WINACTIE / 5 x 2 kaarten voor het BFF-Event

Lieve lieve allemaal, ik heb zojuist te horen gekregen dat ik 5 x 2 kaarten mag weggeven voor het BFF-event! Van zaterdag 15 tot en met maandag 17 februari wordt, tijdens de Huishoudbeurs, het BFF Event gehouden. Dit Beauty, Fashion & Friends Event is alleen toegankelijk voor meiden en jongvolwassenen tussen de 13 en 25 jaar. Ik wil dolgraag lieve meiden hiermee blij maken en daarom organiseer ik deze winactie. Wie wil er naar het BFF-event?

Jullie voelen echt soms aan als BFF’s en daar ben ik jullie heel erg dankbaar voor. Het gaat niet altijd even goed met mijn gezondheid en dan vrolijken jullie mij op met lieve reacties, tweets en berichtjes. Ook heb ik letterlijk veel lieve vriendinnen overgehouden aan het bloggen; dat had ik nooit durven hopen. Dankjewel dat jullie mijn blog volgen en als je naar het BFF-event wilt, dan vraag ik je het volgende te doen:

♡ Laat in de comments achter dat je kans wil maken op 2 kaarten voor het BFF-Event;
♡ Volg mij (By Dagmar Valerie) op Bloglovin’

Voor een extra kans:
♡ Like de Facebookpagina van ByDagmarValerie;
♡ Like de Facebookpagina van het BFF-Event;
♡ Volg mij, @ByDagmarValerie, op Twitter en tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op 2 kaarten voor het @BFFEvent op www.bydagmarvalerie.nl dankzij @ByDagmarValerie. Jij ook?” (klik hier om te tweeten). 


De winactie loopt tot 7 februari en ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winactie duurt dus niet zo lang, omdat ik de kaartjes nog naar de lieve winnaars moet versturen. De winnaars ontvangt persoonlijk een e-mail van mij. Veel plezier met deze winactie en ik hoop dat ik er een lieve lezeressen blij mee kan maken! 


Liefs, Dagmar 
Follow me on

Dit bericht heeft 32 reacties.

 1. Marloes

  Ah wat een super leuke winactie. Ik heb er toevallig net over gelezen, en ik zou hier zelf heel graag naartoe willen gaan! Dus ik wil graag kans maken op twee kaartjes voor dit leuke event!

 2. Tessa

  Leuke winactie, maar ik sla over! Ik heb al 2 kaartjes :)
  Liefs,

 3. Lia Vandekerkhof

  Dag dagmar, ik zou graag nog kaartjes willen winnen voor BFF! Hier zou ik een vriendin echt super blij mee maken:-) .
  Ik volg jou en bff op facebook en heb getweet voor je (@essential_freak).
  Vele groetjes, lia

 4. Super leuke winactie! Ik volg je nu ook op alles, en ga zo tweeten, wil er echt heel graag heen met mijn vriendin lois, er zijn zulke leuke dingen te doen op het event!!! en je kan zelfs vip one direction kaarten winnen, ik willllll!!!!! (www.theblondejennie.blogspot.com

 5. Jubes

  Echt een leuke actie..jammer dat ik er iets te oud voor ben. :(

 6. Super leuk ik doe graag mee op instagram volg ik je onder de naam @alexjuhhh en via twitter heb ik getweet onder de naam @goldenstormblog Super leuke actie!

 7. Loes sluis

  Ik wil graag kansmaken op de twee kaarten. Ik ben sinds kort verhuisd en mis mijn vriendinnen. Een dag quality time zou top zijn. Helaas heb ik geen twitter. De rest wel gedaan!!!

 8. Linda

  Super leuke en toffe winactie meid! Ik doe dan ook heel erg graag mee :)
  Mijn BFF is vanuit het zuiden naar het noorden verhuisd en ik zie haar daardoor veel te weinig! En naar dit event gaan (half way down the road) lijkt mij dan ook een leuk cadeau voor haar en mij :)

 9. Anne

  Ik volg je op bloglovin en hoop echt heel erg dat ik win!! Xx

 10. Rosanne

  Ahw wat een lief berichtje, en echt een superleuke winactie! Ik doe mee :) Ik volgde je al op Facebook, Bloglovin’ en Instagram dus ik doe met alle gewone én extra entries mee – behalve het versturen van de tweet (ookal volg ik je wél op Twitter).

  X Rosanne

  1. Rosanne

   (oh en ik volgde de Facebookpagina van het BFF-event ook al! Dat vergat ik erbij te zeggen haha.)

 11. Anonymous

  Natuurlijk wil ik heel graag kans maken op kaarten voor dit unieke BFF event!! Want wat is er nou leuker dan je BFF verassen met een setje van deze kaarten?? Ik weet zeker dat mijn BFF Michelle dit superleuk zou vinden en het zou echt een topdag voor ons worden! We zijn al vriendinnen vanaf dat we klein waren en doen heel veel dingen samen, we zitten namelijk samen op MAVO, en ook dansen we al samen vanaf dat we heel klein zijnen we doen nog veel meer leuke dingen samen! Kortom het is altijd heel gezellig met haar en ik zou dit event heel graag met haar mee willen maken^^!! Xxx Ilse
  Ps: Ik volg je op instagram en twitter, en ik heb de 2 pagina’s op facebook geliked! ; )

  1. Anonymous

   Ook volg ik je natuurlijk op bloglovin onder de naam: ilse ;)

 12. Wauw Dagmar, wat een ontzettend leuke actie! Ook ik zou het BFF-event graag willen bezoeken!

 13. Wat een super leuke winactie. Is niks voor mij denk ik … net iets te oud ;) maar wel heel gaaf.

 14. Ik zou het gaaf vinden als ik won, want lijkt me echt een leuk event als ik naar de stands kijk! Ik doe dus mee!

 15. Ik zou het gaaf vinden als ik won, want lijkt me echt een leuk event als ik naar de stands kijk! Ik doe dus mee!

 16. Anonymous

  Ik vergat nog te zeggen dat ik je op twitter en instagram volg via de naam @xilsee16 en dit is mijn email: ladyilse@hotmail.nl

  Xx ilse

Geef een antwoord

CommentLuv badge