Blog

WINACTIE / 5 x 2 kaarten voor het BFF-Event

Lieve lieve allemaal, ik heb zojuist te horen gekregen dat ik 5 x 2 kaarten mag weggeven voor het BFF-event! Van zaterdag 15 tot en met maandag 17 februari wordt, tijdens de Huishoudbeurs, het BFF Event gehouden. Dit Beauty, Fashion & Friends Event is alleen toegankelijk voor meiden en jongvolwassenen tussen de 13 en 25 jaar. Ik wil dolgraag lieve meiden hiermee blij maken en daarom organiseer ik deze winactie. Wie wil er naar het BFF-event?

Jullie voelen echt soms aan als BFF’s en daar ben ik jullie heel erg dankbaar voor. Het gaat niet altijd even goed met mijn gezondheid en dan vrolijken jullie mij op met lieve reacties, tweets en berichtjes. Ook heb ik letterlijk veel lieve vriendinnen overgehouden aan het bloggen; dat had ik nooit durven hopen. Dankjewel dat jullie mijn blog volgen en als je naar het BFF-event wilt, dan vraag ik je het volgende te doen:

♡ Laat in de comments achter dat je kans wil maken op 2 kaarten voor het BFF-Event;
♡ Volg mij (By Dagmar Valerie) op Bloglovin’

Voor een extra kans:
♡ Like de Facebookpagina van ByDagmarValerie;
♡ Like de Facebookpagina van het BFF-Event;
♡ Volg mij, @ByDagmarValerie, op Twitter en tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op 2 kaarten voor het @BFFEvent op www.bydagmarvalerie.nl dankzij @ByDagmarValerie. Jij ook?” (klik hier om te tweeten). 


De winactie loopt tot 7 februari en ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winactie duurt dus niet zo lang, omdat ik de kaartjes nog naar de lieve winnaars moet versturen. De winnaars ontvangt persoonlijk een e-mail van mij. Veel plezier met deze winactie en ik hoop dat ik er een lieve lezeressen blij mee kan maken! 


Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.