Gender reveal – Wij krijgen een…

Gender reveal – Wij krijgen een…

Wij zijn echt door het dolle heen en sorry alvast voor een overload aan enthousiasme. Maar we hebben zojuist te horen gekregen dat alles goed gaat met onze kleine en dat de ontwikkeling en groei heel goed verlopen. Op social media hebben jullie bovenstaande foto die lieve Elsa heeft gemaakt, al even kunnen zien. De schoentjes zijn heel praktisch wit, dan matcht het bij zowel een jongetje als een meisje. Maar inmiddels weten wij al meer! Ook hebben we naar het hartje mogen luisteren en zelfs het gezichtje in 3D mogen bewonderen. We zijn echt helemaal verliefd!

Momenteel zit ik in de 17e week van mijn zwangerschap en we hadden ontzettend veel zin om onze kleine te mogen bewonderen. Om hem/haar weer te mogen zien voelde dan ook echt aan als een cadeau. Toen de echoscopiste ons aan de hand van de prachtige beelden liet zien dat alles goed zit met de organen, het hartje, de hersenen en ze zelfs de teentjes en vingertjes kon tellen vonden we dat echt het allermooiste nieuws dat we mochten ontvangen. Ik wist helemaal niet dat ze dit ons nu al kon tonen en het was zo geruststellend om te weten dat we ons daarom (dat vertelde zij ons alvast) echt geen zorgen hoeven te maken rond de 20-weken echo. En alsof ze mijn gedachten kon lezen, ja daar was ik toch wel flink zenuwachtig voor omdat je zo hoopt dat alles goed gaat. En om dan nu onverwachts al die bevestiging te mogen krijgen, die glimlach gaat de komende weken niet meer van mijn gezicht af haha! Beste verrassing ever, we zijn zo trots en blij!

En we waren heel nieuwsgierig naar het geslacht, niet dat het ons ook maar een haartje uitmaakt want we zijn heel blij met zowel een jongetje als een meisje. Op Twitter was het net een #Brexit uitslag: een nek aan nek race haha 45% dacht een zoon en 55% een dochter. In onze eigen omgeving dachten de meesten een jongetje, al sloeg de laatste tijd de twijfel bij sommigen toe die aangaven dat het toch echt een meisje zou worden. En wat wij dachten? Natuurlijk is het 50% kans en hadden we geen idee, het belangrijkste was dat het goed zou gaan met de kleine en dat we het strakjes alle liefde en warmte kunnen geven. Stiekem dachten we allebei een zoon, maar waar dat voorgevoel vandaan kwam was ons een raadsel. Een grappig detail: toen we de auto parkeerden bij het ziekenhuis kwam het liedje van Anouk met Girl op de radio! Hoe toevallig, toen moesten we echt heel hard lachen en vroegen we ons af of het een voorteken was. Het vergroot de voorpret zeker nu we het weten (een verrassing is minstens zo leuk, maar we zijn er iets te nieuwsgierig voor haha) want ik mag eindelijk babykleertjes shoppen! Dat was een beetje de afspraak met Jord haha, dus nu kan ik iets gerichter aan de slag en ook de babykamer gaan we deze weken oppakken. Maar genoeg er omheen gedraaid, wij krijgen een…

Ja! Dit najaar omarmen we onze zoon en stiekem zijn we nu al verliefd op de kleine knul in mijn buik. En ik krijg weer tranen in mijn ogen als ik denk aan hoe trots Jord het aan familie en vrienden vertelde vandaag, echt geweldig om te zien hoe blij hij was. Dit lieve mannetje is nu al zo welkom, maar… hij mag nog echt een flink tijdje blijven zitten haha. We kunnen niet wachten om hem te knuffelen en genieten al intens van het idee dat we hem begin december mogen verwachten. Wij spreken de naam al regelmatig hardop uit, want ja… die hebben we al! Wat een bijzondere fase is dit toch. Ik ga ‘even’ de stad in, nu mag het én het is sale. Onmogelijk om mij nu nog op veilige afstand van de winkels te houden haha, doeeeeg!

