer dat ik steeds sterker de wens had om te kiezen voor een co-sleeper. Dat maakt de nachten voor mij ook iets minder zwaar, omdat ik de kleine zelf makkelijk kan voeden (hoop ik). Ook verheug ik mij op het idee dat de kleine straks zo dichtbij kan zijn. Zo creëren we dankzij de Cozee Bedside Wieg zijn eigen plekje, terwijl de kleine man toch binnen handbereik ligt. Hij is een droom die uitkomt voor ons, maar laten we hopen dat we zelf ook aan dromen toekomen haha. Met Lucas hebben we zo’n luxe ervaren dat hij al snel veel uren maakte, fingers crossed voor dit lieve mannetje.

Tutti Bambini Cozee Bedside Wieg co-sleeper Dagmar Valerie

Tutti Bambini Cozee Bedside Wieg co-sleeper Dagmar Valerie

Over de Tutti Bambini Cozee Bedside Wieg Oak Charcoal‎

Een co-sleeper maakt zeker onze eerste weken met de newborn een stuk lichter. We hebben gekozen voor de prachtige Cozee Bedside Wieg van Tutti Bambini vanwege het comfort, de kwaliteit én de stijlvolle uitstraling. De kwaliteit is namelijk waanzinnig, met veel plezier geniet ik nu al van de materialen. Alles werkt zo soepel en sluit goed aan, maar is ook licht en toegankelijk. Je ervaart geen gedoe met opzetten en dat maakt het leven van kersverse ouders zoveel aangenamer. Ook bevat de wieg handige accessoires, waaronder wieltjes en een schommelstang. De hoeslakens zijn ook al zo mooi. Ligt het aan mij of zou je er ook direct verliefd op worden? Voor nu laten we de schommelstang er graag op, maar het is ook top dat de wieltjes snel gemonteerd kunnen worden. Comfort staat voorop, maar gaat zeker niet ten koste van de stijl. We vinden de kleurcombinatie ge-wel-dig. De Cozee Bedside Wieg hebben we in de kleur Oak Charcoal, afgewerkt met een mooie eiken look.  Een eyecatcher én mama musthave in één!

Tutti Bambini Cozee Bedside Wieg co-sleeper Dagmar Valerie Tutti Bambini Cozee Bedside Wieg co-sleeper Dagmar Valerie Tutti Bambini Cozee Bedside Wieg co-sleeper Dagmar Valerie

Genieten van de Cozee wieg; comfort, kwaliteit én uitstraling

De wieg is ontworpen om een speciale band te ontwikkelen met de kleine. We willen niets liever dan dat ons mannetje de rust en ruimte krijgt om in zijn eigen tijd de wereld te kunnen ontdekken. Dat kan juist goed vanuit een stabiele basis waarin geborgenheid, liefde en warmte de hoofdrol spelen. De eerste weken zijn al zo indrukwekkend om vanuit een veilig plekje in de buik geboren te worden. Het vertrouwen dat we er onvoorwaardelijk voor hem zijn en de kleine oneindig liefde kunnen geven, willen we als gevoel niet alleen in de beginfase maar levenslang kunnen bieden. Extra bijzonder dat we daarom een rustig en liefdevol plekje mogen creëren dankzij deze prachtige wieg. Het wiegje kan makkelijk en veilig bevestigd worden aan het bed, maar ook los staan. Binnen 30 seconden is het wiegje opgezet, dus niet alleen handig voor thuis gebruik, maar ook voor op vakantie (waar zou onze eerste reis naartoe gaan?). Het wiegje wordt geleverd met reistas, foam matras en handige opbergplank. Dat maakt dat je de Cozee Bedside Wieg gemakkelijk en snel meeneemt. We hebben ook de handige wieltjes erbij, maar voor nu staat de Cozee op de mooie schommelstangen. Ik ga nog even verder genieten van dit uitzicht!

Tutti Bambini Cozee Bedside Wieg Oak Charcoal‎ Dagmar Valerie

Dromen die uitkomen dankzij voldoende slaap

Heerlijk om alvast te genieten van de babyproducten die straks een mooi plekje krijgen in de babykamer. Ik ben zoals je kunt lezen helemaal verliefd op dit wiegje en dankbaar dat we de eerste weken met elkaar op deze manier kunnen verlichten. Ik hoop dat je het leuk vond om over de bedside wieg te kunnen lezen. Mocht je er vragen over hebben of meer willen weten waarom we kozen voor een co-sleeper dan hoor ik het graag. Lucas sliep al snel door in zijn ledikant en dat was ook een geweldige ervaring. Gezien de verwachte herstelperiode van mij bij dit lieve kindje (we duimen dat het mee zal vallen) zijn we dankbaar voor deze oplossing. Het zal mij ontlasten en versterken om gauw weer de oude te kunnen worden, zodat ik er met volle aandacht en alle liefde voor mijn lieve mannen kan zijn. Op naar lekker slapen en dromen die uitkomen!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.