Blog

Dagje ontspannen bij Thermen Bussloo + zwangerschapsmassage


Afgelopen vrijdag ging ik gezellig met mama naar Thermen Bussloo. Het werd een heerlijke moeder & dochter dag om te ontspannen en op te laden in dit prachtige wellnessresort. Ook ondergingen we allebei een massage, waarbij ik zelfs een speciale zwangerschapsmassage kreeg. We genoten van de lekkere lunch, kletsten bij en kwamen helemaal tot rust. Ik vertel je meer over dit fijne dagje ontspannen bij Thermen Bussloo én natuurlijk de zwangerschapsmassage. Want is dat echt een aanrader voor als je zwanger bent? Lees gauw verder!

Ontspannen bij Thermen Bussloo
Ik ben dol op dagjes uit en al helemaal als het gaat om een dag lekker ontspannen en opladen. Ik heb sinds kort wellnessresorts ontdekt; om precies te zijn vorig najaar. Ik merkte op dat de warmte en de ontspannen sfeer de klachten van Fibromyalgie lieten afnemen, al was het maar voor even. En dan heb ik het vooral over wellness centra met infraroodsauna’s, warme bubbelbaden en de stoombaden. Het voelde niet alleen alsof ik er een dagje tussenuit was gegaan, maar ook alsof ik vol energie terugkwam van vakantie! Ik vond het daarom extra bijzonder dat Thermen Bussloo mij vroeg om hen een bezoek te brengen met mijn moeder en een ontspannende dag bij hen te ervaren. Bij dit prachtige wellnessresort was ik namelijk nog niet eerder geweest en mijn nieuwsgierigheid was al snel gewekt. Thermen Bussloo ligt namelijk in een geweldige omgeving aan het water op de Veluwe en bevat naast sauna’s, baden, een hamam en rustruimte ook schitterende tuinen waar je kunt ontspannen en restaurants met heerlijk eten. Je kunt er terecht voor arrangementen, speciale belevenisprogramma’s, badkledingdagen, uiteenlopende behandelingen en zelfs opgietweekenden.

Het was geweldig om een moeder & dochter dag te houden bij Thermen Bussloo, zo fijn om nog lekker bij te kletsen en tijd samen door te brengen voordat de kleine komt! Omdat mama daarna door zou rijden naar familie in Polen vormde het een heerlijk moment om nog even te genieten van elkaar in deze ontspannende setting. Zo genoten we van de bubbelbaden, gingen we naar verschillende sauna’s (daar mag je nog in als je enigszins gewend bent aan deze temperaturen en je goed luistert naar je lichaam als zwangere. Er staat extra informatie op de website voor als je als zwangere naar Thermen Bussloo zou willen, dan kan je bekijken wat voor jou van toepassing is. Ook ter plekke geven zij extra informatie wat wel en niet aan te raden is, echt super geregeld!) en proefden we de fantastische lunch. Het bestond uit een heerlijk en vers buffet met verschillende salades, sapjes, soepjes, broden en warme gerechten. Echt onwijs lekker zo’n dag vol verwenmomenten, je voelt je echt als herboren als je weer naar huis gaat en de mooie omgeving maakt het helemaal af. We keken onze ogen uit, omdat het er zo mooi, warm en stralend uitzag. Ook onze complimenten voor het vriendelijke personeel dat erg behulpzaam en gastvrij was. We kijken terug op een prachtige dag!

De zwangerschapsmassage
Zowel mama als ik hadden nog niet eerder een massage ervaren. Mama mocht de ontspanningsmassage beleven en ik genoot van de zwangerschapsmassage.  Of ik het een fijne ervaring vond? Ik kan een zwangerschapsmassage zeker aanbevelen na het ondergaan van deze speciale behandeling bij Thermen Bussloo! Ik weet natuurlijk niet of er veel verschil zit in de manier waarop zwangerschapsmassages worden gerealiseerd en aangeboden, maar deze zorgde bij mij voor optimale ontspanning. Klik hier als je meer informatie zou willen lezen over de zwangerschapsmassage bij Thermen Bussloo. Ik ben echt geen held in het ontspannen van mijn spieren (mede door het hebben van Fibromyalgie), maar door deze heerlijke massage ging dat opeens wél en dat voelde echt als een cadeautje! Je wordt bewust van je lichaam en de veranderingen die het heeft ondergaan in een relatief korte periode, je spieren worden soepel en losser gemaakt en je komt volledig tot rust. Althans, dit is mijn beleving en ik vond het geweldig om te ondergaan. Normaal vind ik het zelfs al lastig als iemand mijn huid aanraakt (ook door Fibromyalgie), maar nu won mijn nieuwsgierigheid het en het was fantastisch. Ik heb mij zelden zo ontspannen en relaxt gevoeld, ook mijn huid en spieren genieten nog helemaal na. Het was een behandeling om niet snel te vergeten!

Wij kijken terug op een heerlijke en ontspannen dag vol geniet- en verwenmomenten. De mooie setting, de heerlijke baden, de verse lunch, de verzorgde omgeving en de geweldige massages zorgden ervoor dat wij vol energie en volledig opgeladen weer huiswaarts gingen. Thermen Bussloo is een absolute aanrader als je jezelf of iemand anders graag zou willen verwennen! En mocht je ook zwanger zijn, dan vormt dit dagje uit de perfecte beleving om volledig te ontspannen en tot rust te komen. Enjoy!

Heb jij al een keer genoten van een ontspannen dag bij een wellnessresort? 

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.