Blog

Geshopt voor de kleine – Het eerste jasje van onze babyboy

babyjas Noppies vest

Misschien ben ik een beetje heel erg verliefd op dit eerste jasje voor onze kleine babyboy. Ongelooflijk toch dat eind maart dit jasje door hem zal worden gedragen? Wij kunnen niet wachten en zijn veel bezig geweest om het huis te verbouwen, zodat we helemaal klaar zijn voor de vliegende start om ons leven met z’n vieren te vieren. Nu de babykamer nog in wording is, kijk ik regelmatig even naar dit prachtige jasje; het is zo zacht en zoet! Wonderlijk mooi om straks te zien dat onze kleine babyboy het mag gaan dragen.

Kleding shoppen voor onze tweede zoon?

Ons kleine mannetje kan straks veel items dragen die Lucas ook heeft aangehad. Dat is het voordeel van twee zoontjes. Zelf vind ik het ook onwijs leuk, omdat er zoveel mooie kledingstukken waren die Lucas natuurlijk maar even aan heeft gehad. Dat de items nog een keer gedragen kunnen worden door ons kindje is echt onwijs leuk om te zien. Toch vind ik het ook een bijzondere gedachte om speciaal voor ons tweede zoontje kledingstukjes uit te zoeken. Zo heeft Lucas zijn eigen eerste jasje in de herinneringendoos zitten, dat vond ik ook een mooie gedachte voor dit kindje. Net als de eerste schoentjes en het geboortepakje die niet mochten ontbreken op het verlanglijstje van ons tweede zoontje. De zoektocht ging van start!

De zoektocht naar het perfecte eerste jasje

En tijdens die zoektocht vond ik het nog best lastig moet ik eerlijk zeggen. Werkelijk elk jasje of vestje vergeleek ik met het eerste jasje van Lucas. En dat eerste jasje van Lucas vond ik toen én nu perfect. Dat maakte dan ook dat het eerste jasje nog best een proces was om te vinden, maar nu weet ik het zeker; ik heb een heerlijk warm vest van Noppies voorzien van prachtige kwaliteit. Het is een gemêleerd exemplaar waarvan het gebreide dessin is gemaakt van biologisch katoen. De teddy voering maakt de binnenzijde extra zacht om te kunnen dragen en de unisex kleur staat zowel prachtig bij jongens als bij meisjes. Dit jasje voldoet aan alle verwachtingen, wensen en meer! Het jasje is perfect voor eind maart, waarin ons mannetje wordt geboren. We shopten het jasje in maat 56, waardoor het echt in het prille begin van zijn leven mag worden gedragen. Daarnaast zal hij in deze tijd ook vooral omringd worden door zijn babydeken, waardoor dit comfortabele vest (Quartz uit de speciale unisex-lijn van Noppies) meer dan perfect is.

De kledingstijl van onze babyboy

We houden van warme tinten en materialen; dit jasje is erg mooi te combineren met zijn eerste outfits. Zo speciaal dat straks ons l ieve baby’tje dit vestje zal dragen! Ik moet echt opletten dat ik niet per ongeluk alvast zijn naam verklap, want die schreef ik zojuist al in dit artikel. Gelukkig zit er een backspace-knop op het toetsenbord haha! Lucas riep meteen bij het zien van dit jasje dat hij het ook zo mooi vond voor zijn broertje, een extra bevestiging dat deze is goedgekeurd. We zijn overigens heel erg blij dat Lucas zo goed omgaat met de zwangerschap en dat maakt ook dat ik deze periode bewuster kan genieten van mijn twee lieve zoontjes. Eentje spelend met graafmachines, gereedschapskisten, brandweerwagens en dansend door de woonkamer. De ander vrolijk trappelend in de buik. Rijkdom in de puurste vorm!

Ik hoop dat je het leuk vond om dit artikel te lezen, ik heb het met veel plezier en dankbaarheid geschreven. Het jasje maakt mij ontzettend blij én bewuster van deze speciale zwangerschap. Geniet van mooie laatste dagen van 2019!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.