Blog

Ouders van nu zwangerbox unboxing

Ouders van nu zwangerschapsbox

Wanneer je zwanger bent van jouw kindje, mag je gratis zwangerschapsboxen ophalen. Er wordt onder andere een zwangerschapsbox door Ouders van nu samengesteld die je gratis – na inleveren van de bon – mag ontvangen. In een zwangerschapsbox zit handige informatie en je maakt kennis met leuke merken. Ook bevat de box praktische producten die goed van pas zullen komen wanneer je zwanger bent of net bent bevallen. Een zwangerschapsbox voelt echt als een cadeautje en zit vol leuke items. Vandaag deel ik met jou de unboxing van de Ouders van nu Zwangerbox. Ben je nieuwsgierig geworden wat erin zit? Ik laat het je graag zien!

ouders van nu zwangerschapsbox

De unboxing van de Ouders van nu Zwangerbox

Ben je ook zwanger? Vergeet je dan niet in te schrijven voor deze gratis box waardoor je een uitnodiging ontvangt om de Ouders van nu Zwangerbox op te halen! In de Zwangerbox zitten verschillende kortingscodes, informatieboekjes van merken en cadeaubonnen. Ook tref je enkele producten van Blokker aan (batterijen en knuffeltjes), maar ook heerlijk leesvoer van Ouders van nu. Toevallig was ik erg nieuwsgierig naar de editie met Kimberly van Newborn Fit Mama op de voorkant, leuk dat deze in de box zat! Jillz die je kunt drinken tijdens de zwangerschap, een speentje van Difrax én handige luiers zitten ook in de box. Ook de vitamines van Davitamon zitten in het pakket. Deze slik ik eigenlijk al gedurende de hele zwangerschap maar ze komen altijd goed van pas. Ik ben extra blij met het heerlijke leesvoer en natuurlijk zijn de luiers ook onwijs handig. Daar kan je er nooit genoeg van hebben!

Vraag de gratis Zwangerbox van Ouders van nu aan

Elke zwangere mag zich inschrijven om dit gratis cadeaupakket van Ouders van nu op te halen. Je krijgt daarvoor een uitnodiging waardoor je met de bon de box mag ontvangen in de winkel. Je haalt deze Zwangerbox op bij Blokker. Zoals je hebt gezien is deze box echt verwennerij voor het hele gezin; er zitten handige spulletjes in om kennis te maken met de babymerken en producten. Ook de kortingscodes en cadeaukaarten zorgen voor een fijne start. Ik vond het ontzettend leuk om deze unboxing te doen en om te ontdekken wat er allemaal in de box zit. Het is een feestje om de gratis box te kunnen ontvangen!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.