Blog

Mama musthaves – Kipkep Woller, Blenker en sokjes

Kipkep mama musthave baby

Tijdens deze tweede zwangerschap weet ik beter in te schatten wat handige mama musthaves zijn. Ik neem de ervaring van de eerste zwangerschap immers mee. Ook zijn er producten die we als kersverse ouders graag gebruikten of die we juist niet nodig hadden. Ook die inzichten passen we maar al te graag toe tijdens de zwangerschap en straks na de bevalling van ons tweede zoontje. Er waren stiekem nog best veel producten waar de functie handig van was, maar die achteraf niet echt praktisch bleken te zijn. Als kersverse ouders wil je graag ontlast worden waar mogelijk, want het is een intensieve periode. Dan is het een heerlijk idee dat de items die je benut ook daadwerkelijk ondersteunen en versterken in dit proces. Kipkip is een merk waar ik ontzettend enthousiast over ben en ik deel graag deze fijne producten met jou. Het zijn stuk voor stuk mama musthaves voor kersverse ouders en de lieve baby’s die de eerste weken makkelijker maken. Ik ben fan!

Waarom de Kipkep Woller onmisbaar is bij een baby

Kipkep kende ik tijdens mijn vorige zwangerschap nog niet, maar toen ik de items zag ontdekte ik meteen dat het echte musthaves zijn. Waar ik als kersverse moeder toentertijd bij Lucas tegenaan liep, hebben zij door middel van handige aanpassingen in producten in combinatie met een mooie vormgeving weten te tackelen. Daarom vind ik het ook zo’n feestje om deze review met jou te delen, omdat de producten hartstikke handig zijn in deze fase. Zo hoef je bijvoorbeeld niet meer te stuntelen met een kruiksysteem, maar kan je de mooie Kipkep Woller gebruiken. Overigens is het fijn om dit product in te zetten bij je baby, maar ook ter ontspanning tijdens de zwangerschap. Het warmtekussen vermindert pijn bij buikkrampjes bij de kleine en de warmte zorgt voor ontspanning. Zelf vind ik het heel fijn om de Woller te gebruiken voor mijn onderrug, het geeft verlichting op deze kwetsbare plek. Je kunt de Woller zowel koud als warm gebruiken, waardoor je het handzame warmtekussen kunt inzetten om het geven van borstvoeding te bevorderen. Dat maakt de Kipkep Woller erg veelzijdig. De Woller is verkrijgbaar in mooie printjes en geweldige kleuren. De Woller is lekker compact en daardoor snel in te zetten en makkelijk mee te nemen. Had ik de Woller maar in de eerste weken met Lucas, dan was ons vast veel onrustige momentjes bespaard gebleven. Echt zo fijn om deze alvast in huis te hebben!

Kipkep mama musthave babysokjes

Praktische en mooie mama musthaves van Kipkep

Over de materialen en de kwaliteit ben ik ook erg te spreken. De stoffen van Kipkep zijn zacht, praktisch en bevatten een vrolijke, lieve vormgeving waar ik erg blij van word. De schattige badcape in de kleur Sunset Gold is toch fantastisch? Ongelooflijk als we daar straks ons lieve kleintje in mogen wikkelen. Het lieve mutsje maakt het geheel compleet. En wat dacht je van de sokjes? Daar is nog eens goed over nagedacht! Mocht je nog geen kids hebben; sokjes bij baby’s zakken af. Althans, zakten altijd af. Daar komt nu zeker verandering in, want Kipkep heeft de oplossing bedacht. Deze babysokjes zien er niet alleen heel lief uit, ze blijven ook daadwerkelijk zitten! Nu al een heerlijk vooruitzicht haha. Yes, zodra je een baby krijgt ben je ongelooflijk blij met sokjes die áán blijven bij je kindje. Nooit meer koude mini teentjes!

Handige blijmakers voor het kersverse gezin

Wil je borstvoeding geven, dan zijn borstcompressen onmisbaar. Maar waar laat je de borscompressen? Precies, ook daar heeft Kipkep over nagedacht (sorry voor mijn overload aan enthousiasme, maar dit is toch briljant?). Ze hebben namelijk speciaal een etui ontwikkelt die je makkelijk en snel in de (luier)tas kunt stoppen met een vrolijk printje. Het is een compact borstcompressen etui waardoor je deze mee kunt nemen. Deze producten waarover ik heb verteld, zijn stuk voor stuk blijmakers omdat het veel frustratie wegneemt. Je kunt je voorstellen dat je op weinig slaap een korter lontje hebt, hoe fijn is het dan als producten je ondersteunen bij de zorg voor de kleine? Kipkep ontzorgt, versterkt en ondersteunt waar mogelijk. Ik vond het heel erg leuk om deze mooie producten te ontdekken en ik weet zeker dat het onmisbare items zijn voor ons kersverse gezin van vier.

Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.