Blog

WINACTIE / Feelgood pakket The Lucky Journalist (t.w.v. € 30,-)

Het is tijd voor een feestje, want ik organiseer mijn eerste winactie en dat vind ik eigenlijk best spannend. Ik wil jullie heel graag bedanken voor de lieve reacties, de waardevolle tips en de kansen die jullie mij hebben gegeven om te groeien de afgelopen tijd. Mijn blog The Lucky Journalist bestaat bijna twee maanden en dat is helemaal nog niet zo lang, toch gaat het onwijs goed en dat komt allemaal dankzij mijn lieve lezers, jullie! Om een gepast bedankje te geven, maken jullie kans op dit fijne feelgood pakket ter waarde van  30,- ! Lees gauw hoe je mee kunt doen, want je verdient het!

In dit feelgood pakket zitten prachtige oorbellen met spikes van de webshop Simbolo. De oorbellen zijn dankzij hun zilveren kleur heel gemakkelijk te combineren en ze zorgen voor een stoere, maar vrouwelijke look. Deze oorbellen van Simbolo kosten in de webshop €8,95, maar je kunt ze nu dus ook winnen! Simbolo is de online webshop op het gebied van de laatste fashion trends met goede kwaliteit- en prijsverhouding. Op Simbolo vind je de musthaves die je outfit compleet maken. Van oorbellen tot shawls, van kettingen tot tassen, je kunt er voor echte eyecatchers terecht. Van de tassen collectie word ik trouwens helemaal happy, maar deze oorbellen maken mij ook he-le-maal blij. Daarom geef ik dit mooie paar weg aan de gelukkige winnares van deze bijzondere winactie. 


Ook geef ik een sjaaltje met sterren (zwart/wit) weg van H&M, omdat jullie mijn lichtpuntjes zijn. Om de look helemaal af te maken, geef ik ook twee oogschaduwpalettes weg: Smokey & Nudes. Hierdoor maak je je outfit compleet! Tijdens het lezen van artikelen op blogs, kan je natuurlijk ook lekker ontspannen. Daarom mogen drie fijne maskers niet ontbreken. 
Zo doe je mee met de winactie van The Lucky Journalist t.w.v. € 30,- :

♡ Volg The Lucky Journalist op Bloglovin’.
♡ Like dit bericht op Bloglovin’.
♡ Like The Lucky Journalist op Facebook.
♡ Like Simbolo op www.facebook.com/simbolisme

Wat mag je doen?
♡ + 2 Volg mij, @ByDagmarValerie, op Twitter en tweet het volgende bericht: “RT: Win een feelgood pakket t.w.v. 30 euro bij @ByDagmarValerie op http://theluckyjournalist.blogspot.com #winactie” (klik hier om te tweeten). 

De winactie loopt tot 6 oktober, laat een geldig e-mailadres achter want anders kan ik je niet bereiken! Ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij. 


Veel plezier en succes met de winactie! 

Liefs,

Dagmar 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.