WINACTIE – By Bien armbandenset

WINACTIE – By Bien armbandenset

Wohooo let’s party! Mijn blog www.bydagmarvalerie.nl is 10 maanden live en ik kan mij niet meer zonder voorstellen! Hoe grappig dat het zo snel een onderdeel van je leven kan worden. Ik zou ook niet meer zonder willen, want daar vind ik de interactie met jullie, lieve lezers, veel te fijn voor en ik ben dol op de combinatie schrijven en fotograferen. Ik wil jullie heel erg bedanken voor tien onvergetelijke maanden vol plezier en mooie reacties! Ik mag een lieve lezeres blij maken met de armbandenset Hope van By Bien! Doe jij al mee met deze winactie?

By Bien
Ik kreeg twee prachtige armbandensetjes thuisgestuurd van Sabine en mijn setje kon je al eerder bewonderen in dit artikel erover. Extra leuk om jullie enthousiaste reacties te lezen, want jij kunt nu een armbandenset winnen! Het is een heel mooi setje met als thema Hope. Ik wens jullie allemaal heel veel geluk, warmte en liefde toe. Jullie geven mij dit dagelijks en ik hoop een lieve lezeres met dit setje extra blij te kunnen maken. 

Handmade handgemaakt sieraden armbandenset Hope By Bien ByDagmarValerie winactie

WIN WIN WIN 

Allemaal nogmaals heel erg dankjewel voor de lieve reacties, het volgen & de mooie berichtjes! Wat moet je doen om kans te maken op de prachtige (handgemaakte!) armbandenset van By Bien?
✩ Laat in de comments achter waarom je kans wilt maken op de armbandenset van By Bien;
✩ Volg mij (By Dagmar Valerie) op Bloglovin’ & like deze post; 
Like de Facebookpagina van By Bien;
✩ Like de Facebookpagina van ByDagmarValerie;

Voor een extra kans:
Volg By Bien op Instagram @ByBiensieraden  

De winactie loopt t/m dinsdag 10 juni en ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij. Veel plezier met deze winactie en ik hoop dat ik er een lieve lezeres blij mee kan maken!
Handmade handgemaakt sieraden armbandenset Hope By Bien ByDagmarValerie winactie
Welke droom hoop jij te realiseren?
Liefs, Dagmar 
Follow me on

Dit bericht heeft 38 reacties.

 1. Isabella

  Leuke winactie! Helaas heb ik geen Facebook, dus bij deze wens ik de deelnemers veel succes!:) x

 2. Joyce

  Wauw wat een super mooie armbanden leuke winactie! Het armbandje past goed bij mij, aangezien ik al een tijdje hoop op iets moois :)

 3. Linda

  Wat een gave armbanden! Ik doe mee!
  Ze passen goed bij mij, ik ben altijd erg hoopvol en positief ingesteld :)

 4. Kimberly

  Wauw 10 maanden alweer, wat gaat de tijd hard!! :o Haar sieraden vind ik echt zooo leuk! <3 Ik heb zelf al een setje dus heel veel succes iedereen :D

 5. Wendy

  Ik wil heel graag mee doen met deze winactie. Ik heb eigenlijk helemaal geen armbanden, op mijn Pandora armband na. Deze droeg ik dagelijks, maar ik zou het nu ook wel eens willen afwisselen met iets anders. En zulke setjes vind ik altijd prachtig. En daarom zou ik het graag willen winnen. Ik heb alles gedaan, inclusief de extra dingen. Jouw volgens op Bloglovin’, Facebook en Instagram deed ik trouwens al. ;)

 6. Wat een ontzettend leuke armbanden, echt perfect voor de zomer! Ik heb alles gedaan wat je kon doen!

 7. Ik wil graag winnen, omdat ik wel een beetje hoop kan gebruiken bij het vinden van een baan!

 8. Denise

  Ah Dagmar wat een ontzettend gave armbandjes. Je bent echt een top blogger en deze 10 maanden zijn vast niks in wat er nog komen gaat. Ik heb alle stapjes voltooid. Nu duimen maar! Mijn e-mail adres is dvankalmthout@hotmail.com

 9. De armbandjes zijn zo mooi! Toen ik ze in je vorig post zag, was ik meteen verkocht. Ik wilde eigenlijk meteen zelf een setje kopen, maar winnen zou nog fijner zijn. Als ik de armbandjes niet win, dan zal ik er wel kopen, want ik moet ze hebben!

