Blog

WINACTIE / Sleek Palette naar keuze

Lieve allemaal, allereerst wil ik jullie allemaal heel erg bedanken voor het volgen, liken en reageren op mijn blog. Ik blog (eind) deze maand precies een half jaartje en ik had nooit verwacht dat ik er zoveel plezier aan zou beleven, maar voornamelijk dat ik er prachtige vriendschappen aan over zou houden. Jullie maken mij elke dag onwijs blij: dat is goud waard én onbetaalbaar. Ik hoop dat in 2014 al jullie dromen uitkomen en dat je je hart kunt volgen om je wensen te realiseren. Ik heb de kans gekregen om een lezeres blij te maken met een Sleek Palette naar keuze en daarom organiseer ik deze eerste winactie van het jaar. Doe je mee?

Wat moet je doen?
♡ Laat in de comments achter dat je kans wil maken (+ waarom) op een Sleek Palette naar keuze.
♡ Volg By Dagmar Valerie op Bloglovin’
♡ Like dit bericht op Bloglovin’

Wat mag je doen?
♡ Like By Dagmar Valerie op Facebook

♡ Volg By Dagmar Valerie op Instagram 
♡ Volg mij op Twitter: @ ByDagmarValerie
♡ Tweet het volgende berichtje: ‘Maak kans op een Sleek Palette naar keuze op www.bydagmarvalerie.nl dankzij @ByDagmarValerie en win! Doe jij al mee met de #winactie?’

De winactie loopt tot zondag 26 januari, want dan bestaat mijn blog precies een half jaar (whoo time flies when you’re having fun!). Ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij, dus laat een geldig e-mailadres achter in het daarvoor bestemde balkje onderaan het artikel. Veel plezier met deze winactie en ik hoop dat ik er een lieve lezeres blij mee kan maken!


Liefs,
Dagmar

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.