Blog

WINACTIE / Waterclouds + Lipscrub t.w.v. €62,50

Lieve allemaal, ik ben eigenlijk een beetje overdonderd door alle lieve reacties, tweets, berichtjes en mailtjes die ik dagelijks van jullie mag ontvangen. Ik vier volgende week dinsdag mijn 4e blogmaand en binnen zo’n korte periode heb ik zoveel moois mogen ontdekken in dit blogwereldje en dat maakt mij ontzettend gelukkig. Al die warme vriendschappen, de hartverwarmende woorden… het raakt mij echt! ‘Dankjewel’ is maar een klein woordje, maar ik meen het oprecht. Ik beleef zoveel plezier met en dankzij jullie, dat is onbetaalbaar. 

Jullie kennen mij als een spontane meid die af en toe een tikkeltje impulsief kan zijn. Daarom een passend extra artikel met hierin een impulsieve extra onverwachte winactie. Ik kan slechts één van jullie extra bedanken met dit presentje, maar ik wens iedereen veel plezier met deze winactie waarin ik de Waterclouds Volume Shampoo mag weggeven (250 ml) met een waarde van 19,95. De Waterclouds Volume Shampoo geeft het haar extra body en ongelofelijk veel volume. Deze shampoo is parabenen- en alcoholvrij en behoort dankzij de geur en het effect zeker tot mijn favorieten. Ook zit er in het pakketje de Repair Argan Oil Serum met een waarde van 32,95 euro. Het wordt zeer snel door het haar opgenomen en geeft dof en futloos haar weer kracht. Dit Argan olie serum zorgt voor een onmiddellijke en langdurige glans. I love it! Omdat dit tegelijkertijd ook mijn favoriete producten van dit moment zijn, mag de lipscrub van Lush niet ontbreken. Ik kocht speciaal deze fijne Santa’s Lipscrub ( met een waarde van 9,50 euro) om aan dit pakket toe te voegen, omdat ik er zelf ook zoveel plezier aan beleef. Mijn lippen hebben zelden zo zacht aangevoeld en zijn helemaal winterproof! 

WIN WIN WIN
Weetje? Eigenlijk wil ik iedereen gewoon blij kunnen maken met dit pakket. Maar hopelijk kan ik iemand gelukkig maken die het super graag zou willen ontvangen, allemaal nogmaals heel erg dankjewel! Je kunt mee doen door het volgende te doen:

♡ Laat in de comments achter dat je kans wil maken op het Waterclouds + Lipscrub pakket t.w.v meer dan 60 euro;
♡ Volg mij (By Dagmar Valerie) op Bloglovin’ ; 

Voor een extra kans:
♡ Like de Facebookpagina van ByDagmarValerie;
♡ Volg mij, @ByDagmarValerie, op Twitter en tweet het volgende bericht: “Ik doe mee met de #winactie t.w.v. meer dan 60 euro op www.bydagmarvalerie.nl dankzij @ByDagmarValerie. Jij ook?” (klik hier om te tweeten). 


En kun je niet wachten? Dan kan je ook bij de webshop van John Beerens de shampoo en Argan Oil Serum bestellen. De winactie loopt tot 5 december (wohoo pakjesavond!). Ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij. Veel plezier met deze winactie en ik hoop dat ik er een lieve lezeres blij mee kan maken! 

Liefs, Dagmar
                                                                      

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.