Blog

Gender reveal – Ons tweede kindje is een…

Gender reveal wij krijgen een zoon zwangerschap bydagmarvalerie Dagmar Valerie

Hoera, wij weten of we een zoon of dochter krijgen in maart! We verheugen ons ongelooflijk op haar of zijn komst. Het kindje is meer dan welkom en nu al zo geliefd. Het allerbelangrijkste vinden we dat het goed gaat met de kleine en we zijn erg dankbaar dat alle ontwikkelingen voor zover zichtbaar volgens het boekje verlopen. Ons tweede kindje groeit goed en is lekker veel aan het bewegen, zo fijn en geruststellend! Ik zit nu in de 16e week van de zwangerschap en we weten sinds 2 weken het geslacht van ons tweede kindje. Het vergroot onze voorpret nog meer en we vinden het ook erg fijn dat we Lucas en onszelf nog beter op de komst van de kleine kunnen voorbereiden. Ook hebben we zelfs de naam! We delen graag met jou of we een zoon of dochter mogen verwelkomen in ons gezin…

Afgelopen zaterdag genoten we van de pretecho, waar we nogmaals de bevestiging kregen dat we in dit stadium een gezond lief kindje mochten bewonderen. Dat vinden we het aller allerbelangrijkste, de gezondheid van de kleine staat voorop en het was geweldig om de beweeglijke baby te kunnen bekijken. Lucas vond het ook indrukwekkend en mooi, hij zwaaide naar de baby en vond het grappig dat ik ‘shampoo’ op mijn buik kreeg van de echoscopiste. Hij was zo zoet en lief; Lucas vertelde ook steeds dat hij grote broer werd. Echt heel bijzonder om hem op deze manier te kunnen betrekken bij de zwangerschap en samen toe te leven naar de komst van de baby.

Ik schreef dat we al sinds 2 weken weten wat het geslacht is, terwijl we afgelopen zaterdag de pretecho hadden. Omdat de verloskundige tijdens een controle niet het hartje kon horen, werd gevraagd om toch voor de zekerheid een extra echo te maken. Tijdens de echo heb ik genoten van de warmte en hartelijkheid waarmee de echoscopiste vertelde over hoe het gaat met ons lieve kindje. Ze zag meteen dat alles goed was en deed ondertussen allerlei extra onderzoekjes. Zo keek ze naar het hartje, de hersenen en de wervelkolom en ze maakte zelfs een 3D echo voor ons. Echt een cadeautje om op deze manier te kunnen genieten van ons kindje. Ook vroeg de echoscopiste of we het wellicht fijn vonden om te weten wat het geslacht is van ons kindje. Ik wist niet dat het in dit stadium al mogelijk was om het te ontdekken, maar we vonden het geweldig om het te kunnen weten. We zijn haar erg dankbaar voor alle extra tijd en moeite die ze nam om er zo’n bijzonder feestje van te maken. Wat begon met een extra echo vanwege zorgen of alles goed gaat, werd een prachtige ervaring.

We vonden het extra leuk om deze gender reveal te laten aansluiten op de onthulling die we bij Lucas hebben gedaan. Daar hebben we ook met verf een handafdruk gemaakt op een wit shirt om te laten zien dat we een zoon of dochter krijgen. Dit keer gingen we de uitdaging aan om het als gezin te doen, waarbij Lucas ook zijn handafdruk mocht zetten op het shirt. Deze trotse broer krijg namelijk een…

Gender reveal wij krijgen een zoon zwangerschap bydagmarvalerie

Lief broertje!

We zijn ongelooflijk blij en dankbaar dat we een gezin mogen vormen waarbij we twee prachtige zonen alle liefde, warmte en aandacht mogen geven om te groeien en te ontwikkelen in de richting die goed is voor hen. Het wordt een echt mannenhuishouden waar ik mij ontzettend op verheug. Lucas krijgt er een vriendje voor het leven bij, een maatje waarbij we vast en zeker nog vaak naar graafmachines gaan kijken op bouwplaatsen. Haha heb je die graafmachinemoeder weer, maar wat een feestje om dit nogmaals met alle liefde te doen voor ons tweede kindje. Een geweldig broertje, onze lieve zoon. Wij kunnen niet wachten!

Dacht je dat we een jongen of een meisje krijgen?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.