 10. Cindy

  Gefeliciteerd met je 10 maanden blog! Mooie armbandjes, ik doe niet mee, ik heb al zoveel arm candy. Veel succes aan de deelneemsters, ze zijn wel prachtig trouwens!

 11. Pilsiee

  Heey wat een leukies zeg! Weet uit ervaring, dat hoop echt heel belangrijk is!!…Doe daarom graag mee voor deze mooie eyecatchers!:D.. Groetjes ilse (wiefiej@hotmail.com)

 12. Wauw! Hele leuke armbandjes!
  Ik doe graag mee & heb ook alle extra kansen gedaan ♥♥
  Liefs, Jolijn.

 13. Alexa Land

  Ziet er super leuk uit alleen draag ik nooit armbandjes dus sla ik liever over en kan iemand anders er heel blij mee gemaakt worden. Op naar nog 10 maanden bloggen dagmar!

 14. Anita H.

  Mooie armbandjes en een goeie tekst. En ik draag graag sieraden; die maken toch de outfit compleet vind ik.
  sepia [at] home . nl

 15. Ik maak graag kans op deze leuke armbandenset van By Bien.
  ✩ Volg mij (By Dagmar Valerie) op Bloglovin’ & like deze post;
  ✩ Like de Facebookpagina van By Bien;
  ✩ Like de Facebookpagina van ByDagmarValerie;
  anita71@planet.nl

 16. DinyG

  Kletsnatte woensdag,werkdag,brrrr
  Beide facebooksites geliket/gedeeld onder; Dinie H. Gijsberts
  Beide Instagram onder; missmomzymom
  Pinterest onder;DinyG
  Bloglovin nummer 23 onder; Bjorn Gijsberts
  Twitter tweet nr. 71 onder; Dinie Gijsberts (MissMomzy)
  dinie.gijsberts@outlook.com

 17. Oh ik doe mee! Heb alles gedaan hoor! Ik doe niets anders als hopen momenteel… Hopen dat ik mijn stage ga halen :s

 18. Wat een leuke winactie Dagmar!! Ik wil graag meedoen, want een beetje hoop kan ik wel gebruiken. Drukte op school en opdrachten waar ik mijn twijfels over heb die ik wel hoop te halen! Ik volgde je al op Facebook (dianne.overbeeke) en volg nu ook ByBien op Facebook onder de zelfde naam. Ook volgde ik je al via Instagram (_dianneo) en volg nu ook ByBiensieraden op Instagram onder de zelfde naam. Mijn email is info@dambitious.nl :-)

 19. Puck

  Ahw super leuke winactie! Ik zou graag willen winnen, dit zijn echte feel-good armbandjes, en die zijn heel bruikbaar voor mijn zus, die aan het wachten is op haar examenuitslag! Als verassing zou ik haar deze kunnen geven, ik weet zeker dat ze het erg zou waarderen! Mijn email is hoplikeafashionbunny@hotmail.com
  x

 20. Wat een onwijs leuke armbandjes! Ik like beide op Facebook en volg jullie beide op instagram! Aah, ik vind ze echt heel erg tof :)

  En gefeliciteerd met het 10 maanden bestaan van je blog! Wat is je blog snel hard gegroeid zeg!

