Blog

WINACTIE: Au Natural Sleek Palette

Ik kreeg er traantjes van in mijn ogen; de 100e volger op Bloglovin is een feit geworden. Daar hoort natuurlijk een gepast feestje bij, want ik wil jullie heel erg bedanken voor het lezen van mijn blog. Ik beleef zoveel plezier aan het schrijven en het maken van de artikelen, maar dat komt allemaal dankzij jullie. De lieve comments, mooie tweets en ontroerende mailtjes zijn hartverwarmend en daar wil ik jullie heel erg voor bedanken. Jullie zijn allemaal goud waard!


100 volgers vormt voor mij een hoogtepunt. Omdat jullie mij dagelijks blij maken met de geweldige berichtjes, hoop ik met deze winactie ook een lieve lezeres blij te kunnen maken. De vorige keer heb ik bij de winactie een lieve lezeres blij gemaakt met het Vintage Romance Sleek Palette, maar ik had toen nog een andere favoriet over. Wie wil er een Au Natural Sleek Palette winnen?! 

Voor mij zijn jullie allemaal natural beauties, maar dit palette is ook absoluut gorgeous. Ik ben er dol op, want je kunt er mooie, natuurlijke looks mee creëren die eigenlijk altijd draagbaar zijn. In dit Au Natural palette zitten matte aardetinten en sommige zijn ook voorzien van shimmer die je ogen laten stralen. 

Wil je ook meedoen met de winactie? Lees dan hieronder wat je ervoor mag doen om kans te maken op dit fijne palette:

♡ Volg By Dagmar Valerie op Bloglovin’.
♡ Like dit bericht op Bloglovin’.
♡ Like By Dagmar Valerie op Facebook
Wat mag je doen?
♡ + 2 Volg mij, @ByDagmarValerie, op Twitter en tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op het Au Natural Sleek Palette bij @ByDagmarValerie op www.bydagmarvalerie.nl .Doe jij al mee? #winactie” (klik hier om te tweeten).
♡ Volg mij op Instagram: @ByDagmarValerie   
De winactie loopt tot zondag 17 november. Laat een geldig e-mailadres achter, want anders kan ik je niet bereiken! Ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij. Veel plezier met deze winactie en ik hoop dat ik er een lieve lezeres blij mee kan maken!

Liefs, Dagmar 

P.s. volg je mij al op ?


Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.