Blog

Help / hoera, over een maand ga ik met zwangerschapsverlof!

Zwangerschapsaankondiging Dagmar Valerie

Ongelooflijk, nu komt het echt dichtbij! Over een maand ga ik met zwangerschapsverlof en dat betekent dat de laatste weken van de zwangerschap zijn ingegaan. Alleen al het idee om straks met verlof te gaan voelt als een mijlpaal. Ik verheug mij op de periode waarin de kleine na lang dromen bij ons is en we kunnen echt niet wachten. Aan de andere kant gaat het opeens erg snel, waardoor we extra bewust genieten van het nu. Voordat ik met zwangerschapsverlof kan, moet ik nog even aan de slag. Als ondernemer heb ik gelukkig de vrijheid om mijn werk in te delen op een manier die goed is voor mij. Ik hoop dan ook met 36 weken met verlof te gaan als dat lichamelijk ook mogelijk is. Na de bevalling is het mijn wens om een maandje extra aan mijn verlof te plakken, maar de kans is ook aanwezig dat ik het een en ander in een rustig tempo achter de schermen uitwerk. Dit ligt volledig aan mijn herstelperiode en ons ritme met z’n viertjes. Eerst lekker genieten van verlof en de laatste weken van de zwangerschap!

Met 36 weken wil ik graag met zwangerschapsverlof

Op dit moment ben ik de laatste opdrachten aan het uitwerken, projecten aan het afronden en klanten aan het ondersteunen bij de vliegende start van hun bedrijf. De laatste weken voor mijn verlof zijn ingegaan en dit betekent ook dat ik lekker aan het vooruit werken ben met mijn blog, zodat er nieuwe content kan blijven verschijnen. Het is mijn wens om nog steeds elke werkdag een nieuw artikel te publiceren en ik ben erg benieuwd of dat gaat lukken. Mocht je nog input hebben voor artikelen die je graag zou willen lezen, dan ontvang ik de tips met plezier zodat ik het uit kan werken. Ik moet zoals je kunt lezen dus nog even aan de slag, maar sinds januari heb ik wel een stapje teruggenomen. Lichamelijk voelde dit beter en dankzij mijn onderneming kan ik mijn werk goed indelen op een manier die aansluit bij mijn wensen en behoeftes. Ik merk dat de zwangerschap steeds meer impact heeft op mijn lichamelijke gesteldheid en ik ben dankbaar dat ik de ruimte heb om hiernaar te handelen. Tot aan mijn verlof (eind februari) hoop ik nog even door te kunnen werken op mijn eigen tempo en daarna ga ik genieten van de laatste weekjes. Ik ben zo benieuwd of we lang moeten wachten en met hoeveel weken de kleine zal komen.

Wat wil ik doen tijdens mijn zwangerschapsverlof?

Ik moet eerlijk zeggen dat ik eigenlijk niet nog echt heb stilgestaan bij het idee dat ik daadwerkelijk met verlof ga. Het voelt zo onwerkelijk en al die tijd leek het ver weg, nu komt het opeens snel dichtbij. Ik ga de komende dagen eens verzinnen wat ik fijn zou vinden om te doen (en vooral te laten), zodat ik mij kan voorbereiden op de komst van de kleine en de bevalling. En natuurlijk de nachten die straks anders zullen verlopen dan we nu gewend zijn. Wat een luxe dat Lucas zo’n goede slaper is, dat uitslapen zit er straks wat minder in. Hopelijk hebben we gauw een fijn ritme te pakken samen en kunnen we alle liefde, warmte en aandacht geven die onze jongens zo gegund is. Deze laatste weken ga ik zeker benutten om op te laden en te ontspannen, nu maar eens nadenken hoe ik mijn zwangerschapsverlof kleur zou willen geven. Het aftellen is begonnen!

Heel veel liefs,

Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.