 21. Lin

  Wat een leuke armbandjes! Daar maak ik natuurlijk graag kans op!
  Ik volg je op FB en BL en heb het bericht geliket. ook volg ik vanaf nu By Bien op FB.
  Xx
  Lin van de Werf
  lvandewerf@gmail.com

 22. Glenda

  Hele leuke armbandjes, normaal ben ik niet zo van de sieraden. Deze vind ik daarentegen erg mooi en zou ze graag dragen. Ik heb de moetjes gedaan en volg je op instagram.

 23. Angela van der Waal

  Wat een super leuke actie!! Ik kan niet wachten om ze om mijn pols te hebben :) ik heb alles gedaan. So exciteddd
  angelacatharina@live.nl

 24. Petra

  Tjonge wat een leuk armband, natuurlijk wil ik heel graag mee doen en volg alles wat je minimaal vroeg om mee te kunnen doe, Instagram heb ik niet dus dat gaat niet lukken,.. en gebruik overal mijn volledige naam, Petra Krommenhoek…..De bedels “hope” vind ik geweldig, want “hoop” doet namelijk echt leven…Al een lange tijd ben ik chronisch ziek en eigenlijk heb ik heel lang de hoop gehad op een wonder, maar nee…ik weet dat dit echt niet kan en zal gebeuren.. Toen ik mij realiseerde dat .”Time is what you made of it” waar was en echt wel ter zake deed, werd alles anders,….. ik veranderde en ging anders naar dingen kijken….en dit veranderde echt mijn leven…deze armband is best toepasselijk voor mij en daar om zou ik hem heel graag willen winnen…Ik hoop net zo in het leven te blijven staan zoals ik nu doe, positief en vrolijk…

  Groetjes Petra

 25. Melanie

  Wat een ontzettend mooi setje en leuke actie! En gefeliciteerd met je 10 maanden alweer! Ga zo door; je doet het hartstikke goed!! Alles gedaan wat moest gedaan worden (of deed ik al) en 1 extra (instagram). Hoe toepasselijk deze tekst ook…Hope…ja, dit moet ik nu vasthouden en in geloven..echt net mijn baan verloren na er ruim 7 jaar gewerkt te hebben..snik…dus ‘hoop’ hebben om snel een leuke nieuwe baan te vinden nu in deze tijd die ook nog eens een beetje leuk betaald. Ik kan niet fulltime werken, alleen parttime door mijn chronische ziekte. Daar heb ik mee leren leven; ookal had ik steeds ook de ‘hoop’ dat het verholpen zou kunnen worden…helaas, Loop er al ruim 9 jaar mee, maar is te doen ;-). je moet er mee leren omgaan…het moet. En daardoor is Time is what you make of it ook weer heel toepasselijk…toch een balans vinden tussen prive en werk en leren luisteren naar je lichaam om alles in balans te houden en toch met een positieve kijk in het leven staan en ook leuke dingen kunnen doen ondanks de pijnen; hoe beroerd het soms ook kan zijn…. Voor iedereen heel veel succes en wacht vol spanning op de email ;-).

 26. Oh wat een mooi armbandensetje! :) Ik waag graag mijn kans! Ik heb al de verplichte dingen gedaan en ook al de extra kansen !

  Liefs, Stephanie
  (goormansstephanie@hotmail.com)

 27. Lysanne

  Superleuk winactie! Ik zou deze armbandenset graag aan mijn sieradencollectie willen toevoegen, omdat het de perfecte kleuren zijn voor het hele jaar. Ze passen bij elke outfit, waardoor ze eigenlijk onmisbaar zijn om mijn armen. De teksten die op de armbandjes staan, zijn heel mooi. Ik hou zelf ook heel erg van quotes en mooie teksten!

 28. Leuke winactie: niet alleen mooi, maar ook met een verhaal erachter. Mooie vrolijke kleuren! Ik volg je via Bloglovin + like artikel (melissavanstipdonkmaas) / beide FB pagina’s geliked + like artikel (melissa.vanstipdonkmaas) / beide instagrampagina’s gevolgd (melissamaas1984). E-mail: melissamaas@hotmail.com. Gr. Melissa

Geef een antwoord

CommentLuv badge