WINACTIE / Valentijnsbeker Blond Amsterdam

De dag van de liefde is aangebroken: het is Valentijnsdag! En omdat ik echt niet zonder jullie kan, wil ik allereerst vertellen dat jullie super super veel voor mij betekenen. Dankzij jullie lieve reacties, tweetjes en berichten sta ik dagelijks met een grote glimlach op en dankzij het bloggen zijn er voor mij veel mooie vriendschappen ontstaan. Ook heb ik veel meiden ontmoet met een hart van goud en jullie maken mij echt heel gelukkig. Mijn blog is laatst de 400 volgers op Bloglovin gepasseerd en vandaag is mijn 50e Fashion Friday verschenen op de blog van Anne. Daarom vier ik dit met een liefdevolle winactie. Wil jij ook de Blond Amsterdam ‘I’m in Love’-beker winnen?

♡ Laat in de comments achter wat Valentijnsdag voor jou betekent en dat je meedoet aan de winactie;
♡ Volg mij (By Dagmar Valerie) op Bloglovin’
♡ Volg Anne op Bloglovin

Voor een extra kans:
♡ Like de Facebookpagina van ByDagmarValerie;
♡ Like de Facebookpagina van Anne Solveig;


De winactie loopt tot 21 februari en ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winactie duurt dus niet zo lang, omdat ik de kaartjes nog naar de lieve winnaars moet versturen. De winnaars ontvangt persoonlijk een e-mail van mij. Veel plezier met deze winactie en ik hoop dat ik er een lieve lezeressen blij mee kan maken! 


Liefs, Dagmar 
Follow me on

Dit bericht heeft 40 reacties.

 1. DinyG

  Friday Free Forward
  Alle media over dit onderwerp geliked/gedeeld onder DinyG (Diny Gijsberts),Dinie.Gijsberts,MissMomzy en Momzymom

  1. Jo

   Wat? Hoeveel accounts heb jij wel niet? Zo win je zeker wel veel??

 2. Sophie

  Toevallig likete ik alles al dus doe ik mee :-D Wat een leuke mok en jij hebt een welverdiende 400+ volgers behaald! Valentijnsdag is voor mij altijd dat extraatje. Ik ben nu ruim drie jaar samen met mijn vriend en de eerste keer dat we valentijnsdag deden, ging het een dag erna uit. Hij had nml geen tijd voor me. Het tweede jaar hadden we ruzie omdat hij weer geen tijd voor me had (moest alweer werken) en uiteindelijk hebben we doodchagerijnig ergens in een restaurantje een wijntje gedaan. En dit jaar geldt drie keer scheepsrecht! Hahahaha, en daarna nooit meer ^^

 3. Blond amsterdam is zo leuk! Ik doe graag mee (:
  Ik heb alles gedaan, ook de extra kansen. ♡ Valentijn betekend voor mij gezellig de dag doorbrengen met mn vriend, na school dan..
  Liefs, Jolijn.
  Jolijndoelman@gmail.com

 4. Cindy

  Wat een toffe mok. Valentijnsdag is voor mij dit jaar een werkdag, maar vanavond heb ik wel een verrassing voor mijn vriend. Verder heb ik het gevoel dat het elke dag Valentijnsdag is, want wij vertellen elkaar heel vaak hoeveel we van elkaar houden en hoe blij we zijn met elkaar. En die Blond mok vind ik gewoon superleuk, I like Blond Amsterdam!

 5. Kimberly

  Wat een super leuke winactie <3 Valentijnsdag betekent voor mij wel de dag van de liefde, maar ik laat eigenlijk wel vrij regelmatig iedereen weten dat ik van ze hou! Ik vind het wel altijd heel leuk om een kaartje en klein cadeautje aan mijn vriend te geven en een kaartje aan m’n moeder en oma <3 Ik doe zeker mee aan deze winactie, die mok en dat hangertje vind ik zo lief <3

 6. Puck

  Super leuk zeg! Ik doe graag mee! Ik volg jullie beide op Bloglovin!
  Valentijnsdag is voor mij een dag waarbij ik mijn familie en vrienden net wat meer liefde geef. Ik heb bijvoorbeeld een schattige hartjeslolly aan mijn zus gegeven. Vanavond waarschijnlijk een leuke romcom kijken en verder lekker rustig aan. :)

  xoxo

 7. Super lief dat jullie iets weggeven met Valentijnsdag!
  Zoals ik al op mijn blog had geschreven vind ik Valentijnsdag een beetje overrated. Dit klink zo niet romantisch, maar ik ben van mening dat je altijd je liefde voor een ander altijd moet tonen. Dit hoeft toch niet alleen vandaag? Ik heb alles gedaan om kans te maken, ik vind deze Blond mok zo lief!

 8. Nynke Boer

  Ik volg jullie beide op bloglovin en FB en heb het bericht op bloglovin geliked. Nu ik een vriendje heb vind ik het leuk om hem te verrassen met valentijnsdag.

 9. Suzanne

  Ik kan hier natuurlijk een heel ander verhaal neerzetten maar goed, dat is een beetje flauw! Ik ben dol op blond servies! Dan nu mijn Valentijnsverhaal, want eigenlijk heel stiekem heb ik er altijd een hekel aan gehad… Tot dit jaar, want ik werd verliefd en hoe stom het ook is, hoe meer hartjes hoe beter. Valentijn is de beste dag van 2014! Haha Ik mis mijn vriendje alleen heel erg want hij is er niet eens met Valentijn! Dus dit jaar is Valentijn voor mij een ‘AWESOME’ dag!

 10. Erg leuk!
  Ik volg jullie beide op bloglovin en op instagram, ook heb ik beide posts geliked en jullie facebookpagina’s !!
  Ik vind valentijnsdag echt suuuuperleuk en ik moet me echt inhouden om niet alle winkels leeg te kopen !

  Mijn email is patriciahardam@hotmail.com

 11. Anonymous

  Ja, superleuk! Ik doe graag mee. Volg jullie op Bloglovin en Facebook.

 12. Anonymous

  Goedemiddag,

  Ik heb alles gedaan alleen https://www.facebook.com/pages/Anne-Solveig is niet beschikbaar. staat er, dus die pagina kan ik helaas niet liken. Hopelijk kan ik toch op deze manier wel kans maken op deze leuke prijs. Liefs van Peggy van Lokven

 13. Marike O

  Ik doe mee, gaaf! Ik heb gedaan wat moet + jullie gevolgd op facebook. (marike.oranje.9)

  1. Marike O

   Ohja. Wat het voor me betekend ;)
   Films met knappe mannen kijken met veel chocola :)
   & extra naar knappe jongens kijken :D

 14. Tirdzax

  ♡ Voor mij betekent Valentijnsdag een extra kans om iets voor je liefde te doen. Natuurlijk kunnen de verkopers zo ook extra geld verdienen, maar het gaat om de liefde die je op deze dag extra kunt uiten aan je geliefde.
  ♡ Volg mij (By Dagmar Valerie) op Bloglovin’;
  ♡ Volg Anne op Bloglovin

 15. Robin

  Wat een leuke mok, ik heb nog niks van blond.
  Ik doe zeker mee! Ik deed alles al, ook de extra dingen. Dus ik heb alles gedaan ;)
  Valentijnsdag betekent voor mij niet zo heel veel, ik vind dat je altijd aan iemand moet laten zien dat je van diegene houdt. Niet alleen perse je geliefde, maar ook vrienden & familie <3 Maar met v’day kun je dat natuurlijk extra laten zien.

 16. marije

  Ik doe mee! en heb alles gedaan wat moest;)

  Valentijn betekend voor mij: niet alleen liefde ontvangen maar ook liefde geven aan andere mensen, door kleine dingen te doen zoals iemand een compliment geven of iemand zomaar een leuk kaartje sturen, van een goede daad word het in deze wereld steeds iets lichter♥

  veel liefs marije

 17. Marloes

  Hele leuke winactie Dagmar! Ik sla deze over, heb hem al;)! Geniet van je weekend! En nog een fijne valentijn natuurlijk X

 18. Eline

  Wat een ontzettend leuke winactie! Ik doe heel graag mee! Valentijnsdag is voor mij vooral de dag om eens extra lief te zijn voor de mensen om je heen. En bovendien een goed excuus om heel veel chocolade bonbons in de vorm van hartjes te eten <3

 19. Linda T.

  Wat mega leuk! ik volg jullie.allebei. wat valenrijn voor mij betekend nou eigenlijknog niet heel veel want heb nog nooit echt een vriendje gehad..

 20. Anonymous

  Valentijnsdag is een dag waar het alleen om liefde draait, het is een van mijn lievelingsdagen die ik met mn vriend kan doorbrengen!

  Doe graag mee met deze winactie, heb alles gedaan:)

  bloglovin+facebook; loubna yag
  instagram; loubna188
  email; loubnaloubna1@live.nl

  xx

 21. Linda

  Super leuk! Ik doe mee ^^ Heb alles gedaan. Op Valentijnsdag is m’n vader jarig en verder doe ik nooit wat met het Valentijnsgedoe zelf. We vieren met het gezin thuis de verjaardag en verder gewoon gezelligheid. Dit jaar had ik wel voor het eerst een Valentijn, maar verder niet zoveel bijzonders. Ik vind het wel heel leuk dat sommige merken (zoals Blond ;D!) een Valentijnscollectie hebben, maar alle andere ’troep’ in de winkel vind ik niks aan.

 22. Ehlana

  Leuke winactie! Valentijnsdag betekent voor mij een hoop hartjesspul in de winkels. Ik volg jullie beide op bloglovin (beautyding) ! Veel succes! Emharing@ziggo.nl

 23. Esmée

  Ik hou van Blond! Ik volgde jullie al op bloglovin’, op facebook en op instagram. Dus ik hoefde eigenlijk niets te doen, behalve mijn gedachte over Valentijn. Ik vind Valentijn leuk als een extra dagje om elkaar te waarderen. Als je een vriendje of vriendinnetje hebt, vind ik het wat minder nodig, omdat je dan ook je jubileumdatum hebt. Maar het blijft een fijne dag om aan te geven hoeveel je houdt van de mensen om je heen! x

 24. Ik doe mee! Op zich heb ik niets met valentijnsdag (er is ook geen valentijn in mijn leven), maar ik vind de spullen die dan te koop zijn wel leuk om het interieur op te fleuren.
  sepia [at] home . nl

 25. Anonymous

  Ik doe mee en heb alle stappen doorlopen :-) (melissamaas@hotmail.com). Gr. Melissa

 26. Nina

  Ik doe ook graag mee! Ook op BL, FB . Valentijnsdag zegt voor mij niet zoveel: ik vind dat het elke dag Valentijnsdag moet zijn! (molnina@planet.nl)

 27. Valentijn betekent voor mij samen met je geliefde zijn. Het hoeft niet perse je vriendje of vriendinnetje te zijn, maar met de mensen om wie je geeft. Die belangrijk zijn in je leven. Laat ze merken dat ze belangrijk voor je zijn en dat je voor hen klaar staat. Het hoeft geen duur cadeau te zijn als je maar beseft dat mensen om je geven. Dat is mijn ideale Valentijnsdag.

  Ik doe mee met de leuke actie! Ik volg via BlogLovin en heb Facebook geliked ;). Blond Amsterdam is leuk he! Ik wordt er helemaal vrolijk van.

 28. jacqueline

  Schitterend mijn dochter is gek van Blond Blond super leuk!

 29. Lexi

  Ik doe op de valreep nog mee! Ik vind Valentijnsdag (al is ‘ie al afgelopen..) zo leuk! En daarbij ben ik ook gek op de mokken van Blond! Ik heb alles, ook de extra’s gedaan! Oh, en mijn email is Lekziee@gmail.com. xx

 30. Femke

  Ik wil graag mijn moeder blijmaken hiermee. Vorig jaar in februari heeft zij de diagnose longkanker gekregen. Na een heftige periode met veel tranen maar ook glimlachen, na veel tegenslagen maar ook mooie momenten, en vooral na veel ziekenhuizen is zij in juni schoon verklaard, tenminste alles was weg. Het leek allemaal goed te gaan en we maakte het beste ervan, iedereen begon hun leven weer op te pakken. Tot ze 2 weken geleden te horen kreeg dat het terug is gekomen.. En 1 week geleden, te horen kreeg dat het niet meer te genezen valt. Ik wil mijn mama zoveel mogelijk verwennen en lief geven zolang dat nog kan.. daarom hoop ik dat ik win!

Geef een antwoord

CommentLuv badge