Blog

Musthave voor mama’s – Mijlpaalblokken van Hip & Hout


In de categorie geweldige kraamcadeautjes of lekker voor jezelf om de speciale momenten vast te leggen, deel ik graag met jullie deze fantastische musthave voor mama’s: de mijlpaalblokken van de webshop Hip & Hout. Toen ik het pakket opende voelde het echt al als een verwenmoment waarbij – ik wijs de gierende hormonen aan als schuldige – ik het niet droog kon houden. In het pakket zaten namelijk niet alleen de mijlpaalblokken, maar ook de blokken met de naam van onze kleine…

De naam houden we nog even voor onszelf (alleen Isabel van Hip & Hout is ervan op de hoogte en Aniek die de zwangerschapsshoot heeft geschoten, zo leuk en bijzonder!) maar de mijlpaalblokken staan alvast te pronken op de babykamer. Net als de naamblokken trouwens, maar die heb ik nog wel meer overdekt opgesteld zodat ze nog niet volledig zichtbaar zijn. Dat ze er waanzinnig mooi uitzien staat vast! Ook voor andere prachtige kraamcadeautjes en geweldige decoratie kan je trouwens terecht bij deze fijne webshop. Wij kozen bij de mijlpaalblokken voor de kleur zwart en ze staan fantastisch bij de rest van de accessoires en interieurdetails. De kamer heeft namelijk een zandkleurige tint op de muur en we hebben gekozen om de rest van de kamer met zwart & witte accessoires en decoratie aan te kleden. Deze stijl zie je daarom terug in het vloerkleed, de vrolijke strikjes op de muur, de letterbanner en de meubels. Ook de posters vormen een mooi geheel en we hebben zojuist het plankje boven de commode opgehangen: een witte plank met zwarte ondersteuning. Het was liefde op het eerste gezicht.

Waarom ik zo enthousiast ben over deze mijlpaalblokken? Je kunt ze gebruiken om te zien hoe oud je kindje precies was bij elke mijlpaal en/of om je zwangere buik vast te leggen. Op het grote blok staan de woorden dagen, weken, maanden en jaar. Ook krijg je er nummerblokken bij geleverd, de combinatie is echt prachtig en je kunt eindeloos mixen en matchen. Ze zijn lekker groot, tijdloos én stijlvol: de zwarte variant is onwijs stoer maar heeft ook iets heel liefs. Of komt dat door het idee dat we op deze manier heel concreet aftellen totdat de kleine bij ons is? Misschien laat ik mij iets meer beïnvloeden door alleen al deze bijzondere gedachte, maar we kijken erg uit naar zijn komst en wat is hij toch welkom. De mijlpaalblokken vergroten echt de voorpret en we vonden het extra leuk om tijdens de zwangerschapsshoot de blokken te gebruiken. We willen heel graag Aniek bedanken voor het maken van o.a. de prachtige foto’s die ik hieronder heb geplaatst. Binnenkort volgt de foto met zijn naam als we ons lichtpuntje mogen omarmen!

verhoeven-40

Mijlpaalfoto’s worden extra leuk als je gebruik kunt maken van deze bijzondere mijlpaalblokken. Wij hebben tijdens de zwangerschap deze prachtige blokken al ingezet, maar ook als de kleine er straks is willen we kleine en grote momenten en mijlpalen vieren. We kunnen niet wachten om het vast te leggen met o.a. deze fantastische blokken. verhoeven-41

En wat denk jij? Zouden we de 40 weken halen? 

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.