Blog

New in – Jollein Boxkleed, Koeka babydeken en hydrofiele luiers

Koeka Jollein
Herken je dat? Dat je eigenlijk vooral naar fijne items en musthaves kijkt voor de kleine en niet meer (of veel minder) de behoefte hebt om voor jezelf te shoppen? Ik vind het zoveel leuker om mij te oriënteren op leuke items voor ons kleine mannetje dat in december geboren zal worden. Nu al een bijzondere gedachte dat hij er straks mee kan spelen of de heerlijke kleertjes aan zal kunnen. In dit artikel laat ik je drie items zien waardoor ik he-le-maal uit mijn dak ging van blijdschap (best wel zacht uitgedrukt nog). Nu maar hopen dat ons mannetje het straks ook zo zal waarderen… Ik laat je de items zien! 
P8283192
In samenwerking met Geboortewinkel.nl  mocht ik drie items uitzoeken die heel hoog op mijn wishlist stonden. Dat hoef je geen twee keer te zeggen tegen een mommy to be! Mijn hart ging namelijk al een héle lange tijd veel harder kloppen van een prachtig, lichtblauw Koeka babydeken. Omdat ons mannetje in de winter wordt geboren is warmte extra belangrijk en dit dekentje was zo mooi dat ik er meteen voor was gevallen. En toen ik het via de webshop ontving en thuis het pakket opende viel mijn mond nog verder open van verbazing. Dit dekentje is zó zacht, zo mooi blauw en ook nog eens een geweldige eyecatcher dat ik wellicht een tikkeltje jaloers ben dat ik er niet zelf onder zal slapen haha. Wat een verwennerij voor onze kleine, het is echt een schot in de roos en het draagt zeker bij aan de blauwe wolk waar wij straks op zullen zweven als hij bij ons is. Koeka vind ik trouwens sowieso echt een prachtig merk dat mijn hart heeft gestolen, het patroon in het deken vind ik heel typerend en waanzinnig mooi. Misschien leuk om te weten, Koeka is van oorsprong een Nederlands kledingmerk! Het werd in 1998 opgericht door Margareth de Haas en Jeannette Kraaijeveld. Margareth en Jeannette hadden direct een duidelijke visie op de ontwerpen. De producten moesten niet alleen functioneel zijn voor de baby en de ouders, ze moesten ook goed matchen met het interieur. Dit laatste zie ik als een zeer geslaagde missie, het vormt echt een eenheid en adembenemend mooi geheel (maar ik ben niet voor niets fan). Vanaf de start maakten de kenmerkende badstofproducten, zoals het speendoekje, de omslagdoek met buidel en de commode-overtrek met losse lap, deel uit van de collectie.
P8283174
Maar het verwenfeest werd nog completer bij het zien van het prachtige Jollein boxkleed. Dit kleed heeft echt een hoge wow-factor! Op dit Jollein boxkleed uit de Little star collectie kan je baby comfortabel en veilig liggen en spelen. Het boxkleed is lekker zacht en heeft een panel van badstof. De achterkant is wit met zand kleurige sterren, dus voor een nieuwe look draai je het boxkleed gewoon om! De maat van het boxkleed is afgestemd op de binnenmaat van een standaard box waardoor deze altijd zal passen. Wellicht ken je de smaak van Jord en mij langer dan vandaag, maar wij zijn dol op sterretjes en hebben in ons interieur natuurtinten doorgetrokken. Zo zie je veel beige, grijs en andere aardetinten terugkomen met een vleugje groen als detail. Omdat we ook een grijze bank hebben en een witte box, vonden we dit boxkleed echt perfect passen. En verveelt de look? Dan draai je het dus gewoon even om! Ik vind Jollein ook echt een prachtig merk, al merkt je baby uiteraard niet veel of het op een merkkleed speelt of niet, het past helemaal in de stijl van onze woonkamer waardoor we het geweldig vonden als het een geheel zou kunnen worden. De box staat nog niet op de juiste plek, dus de foto van het totaalplaatje houden jullie van mij tegoed, maar wel alvast een shot van het prachtige kleed! Grappig detail: deze kruikzak van Jollein heb ik nu ruim een jaar en gebruikte ik vooral om pijn tegen te gaan als mijn Fibromyalgie erg op begon te spelen. Door de zwangerschap is de pijn (tijdelijk?) verdwenen en straks kan de kleine deze mooi gebruiken. Handig!
P8283176
En ten slotte kan je van hydrofiele luiers er nooit genoeg in huis hebben. Hoeveel we er ongeveer nodig zullen hebben weten we niet, maar we hebben alvast een paar fijne in de commode gelegd. Ook hierop tref je sterretjes en deze vinden we zo vrolijk en leuk voor ons kleine mannetje! Deze duizend-dingen-doekjes kan je maar beter op voorraad hebben en pak je er eenmaal zo bij. Deze stralende doekjes zullen er daarom vast niet heel lang zo prachtig meer bij liggen… Ach, daar zijn ze voor gemaakt!
P8283178
Ik werd heel erg blij na het zien van dit geweldige pakket (bedankt postbode, sorry voor de omvang van de doos en het sjouwen!) en ik ga gauw de mooie spulletjes een fijne plek geven. Al berg ik het voorlopig nog wel even goed op, zodat het niet extra stof kan vangen want dat zou zonde zijn. En het is natuurlijk ook niet de bedoeling dat Poes het boxkleed gaat claimen! Nog even geduld dus, maar de voorpret was echt al goud waard.

Ben jij ook dol op de merken Koeka en Jollein? Of heb jij andere pareltjes waar je fan van bent? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.