WINACTIE – 3 X Sleek Palette naar keuze

WINACTIE – 3 X Sleek Palette naar keuze

Wohooo waar is dat feestje? Hier op mijn blog is het feestje! Ik wil jullie namelijk hartelijk bedanken voor het liken van mijn Facebookpagina en volgen op Twitter! Mijn FB-pagina heeft zojuist de 400e liker (Alexandra dankjewel!) verwelkomt en daar ben ik jullie zo dankbaar voor. Op Twitter komt de 800e volger ook dichtbij dus dat is zeker een reden voor een feestje! Jullie maken mij oprecht gelukkig en daarom hoop ik drie van jullie ook extra blij te kunnen maken. Ik verloot  onder mijn lieve lezeressen niet één keer een Sleek Palette naar keuze, maar drie keer omdat ik weet dat veel van jullie heel graag zo’n mooi palette zouden willen ontvangen. Doe jij al mee?

Wat moet je doen?

 Laat in de comments achter dat je kans wil maken (+ waarom) op een Sleek Palette naar keuze
 Volg By Dagmar Valerie op Bloglovin’ en like dit bericht op Bloglovin’

✩ Like By Dagmar Valerie op Facebook

Wat mag je doen?
✩ Volg mij op Twitter: @ ByDagmarValerie en tweet het volgende berichtje: ‘It’s partytime! Er worden 3 Sleek Palettes verloot op de blog van @ByDagmarValerie: www.bydagmarvalerie.nl! Doe jij al mee? #winactie’

De winactie loopt tot vrijdag 20 juni en ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij, dus laat een geldig e-mailadres achter in het daarvoor bestemde balkje onderaan het artikel. Veel plezier met deze winactie en ik hoop dat ik er drie lieve lezeressen blij mee kan maken!
Liefs Dagmar
Follow me on

Dit bericht heeft 72 reacties.

 1. Gefeliciteerd!! En wat super lief dat je 3 mensen wilt blij maken met een Sleek palette! Ik maak graag een kansje omdat ik dol ben op Sleek en al heel lang het Oh So Special palette wil hebben, maar helaas kan dat op dit moment even niet.

  Ik wens iedereen veel succes!!

  x

 2. Kelly

  Wat leuk! Ik doe graag mee. Ik heb alle verplichten dingen gedaan + ik volg je op twitter. Natuurlijk allereerst gefeliciteerd! Ik doe graag mee omdat ik dol ben op Sleek! :)

 3. Ik heb alle stappen gedaan om kans te kunnen maken!
  Graag zou ik willen winnen omdat ik nog geen enkel Sleek palette in mijn bezit heb en dat is natuurlijk een schande, want je hoort er zoveel positieve dingen over! :-)

  Contacteren kan op: quadfliegjulie@hotmail.com

  Veel succes iedereen!

  Liefs!

 4. Wat een gave winactie zeg, en niet één maar drie! Als eerste natuurlijk gefeliciteerd! Waarom ik mee wil doen? Ik heb laatst mijn eerste Sleek Palette gekocht en ik ben daar ZO tevreden over dat ik er heel graag meer wil proberen. Helaas blijf ik natuurlijk een student haha! Dus het zou super zijn als ik er eentje mag uitzoeken! Liefs Mariëlle (mariellemarkgraaff@gmail.com)

 5. Naomi

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee en zou het leuk vinden om te winnen omdat je nooit genoeg sleek palletten kan hebben. Mijn mail is naomifidder@gmail.com
  Liefs!

 6. Justine A

  Wauw, gefeliciteerd lief! Het is je van harte gegund! <3 Wat een mooie winactie weer. Echt awesome. Sleek is echt een fijn merk, dus ik maak graag een kansje. Je kunt nooit genoeg hebben van iets waar je dol op bent, toch?!

 7. Lysanne

  Gefeliciteerd! Leuke winactie! Ik zou het leuk vinden om een Sleek-pallet te winnen, omdat ik er altijd hele goede dingen over hoor, maar er zelf jammer genoeg nog niet één heb liggen in mijn make-upkastje. mijn mail is: styleandsam@gmail.com

 8. Amy

  Ik doe zeker mee met deze fantastische winactie! Waarom ik graag een Sleek palette wil winnen? Omdat ik bezig ben met het opbouwen van m’n visagiekoffer. Ik ben er nu druk mee bezig maar het is echt zo duur, daarom is het zeker handig om zo’n palette te winnen. Sleek heeft echt hele fijne kwaliteit!

