Blog

Het geboortepakje van ons tweede kindje

geboortepakje Noppies ByDagmarValerie

Het geboortepakje van ons tweede zoontje ligt klaar. Met veel dankbaarheid en plezier hebben we dit setje uitgezocht. We kunnen niet wachten om het lieve broertje van Lucas in de armen te sluiten. Het is zo wonderlijk mooi dat er voor de tweede keer een kindje in mijn buik mag groeien, dat idee went nooit. Het getrappel wordt harder, de buik wordt groter en eind december ben ik officieel hoogzwanger. Ik verheug mij dan ook op het inrichten van de babykamer zodat we echt klaar zijn voor de komst van de kleine. Het geboortepakje vind ik in ieder geval ongelooflijk mooi; de warme tinten en het vrolijke printje maken het tot een babyfeestje. Alle items zijn van het mooie merk Noppies. Ik vertel je graag meer over de stijl van ons tweede kindje en waarom we voor dit geboortepakje hebben gekozen.

Het geboortepakje kiezen voor jouw kindje

Het uitkiezen van het geboortepakje is vaak een speciaal proces. Waarom? Omdat het de eerste kleertjes zijn die jouw baby zal gaan dragen. Het idee alleen al is erg bijzonder; het kledingsetje zal worden gedragen door jouw baby zodra je bent bevallen. Het geboortepakje uitkiezen vond ik daarom een erg wonderlijk idee. Natuurlijk zijn het ‘maar’ kleertjes, alleen vormen deze items een erg speciaal setje voor mij. Ik ben dankbaar en blij dat ik de kleine straks in deze prachtige kledingstukken mag bewonderen gedurende de eerste uren van zijn leven. Ik ben nu al verliefd op hem, terwijl ik de kleine nog niet eens heb ontmoet! Hem deze kleine, mooie outfit aantrekken lijkt mij een onvergetelijk moment. De kleuren in combinatie met het printje maken het helemaal af. Hoe zou zijn eerste blik zijn? Zou de babyboy al wat haartjes op zijn hoofd hebben? Hoe zou zijn geur zijn en de kleur van zijn ogen? Ik kan niet wachten om hem in de armen te sluiten!

Warme en natuurlijke tinten

Warme tinten vind ik prachtig en wat werd ik gelukkig toen ik dit lieve broekje en bijbehorend mutsje zag. Toen ik ook nog matchende sokjes van dit Noppies kledingsetje vond, was ik helemaal om. Het overslagrompertje is echt geweldig in de eerste fase van de baby. De kleintjes zijn dan nog zo kwetsbaar en dit soort rompertjes gaan lekker makkelijk aan en weer uit. De materialen van Noppies zijn ongelooflijk zacht en blijven zelfs na váák wassen zeer goed. Alle kleertjes van Noppies die Lucas heeft gedragen in die fase, kan dit lieve mannetje ook weer aan. Dit setje hebben we speciaal met veel liefde voor onze tweede babyboy uitgezocht. We zijn nu al zo trots op hem en dankbaar dat hij ons gezin mag verrijken! Dit mag het geboortepakje worden van ons lieve zoontje. Onze tweede zoon waar we vol liefde naar uitkijken. Het pakje past ook perfect bij het babydeken die we in de kleur cognac hebben uitgezocht voor de kleine. Ook in de babykamer zie je natuurlijke tinten terug en samen vormt het een warm, mooi geheel.

Vol verwachting kijken we uit naar ons zoontje

We kunnen niet wachten om straks de baby (die we zelf al lang bij de naam noemen, ik moet echt opletten dat ik het niet per ongeluk ergens verklap) in dit geboortepakje te kunnen zien. Heel onwerkelijk dat hij straks zo klein is! In onze ogen is Lucas nog steeds onze lieve, kleine jongen maar in vergelijking met de baby zal je het verschil pas echt goed zien hoe onwijs Lucas is gegroeid. Heel schattig en lief om dit soort maatjes in de commode te kunnen leggen. Zodra ik de ‘vluchtkoffer’ klaar zal zetten, zal dit geboortepakje er als eerste liefdevol ingelegd worden. Het aftellen is begonnen!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.