WINACTIE: €20,- shoptegoed bij My New Bag

Wauw wat maakt bloggen mij onwijs gelukkig. Ik hou van de interactie met de lezeressen, het fotograferen en natuurlijk het schrijven. Ook vind ik het te gek om regelmatig events te bezoeken en producten te testen. Maar dit had ik niet kunnen realiseren als jullie niet zo trouw mijn blog dagelijks bezoeken. Laatst passeerde ik namelijk de 150 Bloglovin’ volgers en daarom is het tijd voor een party! Aangezien ik elke vrijdag een Fashion Friday artikel schrijf voor de blog van Anne, heb ik in samenwerking met haar en My New Bag een te gekke winactie opgezet. Nieuwsgierig? Kijk dan gauw verder!

Dankjewel voor het volgen en wist je dat ik vandaag het 30e Fashion Friday artikel voor Anne heb geschreven? ik hoop jullie blij te kunnen maken met €20,- shoptegoed van de heerlijke webshop My New Bag! Ik ben heel enthousiast over de prachtige producten die je hier kunt kopen en daarom geef ik met liefde deze cadeaubon aan een lieve lezeres. 

WIN WIN WIN

Wat je moet doen om kans te maken op €20,- shoptegoed voor My New Bag:
♡ Laat in de comments achter dat je kans wil maken op het shoptegoed;
♡ Volg By Dagmar Valerie op Bloglovin’ ; 
♡ Volg Anne Solveig op Bloglovin’ 
♡ Like de Facebookpagina van My New Bag: www.facebook.com/mynewbag 

Voor extra kans:
♡  Volg mij, @ByDagmarValerie, op Twitter en tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op €20 shoptegoed van @My_New_Bag op www.bydagmarvalerie.nl dankzij @ByDagmarValerie @AnneSolveigV . Doe jij al mee? #winactie (klik hier om te tweeten). 

♡ Schrijf je in voor de nieuwsbrief op www.mynewbag.nl 


De winactie loopt tot zondag 1 december. Ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij. Veel plezier met deze winactie en ik hoop dat ik er een lieve lezeres blij mee kan maken! En mocht je niet kunnen wachten totdat deze winactie voorbij is? Je kunt ook een te gekke tas met korting kopen, dankzij de kortingscode BLOG10. Je krijgt dan 10% korting op een tas naar keuze, happy times! Because we all deserve a new bag <3 

Liefs, Dagmar

                                                                                

Dit bericht heeft 13 reacties.

 1. Wat een super leuke winactie meiden, yeah ik doe zeker mee! Ik heb de actie ook getweet (@kelicious). En natuurlijk de volg stappen gevolgd :)

 2. Nynke Boer

  Wat een leuke samenwerking. Ik doe mee hoor. Ik hoefde niet zoveel te doen, want ik volgde jullie al en de liked hadden jullie ook al binnen ;-)

 3. Leuk ik doe zeker mee! Ik volg jullie beide via Bloglovin en heb de pagina geliked :). Neem je ook een kijkje op mijn blog? Bij 150 volgers hou ik een winactie, dan kan je een goodiebag t.w.v. ruim 115 euro winnen :).

 4. Mirne

  Ik doe graag mee! Ik heb me ook ingeschreven voor hun nieuwsbrief. :)

 5. Wauw ik vind de bordeaux rode zó mooi! Deze stond al op mijn verlanglijstje sinds ik m zag op mynewbag dus als ik het shoptegoed win ga ik m zeker bestellen!
  Ik volg je blog graag en wat een super winactie
  Ik volg Anne ook al op bloglovin onder de naam riannx en mynewbag volg ik ook al langer op facebook :)
  mijn emailadres is riannearts@hotmail.nl

 6. Veerlez

  Count me in! Ik heb alles genoeg volgens vriendinnetjes, behalve tassen!

 7. Shani Smet

  Ik doe graag nog even mee.:) Ik volg beide Bloglovins al en ook de FB van My new bag.

  butterflyprincipessa(at)hotmail(dot)com

Geef een antwoord

CommentLuv badge