Blog

Etos event – Woezel & Pip luiers en nieuwste babyproducten

woezel en pip Etos
Een vrolijke uitnodiging met lieve hondjes Woezel & Pip viel een tijdje geleden bij mij op de mat. Of ik naar het gezellige kinderfeestje zou willen komen in Amsterdam om groot nieuws te vieren rondom Etos en een speciale samenwerking. Daar zeg ik geen nee tegen! Het was een dag vol eerste keren; ik reed voor het eerst zelf naar Amsterdam én woonde mijn eerste mama-event bij. Kijk en lees je gezellig mee hoe ik dit heb ervaren?
Etos
De locatie van het event was prachtig. Deze lanceringsparty werd namelijk georganiseerd op Paviljoen Puur, misschien ken je het wel. Zij ondernemen zoveel mogelijk ‘groen’ in de groene omgeving van Fort Diemerdam. Zowel voor zakelijk als privé gebruik een heel mooie locatie om te komen en waar je als gast hartelijk wordt ontvangen. Niet alleen door de aanwezigen, maar juist ook door de stralende natuur. We hadden ook nog eens geluk dat de zon volop scheen, waardoor het event er nog mooier uit zag en alles goed tot zijn recht kwam.
Etos
Het was een onwijs gezellige middag en alles was tot in de puntjes verzorgd. Lekkere hapjes, drankjes, entertainment voor de kids en sfeervolle decoratie; ik keek mijn ogen uit! Het was ook erg gezellig om lieve bloggers te ontmoeten en hen in de rol van moeder te zien. Een erg bijzondere gedachte om binnenkort ook die ervaring op te mogen doen en mama te mogen zijn van onze kleine. De sfeer zat er goed in, ik heb mij goed vermaakt en ondanks dat ik nog geen kleine heb genoot ik van alle lieve kids om mij heen en de warmte die van het event afstraalde. Zo was er een toneelstuk voor de kleintjes, maar er was ook gelegenheid om lekker te kleuren, je te laten schminken en meer gezelligheid. Geweldig om te zien hoe de kids zulke fans zijn van de lieve hondjes Woezel & Pip!
Etos
Dit lanceringsfeest had alles te maken met de vernieuwde luiers die Etos op de markt heeft gebracht. Etos heeft haar luiers vernieuwd en is vriendjes geworden met de twee allerliefste hondjes van de wereld: Woezel & Pip. Zo heeft Etos nu niet alleen de beste – want ze zijn nóg dunner, droger en zachter – maar ook de leukste luiers voor een verrassend lage prijs. Blije baby’s, blije ouders! Etos heeft voor elk kleintje – welke maat dan ook – de ideale luier. Daarnaast is natuurlijk overal aan gedacht. Zo hebben de kleinste luiers van Etos, maten 1 en 2, een naveluitsparing en een verschoningsindicator. Wanneer je pasgeboren baby geplast heeft, verschijnt er een blauwe streep en weet je dat het tijd is om te verschonen. Voor de kleine avonturier heeft Etos speciale luierbroekjes die extra bewegingsvrijheid en comfort geven. De broekjes zijn makkelijk aan en uit te trekken en helpen perfect bij zindelijkheidstraining! Ik kreeg als blogger onder andere een geweldige voorraad aan luiers mee (in mijn ogen zijn het er héél veel, maar ik weet nog niet hoe snel je er doorheen kunt vliegen geloof ik…) en ik ben benieuwd hoe onze kleine deze luiers gaat ervaren. Ze zijn ontzettend welkom en ik ben er heel erg blij mee! Kijk, wat een gigantische luiertaart!
Etos
Etos introduceerde tevens een vernieuwde babyverzorgingslijn met alleen plantaardige oliën en verzachtend katoenextract. De producten zijn dusdanig verbeterd waardoor ze nog milder zijn voor de gevoelige babyhuid. Ingrediënten die zouden kunnen irriteren zijn achterwege gelaten en vervangen door super milde alternatieven. Zo kun je met een veilig gevoel de huid van je baby verzorgen. De Etos Baby verzorgingsproducten zijn verkrijgbaar vanaf 22 augustus. De wattenstaafjes en vochtige washandjes zijn verkrijgbaar vanaf begin oktober.
Etos
Ook deze producten zaten in de grote goodiebag die we mee hebben gekregen. Ik vind het zulke mooie producten, alleen al om te zien is het een feestje laat staan om ze straks te mogen gebruiken. Leuk detail: op de voorzijde van elke verpakking staan de eerste regels van verschillende kinderliedjes om ouders te inspireren met de kleine te zingen.  Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar is daarom ook echt een feestje om te gebruiken!
Etos
Ik heb genoten van deze feestelijke middag en vond het een eer om bij dit event aanwezig te mogen zijn. Ik kijk er dan ook met veel plezier op terug en ben benieuwd hoe onze kleine de nieuwste producten gaat ervaren. Daarvoor moet ik nog even geduld hebben, maar zodra hij wordt geboren dan is het officieel de jongste fan van Woezel & Pip. En nu is het de jongste fan in wording!

Heb jij al ervaring met babyproducten van Etos? En de nieuwste luiers van Woezel & Pip? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.