Blog

Gender reveal – Wij krijgen een…

Wij zijn echt door het dolle heen en sorry alvast voor een overload aan enthousiasme. Maar we hebben zojuist te horen gekregen dat alles goed gaat met onze kleine en dat de ontwikkeling en groei heel goed verlopen. Op social media hebben jullie bovenstaande foto die lieve Elsa heeft gemaakt, al even kunnen zien. De schoentjes zijn heel praktisch wit, dan matcht het bij zowel een jongetje als een meisje. Maar inmiddels weten wij al meer! Ook hebben we naar het hartje mogen luisteren en zelfs het gezichtje in 3D mogen bewonderen. We zijn echt helemaal verliefd!

Momenteel zit ik in de 17e week van mijn zwangerschap en we hadden ontzettend veel zin om onze kleine te mogen bewonderen. Om hem/haar weer te mogen zien voelde dan ook echt aan als een cadeau. Toen de echoscopiste ons aan de hand van de prachtige beelden liet zien dat alles goed zit met de organen, het hartje, de hersenen en ze zelfs de teentjes en vingertjes kon tellen vonden we dat echt het allermooiste nieuws dat we mochten ontvangen. Ik wist helemaal niet dat ze dit ons nu al kon tonen en het was zo geruststellend om te weten dat we ons daarom (dat vertelde zij ons alvast) echt geen zorgen hoeven te maken rond de 20-weken echo. En alsof ze mijn gedachten kon lezen, ja daar was ik toch wel flink zenuwachtig voor omdat je zo hoopt dat alles goed gaat. En om dan nu onverwachts al die bevestiging te mogen krijgen, die glimlach gaat de komende weken niet meer van mijn gezicht af haha! Beste verrassing ever, we zijn zo trots en blij!

En we waren heel nieuwsgierig naar het geslacht, niet dat het ons ook maar een haartje uitmaakt want we zijn heel blij met zowel een jongetje als een meisje. Op Twitter was het net een #Brexit uitslag: een nek aan nek race haha 45% dacht een zoon en 55% een dochter. In onze eigen omgeving dachten de meesten een jongetje, al sloeg de laatste tijd de twijfel bij sommigen toe die aangaven dat het toch echt een meisje zou worden. En wat wij dachten? Natuurlijk is het 50% kans en hadden we geen idee, het belangrijkste was dat het goed zou gaan met de kleine en dat we het strakjes alle liefde en warmte kunnen geven. Stiekem dachten we allebei een zoon, maar waar dat voorgevoel vandaan kwam was ons een raadsel. Een grappig detail: toen we de auto parkeerden bij het ziekenhuis kwam het liedje van Anouk met Girl op de radio! Hoe toevallig, toen moesten we echt heel hard lachen en vroegen we ons af of het een voorteken was. Het vergroot de voorpret zeker nu we het weten (een verrassing is minstens zo leuk, maar we zijn er iets te nieuwsgierig voor haha) want ik mag eindelijk babykleertjes shoppen! Dat was een beetje de afspraak met Jord haha, dus nu kan ik iets gerichter aan de slag en ook de babykamer gaan we deze weken oppakken. Maar genoeg er omheen gedraaid, wij krijgen een…

Ja! Dit najaar omarmen we onze zoon en stiekem zijn we nu al verliefd op de kleine knul in mijn buik. En ik krijg weer tranen in mijn ogen als ik denk aan hoe trots Jord het aan familie en vrienden vertelde vandaag, echt geweldig om te zien hoe blij hij was. Dit lieve mannetje is nu al zo welkom, maar… hij mag nog echt een flink tijdje blijven zitten haha. We kunnen niet wachten om hem te knuffelen en genieten al intens van het idee dat we hem begin december mogen verwachten. Wij spreken de naam al regelmatig hardop uit, want ja… die hebben we al! Wat een bijzondere fase is dit toch. Ik ga ‘even’ de stad in, nu mag het én het is sale. Onmogelijk om mij nu nog op veilige afstand van de winkels te houden haha, doeeeeg!

Had jij een jongen of een meisje verwacht bij ons? 

Veel liefs, Dagmar
Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.