Blog

WINACTIE ARMBAND LOVE, HOPE, HAPPINESS

De laatste maandag van het jaar 2013 is aangebroken en dat moeten we natuurlijk fashionable vieren! Morgen is mijn b-day en gaan we knallend 2014 in. Daarom heb ik samen met Anne een winactie georganiseerd om  het jaar natuurlijk goed in te luiden! Zoals jullie misschien wel weten, schrijf ik elke vrijdag de Fashion gerelateerde artikelen (Fashion Friday’s) voor de blog van Anne en dat doe ik al maanden met ontzettend veel plezier. Een mooi accessoire kan je outfit helemaal afmaken. Ik gun iedereen Love, Hope & Happiness voor het nieuwe jaar en daarom verloot ik een mooi Rafa armband onder jullie! Het is een bruin leren armband met een gouden gloed, ook bezet met studs en dus de tekst Love, Hope and Happiness. Ik wil jullie hartelijk danken voor alle lieve berichtjes en mooie comments op de inmiddels 45 Fashion Friday’s die ik schreef en jullie hebben achtergelaten. Op naar 2014!

Wat moet je doen?
♡ Laat in de comments achter dat je kans wil maken op de armband.
♡ Volg By Dagmar Valerie op Bloglovin’
♡ Volg Anne Solveig op Bloglovin’.
♡ Like dit bericht op Bloglovin’
Wat mag je doen?
♡ Like Anne Solveig op Facebook.
♡ Like By Dagmar Valerie op Facebook 

De winactie loopt tot zondag 5 januari. Ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij, dus laat een geldig e-mailadres achter in het daarvoor bestemde balkje onderaan het artikel. Veel plezier met deze winactie en ik hoop dat ik er een lieve lezeres blij mee kan maken!

Ik wens jullie allemaal een onvergetelijk 2014 toe vol mooie momenten 
en onvergetelijke ervaringen!

Liefs,

Dagmar

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.