  Ik heb deze stappen gevolgd: Volgen via Bloglovin, liken bericht, liken Facebookpagina (Amy Hermans). Dit is m’n email: hermans_amy@hotmail.com

 9. Gefeliciteerd!! Echt super gaaf dat je weer een winactie hebt zeg!! In Rome zijn al mijn favo make-upjes gestolen van de hotelkamer, dus het zou super tof zijn als ik win. Scheelt weer in de aankoopkosten ;) . En op naar je volgende mijlpaal!!

 10. Kristien

  Gefeliciteerd! Ik heb alles gedaan wat noodzakelijk was.Op bloglovin volg ik je onder de naam kodkodkat.
  Ik zou heel graag winnen omdat het Vintage Romance palette mij echt super mooi lijkt. Echte mooie romantische herfstkleuren. Zou ik graag eens proberen! Mijn e-mail is verhulstkristien@hotmail.com

 11. Pilsiee

  Gefeliciteerd natuurlijk! Dat je maar gauw NOG meer volgers en likers mag krijgen! Wat super leuk EN lief dat je er 3 weggeeft zeg; WAUW!!!:D ik vind ze heeel erg leuk, lekker combineren met kleuren…Ik heb een kleine pallette, dus zit niet geheel zonder;-) maar deze zijn toch wel heel erg woow!!!… Zonnige groetjes ilse prins; wiefiej@hotmail.com

 12. Wat een ontzettend leuke winactie en gefeliciteerd met zoveel volgers! Ik doe heel graag mee met jouw winactie. Ik zwijmel al een tijdje op een paar mooie Sleek palettes, maar mocht nog niets kopen van mezelf. Het zou echt heel gaaf zijn, als ik het zo zou winnen!

 13. Wat een gave winactie :) Ik maak graag kans erop omdat ik net als iedereen anders gek op sleek ben :) als ik moest kiezen uit alle paletten dan zou ik de Garden of Eden palette wil willen winnen :)

 14. Carlijn

  Wauw, weer zo’n mooie winactie op je blog leuk hoor. Gefeliciteerd met al je volgers! Ik zou heel graag een mooi palette willen winnen omdat ik er al zoveel over gehoord heb, maar ze nog nooit zelf echt heb kunnen testen!
  x

 15. Super tof dit! Natuurlijk gefeliciteerd :D
  Ik heb momenteel één palette van Sleek. Super mooi!
  Ik zou er graag meer hebben ;)
  Ik heb gedaan wat moest.

  Liefs, Susan
  ishootlovee@live.nl

 16. Kimberly

  Deze winactie vind ik echt helemaal geweldig! En wauw wat een geweldige getallen allemaal zeg! <3 Gefeliciteerd lieverd, je verdient het helemaal :D Ik wil heel graag eens een palette van Sleek uitproberen en dan het liefste het Oh so special palette hihi!

 17. Jorinda

  Super leuke winactie , ik doe dolgraag mee =)
  Ik wil al tijden dolgraag een sleek palette alleen wegens geen werk hebben is er geen budget voor.
  Dus daarom zou ik graag een Sleek palette willen winnen!

  Ik heb alle stappen gedaan:
  Bloglovin gevold en geliked: Jorinda
  Facebook geliked: Jorinda
  Twitter gevolgd en getweet: @xJORINx

  Liefs Jorinda

 18. Linde

  Owowowow ik doe ook graag (alweer) mee!
  Je gaat super snel met je blog! 200? volgers erbij in zo’n korte tijd! Ik ben erg blij voor je

  Ik zou graag nog steeds kans maken op het Sleek i-Divine Storm palette hij lijkt me zooo mooi en ik lees overal dat ie super gepigmenteerd is!
  Ik volgde je al op alle social-media hierboven beschreven.
  Heel veel succes!

 19. Dat zijn veel likers/volgers! Zo’n pallet heb ik al zo vaak op verschillende blogs voorbij zien komen en heb ik hele goede reviews van gezien. Dit maakt me nieuwsgierig.

 20. Ik had je overal al geliked, dus ik gooi even een tweetje de deur uit. Alles gedaan!

 21. Hi Dagmar,
  Ik doe heel graag mee met deze leuke actie.
  Sleek palletes zijn onwijs fijn namelijk!
  Ik heb alle verplichte dingen gedaan.

  Liefs, Jolijn.

