Ik ben zwanger van ons tweede kindje

Ik ben zwanger van ons tweede kindje

Wij gaan het leven vieren met z’n vieren! Vol verwachting kijken we uit naar de komst van een broertje of zusje voor lieve Lucas. Hij is nu al een trotse, grote broer en we kunnen niet wachten om dit bijzondere avontuur aan te gaan met ons kleine wondertje! Onze diepste wens is in vervulling gegaan; ik ben zwanger van ons tweede kindje! Wat ben je meer dan welkom. Oh baby, you’re so loved! ⁠

In de lente van 2020 mogen wij ons tweede kindje verwelkomen, we tellen af tot eind maart om hem of haar in onze armen te kunnen sluiten. We droomden van een gezinnetje waarin we twee kindjes alle liefde, warmte en ruimte mogen geven om in rust op te groeien. Die droom is werkelijkheid geworden! We zijn ontzettend gelukkig dat we dit blije nieuws vandaag mogen delen, omdat we weten en zelf hebben gevoeld dat het niet vanzelfsprekend is om een kleintje te mogen verwelkomen. We zijn dan ook heel dankbaar dat we opnieuw trotse ouders mogen worden. Er is zelfs al een kleine babybump te zien en ik voel ons kleintje gezellig bewegen. Ik ben echt zwanger!

De komende periode deel ik graag mijn zwangerschapservaringen met jou via artikelen en posts op Instagram. Ik verheug mij op dit bijzondere avontuur waarin we ons gaan voorbereiden op de komst van ons tweede kindje. Ook weten we binnenkort of we een zoon of dochter krijgen. We kijken erg uit naar alle mijlpalen die we met elkaar mogen vieren als gezin van vier. Het is zo fijn om nu echt te kunnen delen dat ik zwanger ben. Voor mijn gevoel stond het de afgelopen 13 weken op mijn voorhoofd geschreven, maar nu mag iedereen het weten. En vandaar ook onze ultieme relaxvakantie op Rhodos; we zijn onze slaapreserves aan het opbouwen voor de nachtelijke avonturen in 2020!

Ons kindje is meer dan welkom en we kunnen niet wachten om het leven te vieren met z’n vieren. Dank je wel voor het lezen van deze zwangerschapsaankondiging en heel veel liefs van ons!

Lucas, Dagmar & Jordy

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

 

 

 

Dit bericht heeft 17 reacties.

 1. Romy

  Wauw, wat een geweldig mooi nieuws, Dagmar! Gefeliciteerd! Ik had al een klein vermoeden toen ik gisteren je aankondiging op Instagram Stories zag ;) Het is jullie ontzettend gegund! En wat mooi ook dat kleine Lucas er nu een broertje of zusje bij krijgt. Hij wordt vast een heel trotse grote broer.
  Geniet van je zwangerschap! <3

 2. Audrey

  Wat eeb prachtig nieuws! Van harte gefeliciteerd en veel geluk!

 3. Anita te Gussinklo

  Van harte Gefeliciteerd en ik wens je een fijne zwangerschap toe

 4. Geanne

  Wat bijzonder nieuws! Ik had dit al verwacht toen je gisteren zei iets moois te gaan delen, geweldig! Het is jullie gegund!

 5. Vlasje

  Gewenst en wens vervuld! Gefeliciteerd.

 6. Linda

  Zooo blij voor jullie. Van harte gefeliciteerd met dit prachtige kleine wonder ♥️

 7. Melissa

  Oh wat heerlijk! Gefeliciteerd met dit leuke nieuws!

 8. Henny Harders-Boer

  Lieve Dagmar,
  Van Harte Gefeliciteerd met jullie tweede zwangerschap! Inderdaad is ,óók dit kindje,méér dan Welkom in jullie gezin!Heerlijk om zó met jullie mee te mogen genieten en samen mee te leven naar het grote moment,waarop ,dit Wondertje, geboren gaat worden!Dank voor je,blijde en blij- makende bericht!Tante Henny uit Almere.

Geef een antwoord

CommentLuv badge