Blog

Een onvergetelijke babyshower met een gouden randje

babyshower

Wat een feestje, lieve vriendinnen organiseerden voor mij een geweldige babyshower! Ik werd ongelooflijk verwend en ik kijk met dankbaarheid, plezier, warmte en vooral veel liefde terug op deze speciale dag. Het was een babyshower met een gouden (en blauw!) randje. Ik vertel je er graag meer over, lees je gezellig mee?

De laatste weken van de zwangerschap

Mijn zwangerschapsverlof begon bijna, maar daarvoor kampte ik met veel gezondheidsklachten. Lucas had flinke griep en ik kon het helaas ook niet vermijden. Door de hoge infectiewaardes, moest ik alsnog aan de antibiotica en die hakte er ook behoorlijk in. De laatste loodjes van een zwangerschap zijn behoorlijk intens, maar in combinatie met deze kuur en klachten stond de overlevingsmodus even aan. Gelukkig kwam na een paar dagen het keerpunt en sloeg de antibiotica goed aan, zonder dat het gevolgen heeft voor ons kleinste vriendje in de buik. Ik voelde mij iets beter én… toen werd ik opeens verrast door lieve vriendinnen! De babyshower kwam op een perfect moment, want het gaf zoveel kracht en energie om te worden omringd door lieve vriendinnen. Het was een onvergetelijk feestje!

De babyshower met vriendinnen

De warmte en liefde is echt met geen woorden te beschrijven, maar ik ben zo verwend! De sfeer, gezelligheid, het samenzijn, het heerlijke eten, de versiering, leuke voorspellijstjes en mooie cadeaus… Ongelooflijk hoeveel aandacht er in deze babyshower is gestoken om mij in het zonnetje te zetten. Ik genoot van elke seconde en ben hen zo dankbaar; vooral ook voor de energie die zij geven waardoor ik mij nu weer zo goed als de oude voel. Heb ik al gezegd dat ze fantastisch zijn? Ze maken de mooie momenten onvergetelijk en de moeilijke tijden zoveel makkelijker.

Verwennerij, gezelligheid en heerlijk eten

We hebben heerlijk gegeten, gekletst en gelachen. Ook mocht ik prachtige cadeautjes uitpakken; blauwe All Stars voor ons mannetje en een mooie hoes voor de Maxi-Cosi in een te gekke print met veertjes. Ook vond ik het heel bijzonder om te zien hoeveel moeite zij hadden gedaan voor het maken van een ontroerend filmpje waarin allemaal lieve berichtjes door hen zijn ingesproken. Onmogelijk om het dan nog droog te kunnen houden! Ik blijf het zo speciaal vinden dat de babyshower zo voor mij georganiseerd is!

Ik heb genoten van dit onvergetelijke feest vol liefde, warmte en verrassingen. Dank je wel!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.