 22. Ik doe mee! Ik volg je op bloglovin’ en ik heb dit artikel geliked. Ook heb ik de facebookpagina geliked. Ik zou echt heel graag willen winnen aangezien ik nog geen sleek palettes in mijn bezit heb en ontzettend benieuwd ben. Ik heb er namelijk al zoveel goede reviews over gelezen!

 23. Wat lief dat je zo’n winactie doet. Ik wil heel graag nog een mat palette van Sleek. Mijn ogen worden ook wat ouder en alle shine enzo vind ik prachtig, maar ik mis toch wel wat matte oogschaduw in mijn collectie. Ik heb alles gedaan om kans te maken. Liefs Céline aka Ceetje(78)

 24. Petra

  Ik doe mee! Lees er zoveel goede verhalen over. Wil het nu zelf een keer ervaren.

 25. Lisanne

  Tof, ik doe toch maar een poging! Waarom? Ik heb al zó vaak meegedaan met zulke Sleek winacties, maar helaas nog nooit gewonnen. Het Storm palette staat al een tijdje op mijn wishlist, maar eigenlijk mag ik stiekem van me zelf niets meer kopen (en van Pris ook niet hahaha).

  Ik volg je al op alle fronten, ben de 29e liker op BL en heb getweet! ^^

  x Lisanne
  younailedit@knid.nl

 26. DinyG

  Werkdag zit er weer op,nu relaxen op de bank
  Tot nu toe altijd meegedaan om er een te winnen maar steeds; helaas pindakaas. De anhouder wint zeggen ze toch ? Nou ik probeer wéér miojn geluk want met zo’n mooie pallet heb je ALTIJD de juiste kleur oogschaduw die matcht met je outfit :-D
  Werkdag zit er weer op,nu relaxen op de bank
  Facebook;Diny Gijsberts
  Pinterest; DinyG
  Instagram; missmomzymom
  Twitter tweets nr. 63 en 68;Dinie Gijsberts
  Bloglovin nr. 32; Bjorn Gijsberts
  diny.gijsberts@tele2.nl

 27. Heleen

  Gefeliciteerd lieverd, you go girl! Ben echt heel trots op je!
  Doe uiteraard graag mee, zodat ik met een mooie ooglook extra indruk kan maken bij mijn zoektocht naar een nieuwe baan. ;-)

  Heb alles gedaan! :)

  Xxx

 28. Melissa

  Heel leuke winactie! Ik doe graag mee omdat ik enkele maanden geleden mijn eerste Sleek palette kocht en ik sindsdien al uitkijk na een volgende. Ik heb trouwens alles gedaan :)
  x

 29. Sara

  Ik doe heeeeeel graag mee met deze leuke winactie. Ik wil graag kans maken op een sleek palette omdat.. tja? waarom niet. Er zijn zó veel redenen te bedenken waarom ik graag kans wil maken op een prachtig palette van sleek.
  Sowieso omdat de pigmentatie over het algemeen ontzettend goed is en omdat ik de kleurkeuze van een palette vaak erg mooi vind.

  Ik heb alle stappen gedaan doe je moest/mocht doen. Op facebook heet ik Sara Naus en op twitter Lovelowbudget. Mijn mailadres is: info@lovelowbudget.nl

  Liefs, Sara.

 30. Anita H.

  Ik doe mee. Ik wil deze palette graag winnen omdat ik onder de indruk ben van de mooie sprekende kleuren; omdat ik van make-up hou en omdat ik hier goede dingen over heb gelezen.

 31. Anita H.

  Aanvulling: sepia [at] home . nl

 32. Mandy

  Wat gaaf! Ik doe graag me omdat ik Sleek eigenlijk pas kort geleden heb ontdekt. Heb nu 2 palettes maar ik zou graag mijn collectie uitbreiden! Ik wil graag kans maken op het oh so special palette.
  Ik volgde je al op Bloglovin en heb het bericht geliked!

 33. Linda

  Gefeliciteerd met deze prachtige volgers aantallen, en volgens mij groei jij nog dagelijks! En je verdient het zo :) Zik bezoek jou blog ook iedere keer met veel plezier. Ik wil ook graag meedoen aan deze actie, simpelweg omdat ik héél graag eens een Sleek palette wil proberen en aan mijn stash toe wil voegen. Het borrelt zeker na het zien van prachtige looks en mooie artikelen!

