Blog

Ik ben 16 weken zwanger en we verwachten een zoontje!

16 weken zwanger bydagmarvalerie zwangerschap

Het is tijd voor een nieuwe zwangerschapsupdate! Ik ben inmiddels 16 weken zwanger en we weten dat ik in maart 2020 ons tweede zoontje mag verwelkomen, het lieve broertje van Lucas. Het leek mij fijn om je weer even bij te praten met hoe het gaat, hoe mijn zwangerschap verloopt en hoe ik mij voel. Zijn we al met de babykamer bezig? Heb ik al geshopt voor de kleine? Ik deel het graag in deze nieuwe update over de zwangerschap. Lees je mee?

De gender reveal

Wat een feestje om te kunnen vertellen dat we een zoontje krijgen! Lucas krijgt er een lief broertje bij! We hadden niet verwacht dat we zoveel lieve reacties zouden ontvangen op de gender reveal, maar wat zijn we blij en dankbaar dat iedereen zo betrokken bij ons is. Heel lief en bijzonder! Nu we weten dat we nog een zoontje krijgen, zijn we volop met de zolder bezig om alle babyspulletjes en kleding uit te zoeken. Dat is heel wat kan ik je vertellen! We hebben veel bewaard en vinden het fijn dat we zoveel items kunnen inzetten voor dit kleintje. We zijn ondertussen bezig met de 30 dagen opruimen in oktober challenge, dat is een geweldige stok achter de deur om het nu aan te pakken. Dan zijn we precies klaar met met het selecteren voordat de verbouwingen in huis beginnen. Echt zo’n verademing dat het niet hoeft te gebeuren als ik hoogzwanger ben, het wordt een flink project en dan kunnen we alle energie vast goed gebruiken. We zijn dus lekker aan het doorspitten welke producten en kleding we allemaal in huis hebben voor dit lieve kindje, zo gezellig om te doen!

Het leven vieren met z’n vieren

Ik voel mij erg goed en heb veel meer energie dan in het eerste trimester. Daar maak ik dan ook dankbaar gebruik van en ik ben echt aan het vlammen met mijn onderneming. Ik heb veel mooie projecten, opdrachten en samenwerkingen lopen waar ik trots op ben. Het voelt heel fijn dat ik het ondernemerschap zo goed kan combineren met deze zwangerschap. Ik pak voldoende rust en kan daarnaast met nog meer plezier mijn werkzaamheden invulling geven. Ook kan ik er op de andere dagen nog beter voor Lucas zijn. We ondernemen veel leuks en maken mooie herinneringen met elkaar. Gek om te beseffen dat deze periode met z’n drieën niet meer terug zal komen, straks vieren we het leven met z’n vieren!

Zwangerschapsboxen ophalen

Wanneer je zwanger bent, mag je bij verschillende merken een gratis zwangerschapsbox ophalen. Deze zitten vol met leuke items die in de babyfase handig kunnen zijn. Ook bevatten de boxen veel informatie en inspiratie voor aanstaande ouders, dat maakt de box tot een echt cadeautje. Ik heb de boxen inmiddels opgehaald en zal de unboxing binnenkort delen! We vonden het erg leuk om de boxen te ontvangen, ook zat er voldoende leesvoer in waar ik de komende tijd van ga genieten. Lekker relaxen en ontspannen met een mooi tijdschrift, ik heb er zin in!

Goede gezondheid

Ik heb gelukkig niet meer zoveel controles als in de eerste fase van de zwangerschap, dat geeft mij ook een rustiger gevoel en meer vertrouwen. Ik vond het heel fijn om wekelijks te horen hoe het gaat, maar ik ben ook extra blij dat het niet meer nodig is vanwege een goede gezondheid van zowel de baby als mijzelf. Ik hoop dat we deze lijn kunnen vasthouden en we fantaseren erop los hoe het zou zijn om twee zoontjes door het huis te zien rennen, vliegen en spelen. Wat een bijzondere fase komt er voor ons aan.

Wij gaan verder met het uitzoeken van de babyspulletjes en ik hoop dat je het leuk vond om deze nieuwe zwangerschapsupdate te kunnen lezen. Maak er een mooie dag van!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.