Had jij een jongen of een meisje verwacht bij ons? 

Veel liefs, Dagmar
Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

 

Deze post heeft 59 reacties

 1. Wat leuk die foto! En super leuk dat jullie een jongetje krijgen. Wij hebben 5 maanden geleden een dochter gekregen. Ik weet nog wel hoe benieuwd ik was maar vooral best zenuwachtig voor de 20 weken echo.
  Dita onlangs geplaatst…Geshopt bij Zara, Primark en BabystepsMy Profile

  1. Wat superlief van je Dita dankjewel voor je geweldige reactie!

 2. Ik had niks verwacht, ik kwam er sowieso pas gisteren achter en ik weet dat nooit. Super leuk dat je nu weet dat je een jongetje krijgt!! Of het nou een jongen of een meisje zou zijn, ik zou het beide heel erg leuk hebben gevonden voor jullie :-)! Die foto die jullie hebben gemaakt met die blauwe handen vind ik leuk zeg! Bij kennissen had ik ook zo’n soort foto gezien laatst. echt heel leuk!
  Femke onlangs geplaatst…What I did – Week 25 2016: eten, eten en nog eens etenMy Profile

 3. SUPER LEUK ! Wat een leuke foto’s ook !

 4. Aaah! Wat super leuk! Dagmar! Nogmaals van harte! Het is jullie zo gegund! Ga lekker genieten!
  Dionne onlangs geplaatst…PARIS, PARISMy Profile

 5. Ik hoorde bij de 55% ;) Maar idd: het is allebei heel leuk.

  Wat een geweldig foto-idee trouwens zo met die handen. Zo’n mooie, liefdevolle foto :)
  Audrey onlangs geplaatst…Waarom agility geweldig isMy Profile

  1. Superlief van je Audrey dankjewel!

 6. Oh wauw wat fijn dat je nu al de bevestiging kreeg dat alles goed is.. Ik herken die spanning nog heel goed vooral omdat mijn nichtje dus te horen kreeg dat het niet goed zat. Ben super blij voor jullie!! Geniet ervan..
  Nicole onlangs geplaatst…Eigenwijs de week door #8 | Onze vakantieMy Profile

 7. Wat fijn dat jullie nu al weten dat het waarschijnlijk helemaal goed zit! En een zoon… Zo leuk! Wij verwachten eind oktober ook een jongen, maar hebben nog geen naam. Ben stiekem dus heel benieuwd naar die van jullie, haha! Geniet lekker van die blauwe wolk!
  Monique onlangs geplaatst…Waterpret in je eigen achtertuinMy Profile

  1. Aaah ook een jongetje fantastisch wat leuk! Van harte gefeliciteerd lieve Monique, geniet van deze mooie tijd. En spannend van de naam, jullie komen vast een mooie tegen <3

 8. Wat ontzettend leuk, een jongetje (ik had het goed gegokt). Maar natuurlijk het aller belangrijkste dat het gezond is. Ik wens je een fijne zwangerschap toe!

 9. wauw wat super leuk! gefeliciteerd!!! Leuk een jongetje!! ik dacht eerder aan een meisje :)

 10. Wat een onwijs mooi én bijzonder nieuws dat alles in orde is en jullie een zoon verwachten! Heel veel plezier met shoppen alvast, maar dat gaat vast wel goedkomen ;-) hihi
  Linda onlangs geplaatst…Rainmaker | ColumnMy Profile

  1. Haha echt waar? Oh wat grappig zeg! Ja ik had het over de percentages over de uitslag van wat iedereen dacht op Twitter, zo’n poll wat we zouden krijgen. Maar toevallig dat die percentages dan ook in de buurt komen van officiële berekeningen! Lief je felicitatie dankjewel!

