Blog

Maart – De maand van mijn uitgerekende datum

Zwangerschapsaankondiging Dagmar Valerie

De maand van mijn uitgerekende datum is aangebroken! Maar gelukkig zijn mijn vliezen dat nog niet haha. Oké met dit suffe grapje begin ik dus echt dit artikel. Ik geloof dat ik mij toch een tikkeltje nerveus begin te voelen hoe het allemaal straks zal gaan met de bevalling, vandaar de slechte humor. Elk moment kan de zwangerschap voorbij zijn en het onvoorspelbare ervan laat ik graag los. De kleine komt zodra het goed is voor hem en we kijken ontzettend uit naar dit moment. We zijn klaar voor de vliegende start van ons gezin van vier!

De laatste loodjes van de zwangerschap

Mijn zwangerschapsverlof is begonnen en we genieten nog even van de nachtrust om op te laden. Actief blijven met een peuter zorgt voor een relatief goede conditie, al zijn deze laatste loodjes een stukje pittiger. De buik begint toch echt in de weg te zitten en in de nacht is het soms een zoektocht naar een fijne slaaphouding. Tegelijkertijd overheerst vooral het gevoel van dankbaarheid. Wat zijn we blij dat mijn lichaam voor de tweede keer een veilig plekje mag zijn waarin onze zoon zich mag ontwikkelen en groeien. De laatste weken van de zwangerschap zijn ingegaan en het geboorteplan ligt klaar. De vluchtkoffer staat paraat, het geboortekaartje is af en we kunnen niet wachten tot ons vriendje bij ons is.

Bewust genieten van het nu

Ik leef deze maand echt met de dag en dat is best een bijzonder gevoel. Ik heb weinig gepland en kijk vooral aan wat haalbaar is voor dat moment. Ik geniet van de mogelijkheid om meer te illustreren en soms speelt nesteldrang opeens een beetje op. Al valt er steeds minder op te ruimen, want we hebben al zoveel spullen weggedaan de afgelopen periode haha. Bizar! We fantaseren over de kleine, ik zet de puntjes op de i van fotoboeken en geniet van de schrijfflow. Ook ben ik mij bewust van de speciale tijd met Lucas, deze periode komt niet meer terug waardoor ik deze momenten extra koester.

Het is een speciale maand vanwege de uitgerekende datum en we wachten rustig af. Spannend en bijzonder! 

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.