De uitgerekende datum – 25 maart 2020

De uitgerekende datum – 25 maart 2020

Vandaag is een speciale dag; het is 25 maart 2020, dé uitgerekende datum van ons tweede kindje. We worden voor de tweede keer papa en mama van een zoontje en misschien is hij al geboren als je dit artikel leest. De kans is ook aanwezig dat ik nog hoogzwanger mag zijn. Ik schrijf dit artikel eind februari, op mijn laatste werkdag voordat ik met zwangerschapsverlof ga. De maand maart voelt al erg speciaal, omdat het een periode is waarin je niet weet wat de dag zal brengen.  We tellen af tot ons allermooiste cadeautje; het broertje van Lucas. We hebben erg lang uitgekeken naar 25 maart en ik ben erg benieuwd of we deze datum gaan halen of dat de kleine besluit eerder / later geboren te worden.

Ik ben ontzettend nieuwsgierig geworden of dit artikel gepubliceerd wordt, terwijl ik de kleine vol liefde en warmte mag omarmen of dat hij nog veilig in de buik zit. Deze tijd is ontzettend speciaal, omdat we nu nog even genieten van ons gezin bestaande uit drie personen en straks van vier. Of misschien nu al van vier! We hebben zoveel zin om de kleine te ontmoeten, om samen te zijn en dit nieuwe hoofdstuk met elkaar in te luiden. Daarom hopen we stiekem dat hij al iets eerder mag komen, zodat we van hem kunnen genieten. De babykamer, de vluchtkoffer, het geboortekaartje; alles staat klaar voor de vliegende start van ons gezin bestaande uit twee lieve jongens. Wat een rijkdom in de puurste vorm!

We verheugen ons heel erg op zijn komst zoals je vast en zeker de afgelopen weken al hebt gelezen. Hij verrijkt – nu ik dit schrijf en hij vrolijk in de buik trappelt – nu al onze levens. Lucas vraagt inmiddels dagelijks wanneer hij zijn broertje mag knuffelen en wie weet doet hij het al op deze uitgerekende datum. Of niet, aah dat maakt het zo bijzonder allemaal! Kon ik – nu het eind februari is dat ik dit artikel schrijf – maar alvast in een glazen bol kijken en ontdekken welke geboortedatum het mag worden. Loslaten is niet mijn sterkste kant, maar als je één ding niet weet gedurende de zwangerschap dan is het wel hoe de bevalling zal verlopen en wanneer deze zal plaatsvinden. Stiekem hopen we dat de kleine iets eerder zal komen, want aan enthousiasme, liefde, warmte en aandacht geen gebrek. We tellen af en verheugen ons op dit nieuwe hoofdstuk!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

 

Dit bericht heeft 3 reacties.

  1. Tineke

    Mocht je nog niet bevallen zijn, dan duurt het vast niet lang meer. Heel veel succes met de bevalling en anders.. Ik ben erg benieuwd naar jullie kleine man ;)

  2. Romy

    Ah wat spannend allemaal! Ik ben heel benieuwd of jullie kleinste jongen er al is of dat jullie nog steeds vol spanning aan het afwachten zijn. Net als Tineke ben ik ook razend benieuwd naar jullie mooie man :)
    Romy onlangs geplaatst…Mijn 10 thuiswerktips om veel gedaan te krijgenMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge