Blog

WINACTIE / Valentijnsbeker Blond Amsterdam

De dag van de liefde is aangebroken: het is Valentijnsdag! En omdat ik echt niet zonder jullie kan, wil ik allereerst vertellen dat jullie super super veel voor mij betekenen. Dankzij jullie lieve reacties, tweetjes en berichten sta ik dagelijks met een grote glimlach op en dankzij het bloggen zijn er voor mij veel mooie vriendschappen ontstaan. Ook heb ik veel meiden ontmoet met een hart van goud en jullie maken mij echt heel gelukkig. Mijn blog is laatst de 400 volgers op Bloglovin gepasseerd en vandaag is mijn 50e Fashion Friday verschenen op de blog van Anne. Daarom vier ik dit met een liefdevolle winactie. Wil jij ook de Blond Amsterdam ‘I’m in Love’-beker winnen?

♡ Laat in de comments achter wat Valentijnsdag voor jou betekent en dat je meedoet aan de winactie;
♡ Volg mij (By Dagmar Valerie) op Bloglovin’
♡ Volg Anne op Bloglovin

Voor een extra kans:
♡ Like de Facebookpagina van ByDagmarValerie;
♡ Like de Facebookpagina van Anne Solveig;


De winactie loopt tot 21 februari en ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winactie duurt dus niet zo lang, omdat ik de kaartjes nog naar de lieve winnaars moet versturen. De winnaars ontvangt persoonlijk een e-mail van mij. Veel plezier met deze winactie en ik hoop dat ik er een lieve lezeressen blij mee kan maken! 


Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.