Blog

WINACTIE / Sleek palette Garden of Eden

Wohooo gisteren bestond mijn blog precies een half jaartje en deze dag werd spectaculair afgesloten met een show van Tony Cohen tijdens Mercedes-Benz Fashionweek Amsterdam! Het was een onvergetelijke avond én overdag had ik een bloggersmeeting met lieve meiden. Het was een heel geslaagde dag en morgen laat ik jullie meer zien. Maar om mijn halve blogverjaardag te vieren, wil ik graag een lezeres extra blij maken. Het leek mij daarom te gek om het nieuwe Sleek palette Garden of Eden weg te geven tijdens een winactie. Doe jij al mee?!

WIN WIN WIN
Weetje? Eigenlijk wil ik iedereen gewoon blij kunnen maken met dit fijne palette. Maar hopelijk kan ik iemand gelukkig maken die het super graag zou willen ontvangen, allemaal nogmaals heel erg dankjewel voor de lieve reacties, het volgen & de mooie berichtjes! Je kunt mee doen door het volgende te doen:

♡ Laat in de comments achter dat je kans wil maken op het Sleek Palette Garden of Eden;
♡ Volg mij (By Dagmar Valerie) op Bloglovin’

Voor een extra kans:
♡ Like de Facebookpagina van ByDagmarValerie;
♡ Volg mij, @ByDagmarValerie, op Twitter en tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op het Sleek palette Garden of Eden op www.bydagmarvalerie.nl dankzij @ByDagmarValerie. Jij ook?” (klik hier om te tweeten). 


De winactie loopt tot 14 februari (wohoo de dag van de liefde!). Ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij. Veel plezier met deze winactie en ik hoop dat ik er een lieve lezeres blij mee kan maken! 

Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.