 34. carola donkelaar

  Wauw geweldig, gefeli! ik hoor en zie er altijd zulke enthousiaste reacties over dus zou het graag zelf eens willen proberen of ik er mooie looks mee kan maken..

  croltje_2@hotmail.com

 35. Kirsten

  Ik word er zo blij van als jij blij bent =D! Ik waag ook maar weer eens een poging, misschien met een beetje luck gaat het nog lukken ook hihi! Ik zou graag een Sleek palette willen winnen omdat de pigmentatie en de kleuren van sleek geweldig zijn. Daar word ik stiekem ook een beetje blij van. Ik ben natuurlijk al trouwe volger van alle kanalen die je hebt (: Bloglovin’ + een like van mij <3 en Facebook natuurlijk ook al! En ik plaatste ook een tweet speciaal voor jou: https://twitter.com/itruelyme/status/474092157301968896
  Echt super dat je dit doet voor je lezeressen lieve Dagmar! Dankjewel voor je positieve energie op internet!

  Goodluck allemaal! <3!

 36. Manon

  Super leuke actie en leuk dat je al zoveel volgers hebt overal, ik heb nu 3 Sleek palettes en ik gebruik ze alledrie erg vaak daarom zou ik er graag nog een aan toe willen voegen omdat alle Sleek palettes gewoon zo mooi zijn <3 Heb alles gedaan :)

 37. Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd , het is je gegund. Ik ben echt dol op de sleek palettes en het au naturel palette staat al een langere tijd op mijn verlanglijstje en is dit is denk ik de kans om hem van mijn wishlist te halen , ik heb alles gedaan op de tweet na. Super leuk deze winactie en nu fingers crossed. liefs Britt , britthuntjensx@gmail.com <3

 38. Wauw, doe je goed hé! Enne, best tof dat ik nummer 400 was, ahahaha ;)

  Ik doe niet mee, aangezien ik er nu al iets van 5 heb en ze niet echt vaak gebruik, dus ik gun het nu iemand anders ;)

  Xx

 39. Mirne

  Ik doe heel erg graag mee! De palettes lijken me geweldig, maar ik heb er nog geen. Het blijft lastig kiezen wel ik nou echt het leukste vind.

 40. Gefeliciteerd! Maar je verdient het echt wel hoor :)
  Ik doe alvast mee en ik heb alles gedaan (ook twitter). Ik zou graag een palette winnen omdat ik er al zoveel goeds van heb gehoord, maar nog steeds niet in bezit ben van één (schandalig I know)
  Aangezien ik ook niet veel kleurpalette heb, zou deze dus echt ideaal zijn

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

 41. Luna

  Heel cool! Ik doe ook mee, ik heb nog niet zo’n palette maar nu ik er zoveel over heb gehoord, ben ik heel benieuwd! En ik vind het leuk om steeds meer te kunnen experimenteren met make-up. :) Ik heb alles gedaan wat moet, en ook wat mag.
  Liefs, Luna ♥
  lunalovelyworld@hotmail.com

 42. Marijn

  gefeliciteerd! Wauw wat leuk! ik doe graag mee en heb alles gedaan wat moet!

  liefs!

  Marijn

 43. Maaike

  Supergaaf! Ik doe graag mee en zou willen winnen omdat ik al stad en land (letterlijk! België, Spanje en Frankrijk!) ben afgereisd om het Au-Naturel palette te pakken te krijgen, maar telkens is hij uitverkocht. Zo frustrerend, haha!

 44. Wauw wat gaaf en wat goed dat je zulke stappen vooruit maakt en blij om te lezen dat je hier zo gelukkig van word. Ik doe graag mee en heb de tweet ook geplaatst, iedereen veel succes en dagmar veel succes met je blog verder! :)

 45. karlijn-96@hotmail.com

  Wat leuk dat je een winactie hebt! Ik volg je blog sinds een tijdje en vind het fijn om je blogs te lezen omdat ik ook ‘niet helemaal gezond’ ben. Ik zou graag het Au Natural Pallette willen winnen omdat ik het een heel mooi palette vind en er heel veel positieve reviews over gelezen heb en het graag zelf wil uitproberen.

 46. Super dat je zo vooruit gaat :) Wat een gave winactie! Ik doe ook zeker mee! Ik volg je op blogloving en nu ook op facebook en twitter.

