Blog

WINACTIE: €20,- shoptegoed bij My New Bag

Wauw wat maakt bloggen mij onwijs gelukkig. Ik hou van de interactie met de lezeressen, het fotograferen en natuurlijk het schrijven. Ook vind ik het te gek om regelmatig events te bezoeken en producten te testen. Maar dit had ik niet kunnen realiseren als jullie niet zo trouw mijn blog dagelijks bezoeken. Laatst passeerde ik namelijk de 150 Bloglovin’ volgers en daarom is het tijd voor een party! Aangezien ik elke vrijdag een Fashion Friday artikel schrijf voor de blog van Anne, heb ik in samenwerking met haar en My New Bag een te gekke winactie opgezet. Nieuwsgierig? Kijk dan gauw verder!

Dankjewel voor het volgen en wist je dat ik vandaag het 30e Fashion Friday artikel voor Anne heb geschreven? ik hoop jullie blij te kunnen maken met €20,- shoptegoed van de heerlijke webshop My New Bag! Ik ben heel enthousiast over de prachtige producten die je hier kunt kopen en daarom geef ik met liefde deze cadeaubon aan een lieve lezeres. 

WIN WIN WIN

Wat je moet doen om kans te maken op €20,- shoptegoed voor My New Bag:
♡ Laat in de comments achter dat je kans wil maken op het shoptegoed;
♡ Volg By Dagmar Valerie op Bloglovin’ ; 
♡ Volg Anne Solveig op Bloglovin’ 
♡ Like de Facebookpagina van My New Bag: www.facebook.com/mynewbag 

Voor extra kans:
♡  Volg mij, @ByDagmarValerie, op Twitter en tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op €20 shoptegoed van @My_New_Bag op www.bydagmarvalerie.nl dankzij @ByDagmarValerie @AnneSolveigV . Doe jij al mee? #winactie (klik hier om te tweeten). 

♡ Schrijf je in voor de nieuwsbrief op www.mynewbag.nl 


De winactie loopt tot zondag 1 december. Ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij. Veel plezier met deze winactie en ik hoop dat ik er een lieve lezeres blij mee kan maken! En mocht je niet kunnen wachten totdat deze winactie voorbij is? Je kunt ook een te gekke tas met korting kopen, dankzij de kortingscode BLOG10. Je krijgt dan 10% korting op een tas naar keuze, happy times! Because we all deserve a new bag <3 

Liefs, Dagmar

                                                                                

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.