  1. Superlief van je Daniëlle dankjewel!

  1. Super superlief van je Amy dankjewel voor je lieve woorden!

 11. Van harte gefeliciteerd met dit mooie wonder! Wat een geweldige manier om het nieuws zo te onthullen! Heel veel plezier en geluk in deze mooie tijd! Liefs, Melanie

  1. Dankjewel! Wat lief je reactie, thank you <3

 12. Wat een geweldig nieuws! En echt een hele leuk foto op deze manier :) Ga lekker genieten van je zwangerschap en het shoppen van alles voor de kleine.
  Nadia onlangs geplaatst…The incredible Face MaskMy Profile

 13. Wat een super leuke foto! Gefeliciteerd met jullie jochie <3! Ga lekker genieten en veel succes!

 14. Heerlijk dat je nu al vol vertrouwen naar de 20 weken echo kunt toeleven. En gefeliciteerd met een zoon!

  Zijn zijn handen nog steeds blauw? Toen ik het voor vaderdag op de voet van Tijs had gedaan met blauwe verf, ging het er slecht af. De roze variant bij Amber waste er makkelijker af
  Marijke onlangs geplaatst…SokkentagMy Profile

  1. Wat onwijs lief van je Miriam dankjewel!

 15. Ahhh ik had het fout! Maar eigenlijk dacht ik als eerst aan een jongetje dus toen zei ik maar een meisje haha. Van harte gefeliciteerd! Wat een leuk nieuws. En wat zijn die foto’s ook leuk geworden haha! :)

 16. Supermooie foto’s! Waauw, wat las ‘k je post deze keer zo nieuwsgierig. Ik moest dan nog wachten tot bijna ’t laatst om ’t geslacht te weten, haha. Ik ben blij voor jullie!
  Evelyne onlangs geplaatst…✘The Lazy Sunday Tag✘My Profile

  1. Wat superlief van je dankjewel voor je lieve reactie!

 17. Jaaaaaaa wat superleuk Jordy en Dagmar. En nu gericht babykleertjes shoppen! Whoehoe! Lekker genieten van de zwangerschap, het shoppen, de babykamer in orde maken, geboortekaartjes zoeken..
  Cindy onlangs geplaatst…Sunshine memories – Wandelen en ijsjesMy Profile

  1. Haha ja klopt! Zo leuk, ik kan echt niet wachten totdat de kleine komt. Nu lekker genieten van deze bijzondere fase, voelt nu al zo mooi!

 18. Wat ontzettend fijn dat alles goed gaat tot nu toe! Ik wens jullie ontzettend veel geluk toe en hoop dat jullie zoontje gezond en wel ter wereld mag komen. Op de een of andere manier verwachtte ik een zoontje! Ik weet niet waarom, voorgevoel? :p
  Liefs xxx
  Annabel onlangs geplaatst…General || Searching the internet #4My Profile

  1. Haha echt waar? Wat bijzonder en leuk! Yes, je voorgevoel klopte helemaal :D

 19. Wat ontzettend fijn dat alles goed is met jullie kleine frummel, dat is het aller belangrijkst!
  Ik had al een heel sterk voorgevoel dat het een jongetje is, en ik heb gelijk :) Echt super leuk! Ook die foto vind ik tof.
  En nu heerlijk shoppen Dagmar, geniet ervan!!
  Rosanne onlangs geplaatst…Two New Blogging U. Courses Available On DemandMy Profile

 20. Wat leuk! Gefeliciteerd! Geniet van je zwangerschap, het is zo bijzonder en mooi om mee te mogen maken.
  Manon onlangs geplaatst…Suikervrij opvoedenMy Profile

  1. Dankjewel voor je lieve felicitatie wat leuk om te horen! Stiekem heb ik al heel vaak je tips en ervaringen gelezen, heb er zoveel aan gehad dankjewel <3 Liefs, Dagmar

 21. Oh wat leuk, gefeliciteerd x

Geef een reactie

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Onze allereerste (semi) Moederdag en Vaderdag

We zijn erachter gekomen dat we het heerlijk vinden om alles wat los en vast zit te vieren. Het leven...

Sluiten