 47. Kirsty

  Wat super dat het zo goed gaat! En wat superlief dat je drie lezeressen blij wilt maken met een Sleek palette! Ik doe ook graag mee! Ik volgde je al op Bloglovin’ en Twitter (en Instagram trouwens ook)’, had je Facebook pagina al geliked en heb dit bericht geliked op Bloglovin’ en de tweet gedaan. Ik zou graag een Sleek palette naar keuze willen winnen omdat Sleek hele mooie paletten heeft met een geweldige pigmentatie <3 Mijn e-mail is trouwens beautiliciousworld@live.nl

 48. Gefeliciteerd met de 400 likers.
  Ik loot dolgraag mee, omdat ik zo benieuwd ben naar het merk Sleek.
  Zelf heb ik er niets van maar alle beautybloggers zijn zo enthousiast hierover.
  Dat wil ik ook uit proberen.
  Ik volg je op Bloglovin,Facebook & Twitter (tweet verstuurd)
  anita71@planet.nl

 49. Petra

  Gefeliciteerd, wat een onwijze actie, 3 van die supermooie palettes….Tjonge, natuurlijk doe ik ook heel graag mee, en volg je al een tijdje op Bloglovin en Facebook…en natuurlijk heeft dit bericht ook op bloglovin een like gekregen,,,Ik volg je onder mijn volledige naam Petra Krommenhoek.
  Helaas heb ik nog geen palette van Sleek, maar ik zou er best een willen hebben omdat ik de kleuren van een aantal palletes erg mooi en helder vind…en een aantal tinten passen goed bij mijn make up stijl, opvallend en fleurig en dit zijn wensen die je kan realiserendoor de goede pigmentatie van Sleek…Natuurlijk heb ik voorkeur kleuren voor mijn kleding en de kleuren van i- Candy palette matchen hier echt perfect bij…
  Ik hoop, duim en wens vanaf nu op een heel goede afloop…
  groetjes Petra

  ( janenpetrakrommenhoek@gmail.com )

 50. Melanie

  Gefeliciteerd met zoveel volgers al!! Je doet het ook heel goed en leuk! Ik hoef geen palette te winnen, alhoewel het een hele leuke actie is, maar het zijn niet echt mijn kleuren deze 4. Wil de anderen veel succes wensen! En voor jou ook; ga vooral zo door!

 51. Gefeliciteerd met je aantal volgers en wat een leuke actie zeg! Ik volgde je al via Bloglovin (melissavanstipdonkmaas) en FB (melissa.vanstipdonkmaas) en heb ook de berichten geliked. Ik heb nog geen palette van Sleek, maar ik zou er supergraag 1tje willen omdat deze palettes gewoon de mooiste zijn. Ik houd van het fleurige met dit mooie weer. En waarom ik er zelf dan geen koop?; tja… toch gekozen voor een nieuwe bikini ;-) haha. Gr. Melissa en succes! (e-mail: melissamaas@hotmail.com).

 52. Muriël K

  Gefeliciteerd! Zoveel volgers is zeker niet niks haha. Ik volg je net pas op bloglovin en ook de andere twee dingen zal ik gelijk doen. Een palet van sleek staat op mijn ‘to buy list’ omdat ik er altjd leuke dingen over hoor en ik het eens met eigen ogen wil bewonderen haha. Ik wens je nog heel veel succes met je blog en op naar de volgende ‘mijlpaal’! Liefs
  murielklavers@gmail.com

 53. Janine

  Heyhey !

  let the party begin ! (:
  Gefeliciteerd ! Dat moet toch een vrolijk gevoel geven. Dat gewoon zoveel mensen jou volgen op Sociaal media. Ik vind het zo leuk dat je van alles met ons deelt. Ik volg je ook graag op Instagram.

  Extreem lief dat je 3 meiden dol gelukkig gaat maken met Sleek palette. Mijn hartje bonst als ik iets hoor over Sleek. Dit kon ik echt niet aan mij voorbij laten gaan.

  Jij bent blij met je volgers waar meer en meer bij komen, maar 3 andere meiden schitteren straks als hun een Sleek palette mogen ontvangen. Hopelijk ben ik één van de drie . Waarom ik kans wil maken. Sleek is een geweldig merk. En als Beauty liefhebber kan zoiets echt niet ontbreken in je stash. Ik vind het leuk om nieuwe ooglooks te maken met merken die ik nog niet goed ken. Het moment dat mensen je vragen : Wauw, Janine hoe heb jij je ogen op gemaakt?’ Dat is toch een geweldig compliment en ik leg het graag uit aan vriendinnetjes. Wat zou het geweldig zijn als ik een palette mag toevoegen aan mijn stash. Dan kan ik over tijdje weer een Beauty avondje inplannen. Dan nemen we allemaal wat mee en gaan we elkaar opmaken.

