Blog

WINACTIE / Customized telefoonhoesje van Caseapp

Wohooo de 350 likes op Facebook zijn gepasseerd en dat vier ik graag met jullie! Ik vind het zo leuk en lief dat jullie alle mooie reacties achterlaten en jullie voelen (hoe gek het ook klinkt) echt als vriendinnen. In dit artikel deel ik met jullie een heel leuk telefoonhoesje én ik krijg de kans om een lezeres blij te maken met een customized hoesje van Caseapp. Kijk gauw verder hoe je deel kunt nemen aan de winactie!

IMG_2793
Ik ben heel erg onder de indruk van de fijne kwaliteit en de snelheid van de levering. Mijn hoesje kwam namelijk binnen vier werkdagen al binnen, zo snel! Ik koos een hoesje uit voor mijn nieuwe telefoon (Iphone 5S), maar er zijn ook skins en hoesjes voor andere Apple producten, waaronder de Macbook, Ipad en Ipod. Ook voor de Samsung, Nokia en HTC is er genoeg beschikbaar. De keuze is reuze! Ik dacht dat het erg moeilijk zou worden om een eigen hoesje te ontwerpen, maar binnen een handomdraai was het besteld.

Jullie zijn inmiddels op de hoogte van mijn liefde voor zebraprintjes en het leek mij leuk om het hoesje te combineren met het logo van mijn blog. Anne maakte deze en ik ben er nog steeds elke dag ontzettend blij mee. En Poes was ook nieuwsgierig naar het zebraprintje…
IMG_2780
WIN WIN WIN
Allemaal nogmaals heel erg dankjewel voor de lieve reacties, het volgen & de mooie berichtjes! Wat je moet doen om kans te maken op een customized telefoonhoesje t.w.v. 29,95?  
✩ Laat in de comments achter waarom je kans wilt maken op een gepersonaliseerd telefoonhoesje;
✩ Volg mij op Facebook; 
✩ Volg mij (By Dagmar Valerie) op Bloglovin’ & like deze post; 

Voor een extra kans: 
✩ Volg mij & Caseapp op Instagram:  @ByDagmarValerie & @Caseapp

De winactie loopt tot 30 april en ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij. En mocht je niet kunnen wachten tot de winactie voorbij is? Kijk dan gauw op www.caseapp.nl en ontwerp je eigen hoesje (en laat ook even weten hoe het is geworden via bijvoorbeeld Twitter, ik ben zo benieuwd!) Veel plezier met deze winactie en ik hoop dat ik er een lieve lezeres blij mee kan maken! 

Hoe zou jij je telefoonhoesje customizen
Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.