Blog

Hoera, mijn zwangerschapsverlof is begonnen!

zwanger half jaar

Wat een feestelijke dag; mijn zwangerschapsverlof is begonnen! Een mijlpaal die nog erg ver weg leek, maar het is nu een feit. Ik ben bijna 36 weken zwanger en ik ga nu een maand voor mijn uitgerekende datum met verlof. Binnen nu en een paar weekjes zal de kleine bij ons zijn en we verheugen ons heel erg op dit moment. Voor nu ga ik nog lekker opladen, ontspannen en vooral genieten van de rust en ruimte. Ik heb mij verheugd op mijn verlof en ik vind het tegelijkertijd ook spannend dat de bevalling elk moment kan beginnen. Een bijzondere periode!

Ik ben eind maart uitgerekend van ons lieve zoontje, waardoor ik officieel met verlof mag. Met een eigen onderneming is dat altijd even aankijken, maar het is gelukt om vooruit te werken waar mogelijk. Dat betekent dat er ook in de komende periode genoeg nieuwe content online zal komen zoals ik had gehoopt. Tussendoor verwacht ik ook updates te schrijven hoe het gaat, maar dat hangt even van het moment af dat we de kleine kunnen verwelkomen. Ook hebben we besloten dat we in plaats van de gebruikelijke 3 maanden, er 4 maanden van maken na de bevalling. De focus ligt daardoor meer op mijn herstel zodat ik er nog beter voor mijn gezin kan zijn. Daarna pak ik met veel liefde en plezier de draad weer op. We gaan genieten van elkaar en vooral onze twee lieve jongens!

Tijdens mijn verlof hoop ik lekker in en rondom het huis te kunnen rommelen op dagen dat Lucas naar de opvang gaat. Ik heb de wens om verder te komen met illustreren, boekjes te lezen, lekker te koken en het huis een beetje op de rit te houden. Ik wil graag nog enkele fotoboeken maken en zo vullen de dagen zich vast snel. Ook ga ik bewust genieten van de tijd met Lucas, omdat ik straks meer de aandacht zal moeten verdelen. De activiteiten passen we uiteraard wel wat aan op mijn lichamelijke gesteldheid, maar dat neemt niet weg dat we veel leuks kunnen ondernemen. Ik verheug mij op deze speciale laatste dagen als gezin van drie.

Ik weet natuurlijk niet precies hoe de komende periode eruit zal zien (wist ik het maar haha). Ondertussen kan je mij blijven volgen via blogs, Instagram en Facebook. Er komt ook de komende periode genoeg leuks online te staan waar ik veel liefde in heb gestopt. Ik wil je ongelooflijk bedanken voor alle lieve reactie en het meelezen de afgelopen periode, ik ga volle bak genieten van de laatste loodjes. Op naar een voorspoedige bevalling (fingers crossed) en ik hou jullie op de hoogte!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.