Blog

Mama Musthave – Naamshirt & Mijlpaalkaarten van Oh My Goody

img_2407Er zijn van die kleine en grote momenten die je graag zou willen vieren. Waarbij je hoopt dat je even de tijd stil zou kunnen zetten om ultiem te genieten van het nu. Want ik ben ervan overtuigd dat ook ik over een niet al te lange periode de ene na de andere mama cliché de wereld in zal helpen, met daarbij de overheersende ‘De tijd gaat zó snel met een kleintje!’ en ‘Wat worden ze toch gauw groot!’. Ik ben bang dat ik die dans niet zal ontspringen, maar of ik dat erg vind? Nee, voor alles is er een eigen periode en hoe leuk is het om juist die bijzondere momenten vast te leggen met mijlpaalkaarten? En dan heb ik het nog niet eens gehad over het fantastische naamshirt van Oh My Goody. Ik vertel je meer over deze leuke mama musthaves!

Aan het begin van de zwangerschap hadden we niet verwacht dat we zo voor de monochrome stijl zouden vallen, maar we zijn inmiddels op en top fan. Zo zijn we ook fan van de webshop Oh My Goody, opgericht door de gepassioneerde Samantha op 1 mei 2016. Bizar eigenlijk, want voor mijn gevoel bestaat deze webshop al veel langer! Oh My Goody was een droom die al 5 jaar door het hoofd van Samantha spookte, maar begin mei ging deze in vervulling. De shop is gevuld met goodies for the little ones: baby- en kinderkleding, speelgoed, paper goodies en meer kids stuff met in de basis altijd de ‘kleuren’ zwart, wit of grijs. Het assortiment is een feestje om te zien en wat ben ik blij dat Samantha haar droom heeft gerealiseerd, want de webshop is er echt eentje waar elke mama enthousiast van wordt. Ook voor kraamcadeautjes ben je er trouwens op het juiste adres. Natuurlijk is het ook heel fijn om jezelf te verwennen, als ik deze monochrome stijl eerder had ontdekt dan zou ik met plezier de mijlpaalkaarten voor tijdens de zwangerschap hebben gebruikt, maar… gelukkig zijn deze gave monochrome mijlpaalkaarten er ook voor het eerste jaar van de kleine!

img_2402

Deze mijlpaalkaarten (klik hier voor meer informatie) zijn ontzettend leuk om de ontwikkeling van jouw kleintje vast te leggen. Het is een geweldige manier om later terug te kunnen blikken op een bijzonder eerste jaar vol kleine en grote stapjes die jouw zoon of dochter maakt, want wat gaat de tijd toch snel. Het is ook een origineel cadeau voor tijdens een babyshower of voor op kraambezoek, wij zijn heel dankbaar dat we deze mijlpaalkaarten kregen van Samantha. We gaan hier nog heel veel plezier aan beleven, dankjewel! Deze mijlkaartenset bestaat uit 20 kaarten met allemaal verschillende, vrolijke printjes in een monochrome stijl zoals je ziet op de foto’s. Op deze kaarten staan uiteenlopende momenten om vast te kunnen leggen: van het moment dat de kleine 1 dag oud is tot dat hij/zij zich kan omrollen, voor het eerst een nachtje doorsliep, een half jaar oud is, het eerste hapje eet etc. En natuurlijk verheug ik mij onwijs op het moment dat we de mijlpaalkaart met ‘Mijn eerste kerst’ vast mogen leggen. Nu al zin in!

En ik vind het ook superleuk (en spannend!) om te vertellen dat we ook al het geweldige naamshirtje hebben ontvangen voor ons kruimeltje. Ik kon mijn geluk niet op bij het uitpakken van dit prachtige pakketje, want Samantha heeft er echt een kunstwerk van gemaakt. Kan jij raden welke naam er op het shirtje van onze kleine staat? Samantha verkoopt namelijk middels haar webshop Oh My Goody haar eigen collectie bestaande uit shirts met toffe (custom made) prints welke zij speciaal met de hand bedrukt. Klik hier voor meer informatie over deze mooie alfabet longsleeve shirtjes. Dit stoere shirt wordt daardoor helemaal op maat gemaakt met de gewenste naam. Door de zachte stretchy stof zit het shirt comfortabel en wij zullen met trots de kleine dit shirt laten dragen. Ik kan echt niet wachten tot we de naam kunnen verklappen! Het is nog gelukt om het niet tussendoor per ongeluk alsnog te vertellen aan familie en vrienden, maar ik heb héél regelmatig van die ‘even-op-mijn-tong-bijten-momentjes’ gehad. Nog even en dan mag iedereen het weten!

Ik hoop dat je het leuk vond om deze mama musthaves te bekijken. Je ziet deze prachtige producten vast en zeker nog terug op mijn social media, maar dan weet je dat deze items afkomstig zijn van de webshop OhMyGoody.nl. Ook hun Instagram account is superleuk om te volgen, zo blijf je op de hoogte van de nieuwste producten en word je geïnspireerd door de mooie foto’s die er worden gedeeld. OhMyGoody.nl is een webshop die met liefde, plezier en passie wordt bijgevuld en onderhouden door Samantha en ik hoop van harte dat haar droom een groot succes zal worden.

Welke naam verwacht jij op ons naamshirtje? En kende je de webshop OhMyGoody.nl al? 

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.