Blog

WINACTIE – By Bien armbandenset

Wohooo let’s party! Mijn blog www.bydagmarvalerie.nl is 10 maanden live en ik kan mij niet meer zonder voorstellen! Hoe grappig dat het zo snel een onderdeel van je leven kan worden. Ik zou ook niet meer zonder willen, want daar vind ik de interactie met jullie, lieve lezers, veel te fijn voor en ik ben dol op de combinatie schrijven en fotograferen. Ik wil jullie heel erg bedanken voor tien onvergetelijke maanden vol plezier en mooie reacties! Ik mag een lieve lezeres blij maken met de armbandenset Hope van By Bien! Doe jij al mee met deze winactie?

By Bien
Ik kreeg twee prachtige armbandensetjes thuisgestuurd van Sabine en mijn setje kon je al eerder bewonderen in dit artikel erover. Extra leuk om jullie enthousiaste reacties te lezen, want jij kunt nu een armbandenset winnen! Het is een heel mooi setje met als thema Hope. Ik wens jullie allemaal heel veel geluk, warmte en liefde toe. Jullie geven mij dit dagelijks en ik hoop een lieve lezeres met dit setje extra blij te kunnen maken. 

Handmade handgemaakt sieraden armbandenset Hope By Bien ByDagmarValerie winactie

WIN WIN WIN 

Allemaal nogmaals heel erg dankjewel voor de lieve reacties, het volgen & de mooie berichtjes! Wat moet je doen om kans te maken op de prachtige (handgemaakte!) armbandenset van By Bien?
✩ Laat in de comments achter waarom je kans wilt maken op de armbandenset van By Bien;
✩ Volg mij (By Dagmar Valerie) op Bloglovin’ & like deze post; 
Like de Facebookpagina van By Bien;
✩ Like de Facebookpagina van ByDagmarValerie;

Voor een extra kans:
Volg By Bien op Instagram @ByBiensieraden  

De winactie loopt t/m dinsdag 10 juni en ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij. Veel plezier met deze winactie en ik hoop dat ik er een lieve lezeres blij mee kan maken!
Handmade handgemaakt sieraden armbandenset Hope By Bien ByDagmarValerie winactie
Welke droom hoop jij te realiseren?
Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.