Blog

Ik ben zwanger van ons tweede kindje

zwanger aankondiging pregnant bydagmarvalerie dagmar valerie

Wij gaan het leven vieren met z’n vieren! Vol verwachting kijken we uit naar de komst van een broertje of zusje voor lieve Lucas. Hij is nu al een trotse, grote broer en we kunnen niet wachten om dit bijzondere avontuur aan te gaan met ons kleine wondertje! Onze diepste wens is in vervulling gegaan; ik ben zwanger van ons tweede kindje! Wat ben je meer dan welkom. Oh baby, you’re so loved! ⁠

In de lente van 2020 mogen wij ons tweede kindje verwelkomen, we tellen af tot eind maart om hem of haar in onze armen te kunnen sluiten. We droomden van een gezinnetje waarin we twee kindjes alle liefde, warmte en ruimte mogen geven om in rust op te groeien. Die droom is werkelijkheid geworden! We zijn ontzettend gelukkig dat we dit blije nieuws vandaag mogen delen, omdat we weten en zelf hebben gevoeld dat het niet vanzelfsprekend is om een kleintje te mogen verwelkomen. We zijn dan ook heel dankbaar dat we opnieuw trotse ouders mogen worden. Er is zelfs al een kleine babybump te zien en ik voel ons kleintje gezellig bewegen. Ik ben echt zwanger!

De komende periode deel ik graag mijn zwangerschapservaringen met jou via artikelen en posts op Instagram. Ik verheug mij op dit bijzondere avontuur waarin we ons gaan voorbereiden op de komst van ons tweede kindje. Ook weten we binnenkort of we een zoon of dochter krijgen. We kijken erg uit naar alle mijlpalen die we met elkaar mogen vieren als gezin van vier. Het is zo fijn om nu echt te kunnen delen dat ik zwanger ben. Voor mijn gevoel stond het de afgelopen 13 weken op mijn voorhoofd geschreven, maar nu mag iedereen het weten. En vandaar ook onze ultieme relaxvakantie op Rhodos; we zijn onze slaapreserves aan het opbouwen voor de nachtelijke avonturen in 2020!

Ons kindje is meer dan welkom en we kunnen niet wachten om het leven te vieren met z’n vieren. Dank je wel voor het lezen van deze zwangerschapsaankondiging en heel veel liefs van ons!

Lucas, Dagmar & Jordy

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

 

 

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.