Blog

Ik ben getrouwd en… zwanger!

Hi lieve allemaal! Ik ben weer terug van weggeweest, gelukkig met zeer goede redenen die je misschien al via mijn socialmediakanalen hebt gespot: we zijn op 10 juni getrouwd én ik ben zwanger! Inmiddels niet een klein beetje zwanger trouwens, maar al 17 mooie weken lang! We zijn net terug van een heerlijke honeymoon naar Oostenrijk waar we echt even hebben genoten van de relaxte tijd, de prachtige natuur en niks hoeven regelen of waar we moesten omkijken naar verplichtingen. En nu ben ik weer helemaal terug!

Maar… wat een nieuws! Yes, wij worden nog dit jaar papa en mama en kunnen niet wachten! Ik moet eerlijk bekennen dat ik het onwijs moeilijk vond om de laatste tijd de artikelen te schrijven voor mijn blog. Dit vormde de reden dat het even wat stiller was, maar hopelijk vergeven jullie mij nu jullie dit weten. Please? Ik leg eigenlijk automatisch mijn persoonlijkheid in de artikelen, ik ben ook altijd erg open geweest, maar ondertussen kon ik niet verklappen hoe mijn leven volledig op z’n kop stond.  Ik kon er niet omheen draaien, dat ging mij gewoon echt niet goed af en dus sneuvelden eerst de photo diaries en toen de andere persoonlijke blogs die ik in gedachten had om te schrijven. Ik kon het simpelweg niet schrijven zonder er niet toch iets over te vertellen, ik ben er namelijk onwijs trots op om mama te mogen worden en we kunnen ons geluk niet op! Dat is zo moeilijk om verborgen te houden! Het moment dat ik de positieve test in handen had en het even later aan Jord mocht vertellen maakte ons leven compleet, maar we besloten het pas op de bruiloft als verrassing te verklappen aan lieve vrienden, familieleden en collega’s. Alleen onze ouders, broer en zus en getuigen waren ervan op de hoogte. Onze kleine werd echt als een geweldige verrassing ontvangen en iedereen kan nu al niet wachten om hem/haar te ontmoeten. We zijn heel dankbaar met zoveel lieve mensen om ons heen en dat ons kleintje hier straks onderdeel van mag zijn is het mooiste cadeau dat ons is overkomen. Tsja gelijk een mamacliché erin sorry! Ik ben bang dat je die de komende tijd vaker gaat lezen, al ga ik mijn best doen om deze te vermijden haha. Jord noemt mij niet voor niets ondertussen al Hormonie, het zal vast een reden hebben *kuch*.

Ook zijn we getrouwd op een prachtige, zomerse dag op 10 juni en hebben we echt een sprookjesachtige tijd mogen ervaren met dierbaren. Wellicht heb je al de videoclip gezien van onze trouwdag op mijn Facebookpagina gemaakt door Filmotie? Sander maakte deze same day edit waardoor de gasten in de avond gelijk mee konden kijken naar het programma van overdag, maar dan middels prachtige beelden met muziek. Natuurlijk mochten liedjes uit Love Actually niet ontbreken (ik kijk de film immers elk jaar wel zes keer als echte fan) en het blijft zo bijzonder om de clip terug te zien. Ook het bruiloftsfeest was overweldigend en fantastisch om mee te mogen maken, maar daarover vertel ik binnenkort meer.

Al met al is er heel veel gebeurd waarover ik jullie natuurlijk binnenkort gezellig over bij zal praten. Ook kreeg ik de vraag of de zwangerschap m’n andere ‘secret project’ was, maar dat is niet het geval. Ik heb nóg iets wat ik jullie heel snel mag gaan vertellen waar ik hard aan heb gewerkt de afgelopen tijd, ook daarover heel snel meer.  Haha wauw wat een nieuws allemaal nietwaar? Bizar wat er voor hoogtepunten in ons leven zijn gekomen de afgelopen periode en we genieten echt elke minuut. Lieve allemaal, ik ben weer terug en ik hoop jullie de komende tijd weer blij te kunnen maken met nieuwe artikelen. Er staat al veel voor jullie klaar en ik kan niet wachten om meer met jullie te delen. Eindelijk haha! Ik hoop van harte dat het ook goed met jou gaat, denk goed aan jezelf en tot heel snel!

Veel liefs, Dagmar
Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.