Blog

WINACTIE / Liefde voor beanies

Precies vier maanden geleden begon ik mijn blog en ik had nooit verwacht dat ik nu 200 Bloglovin volgers zou mogen informeren en inspireren over beauty, fashion, lifestyle en happiness. Ik mag mijn passie voor het schrijven en fotograferen dagelijks inzetten en ik geniet elke dag van de mooie kansen die ik hierdoor krijg. Ik zou dit niet kunnen doen zonder jullie en daar ben ik jullie heel erg dankbaar voor!

Ik begon mijn blog, omdat ik al een lange tijd veel schreef voor andere websites en bloggers, waaronder voor mijn lieve vriendinnetje Anne elke vrijdag over Fashion, voor de liefste Heleen om de donderdag over Lifestyle, voor Patricia (van www.meiden.blog.nl, www.shoppen.blog.nl en www.boeken.blog.nl) over reviews en events en over Beauty voor www.giftavenue.nl. Daarnaast schrijf ik nog voor websites en bladen, waardoor overal mijn artikelen dagelijks worden verspreid. Ik vond het zelf al lastig om bij te houden wanneer er een stuk gepubliceerd werd, laat staan als iemand mijn stukken zou willen volgen en lezen. Daarom besloot ik vier maanden geleden om een blog te beginnen, zodat hier al mijn artikelen samen zouden komen én meer. 

Mijn hoogtepunt van deze vier maanden? Dat ik elke dag met een glimlach mag opstaan door jullie lieve reacties en berichtjes. Inmiddels heb ik 200 Bloglovin volgers bereikt (WAUW jullie zijn echt te gek!) en het geeft mij een enorme boost om lekker te blijven schrijven. Het is een beetje een uit de hand gelopen hobby aan het worden, maar ik geniet dat ik mijn passie voor het schrijven en fotograferen dagelijks in de praktijk kan oefenen. Ik zou eigenlijk niet eens meer weten wat ik zonder mijn blog zou moeten, het is echt een onderdeel geworden van mij en ik vind het heerlijk om andere bloggers te ontmoeten, hun blogs te lezen en mij te laten inspireren door de mooie artikelen die dagelijks bij hen online komen. Ook ben ik erg dankbaar voor de mooie vriendschappen die zijn ontstaan, die zijn echt onbetaalbaar! 

En mijn hoogtepunt qua ervaring die ik heb mogen beleven dankzij het schrijven? Dat is toch wel het live verslag doen van de finale HNTM in studio 21 te Hilversum. Dit gaf zo’n kick en was een onvergetelijke avond, je kunt hier mijn verslag ervan lezen. Ook vond ik de bloggersdag bij John Beerens een groot succes en de Beautybloggers Masterclass van Grazia, omdat ik hier veel inspirerende bloggers heb mogen ontmoeten. Je kunt het verslag van de dag bij John Beerens hier lezen en de Beautybloggers Masterclass hier

WIN WIN WIN 
Om jullie in het zonnetje te zetten organiseer ik een winactie, waarbij je een beanie naar keuze kunt winnen! Ik ben zelf een echte koukleum en ik kan mijn lieve lezers toch niet in de koud laten staan. Deze beanies komen van de H&M en het zijn echt mijn favorieten van deze winter. Ga jij voor de zwarte beanie met de tekst ‘Love’ of de bordeaux rode met studs?

♡ Laat in de comments weten welke beanie jij wilt winnen;
♡ Volg mij (By Dagmar Valerie) op Bloglovin’

Voor een extra kans:
♡ Like de Facebookpagina van ByDagmarValerie;
♡ Volg mij, @ByDagmarValerie, op Twitter en tweet het volgende bericht: “#Win een beanie naar keuze op www.bydagmarvalerie.nl dankzij @ByDagmarValerie. Doe jij al mee met de #winactie?(klik hier om te tweeten). 


De winactie loopt tot 5 december (wohoo pakjesavond!). Ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij. Veel plezier met deze winactie en ik hoop dat ik er een lieve lezeres blij mee kan maken! 


Voor welke beanie ga jij?

Liefs, Dagmar

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.