  Als ik win hou ik jou up-to-date. Met ooglooks van het palette. Dat is wel zo leuk toch ?

  -Ik zou voor de vintage romance palette gaan, Die past het beste bij mij en deze staat lang op mij wishlist. Maaaarr.. Dit palette heeft de kleur waar ik binnenkort misschien me haar ga in verven. Spannend! ( leuk als me ogen ook zo kan opmaken!) dan laat ik je dat zien.
  -Ik volg By Dagmar Valerie op Bloglovin’ en geef artikel een hartje.
  -Ik heb de Facebookpagina van By Dagmar Valerie Geliked
  -Ik volg je op Twitter @OMGitsWOOSHY
  Tweet : https://twitter.com/omgitswooshy/status/474554965579796485
  Janinedingx3_1994_@hotmail.nl

  Veel succes met je blog en alles er om heen. Gaat vast lukken ! :D

  Liefs

  Janine

 54. Anonymous

  Vrolijk is denk ik het juiste woord als ik die kleurtjes zie,ja vrolijk dat word ik ervan.
  daarom doe ik graag mee om zo’n super palette .FB en Bloglovin geliked
  Sanne Becks
  brabantbrabantbrabant@live.nl

 55. Tara

  Leuk! Ik nu 1 Sleek palette en daar ben ik erg tevreden mee, het zou leuk zijn om er daar nog een mooi palette bij te krijgen! Ik volg je op Facebook en Bloglovin (Tara van Ommeren).

  Mijn e-mailadres is taravommeren@gmail.com

  Liefs, Tara

 56. Britt

  Mooi! Ik ben al een hele tijd benieuwd naar deze palettes, ik doe graag mee. Ik volg je op Bloglovin en ik heb geliked op Facebook (Britt van Ommeren). Mijn email is brittvanommeren@gmail.com

  Liefs, Britt

 57. Karin (ekrw@hotmail.com)

  ik doe graag mee met deze leuke actie.

 58. ik doe mee!
  ik wil er graag 1 winnen omdat ik er zelf nog geen heb en het graag wil gebruiken
  heb alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter; zowiezo_
  zoe2308@live.nl

 59. Yara

  Ik doe meeee :-) Ik volg je al heeeel lang, haha! Ik zou er graag één willen winnen omdat ik mijn palette laatst heb laten vallen (was de Au Naturel)… Alles was kapot, flink balen. M’n mailadres is info@theyaradiaries.nl :-)

 60. Wat een superleuke winactie !! Ik doe zeker en vast mee …
  Heel graag zou ik het Idivine vintage romance palette van Sleek winnen!
  Dit om 101 verschillende redenen. Maar de hoofdreden is omdat ik graag een (beauty)blog zou opstarten… vooral met de nadruk op retro- en vintagelooks… En daarvoor is deze palette uiteraard zeer geschikt ;)
  xoxoxo lynn

 61. Jana

  Proficiat! Ik doe heel graag mee en heb alles gedaan! Ik zou voor het Vintage Romance palette gaan. Ik had nooit echt veel aandacht geschonken aan dat palette en pas recent ontdekte ik dat er zo veel mooie paarse kleuren inzitten! En paars vind ik prachtig om in een ooglook te verwerken!
  (beautybyjana@outlook.com)

 62. Heei, wat een leuke en lieve winactie zeg! Ik kende je blog nog niet maar ik heb even rond zitten kijken en wat een leuke blog heb je en zal je blog zeker weten blijven volgen! Ik heb niet echt een reden waarom ik moet winnen behalve dat ik zo onwijs benieuwd ben naar de palletes van sleek want ik zie ze altijd voorbij komen in webshops of bij blogs of op youtube en ik hoor er altijd zulke goede dingen over dat ik het zelf ook wel eens wil uitproberen! zelf vind ik het sunset pallete het mooist maar dit pallete trok me vanaf het begin al aan toen ik voor het eerst de palletes van sleek zag <3
  En ik zag dat je 735 volgers op bloglovin hebt en dat worden er vast nog veel meer want je blog is heel leuk! Mijn email is mirjam-1998@live.nl Xx

 63. Ik heb trouwens de verplichtingen gedaan ( je gevolgd op bloglovin dit artikel geliked en je facebook geliked :) )

Geef een antwoord

CommentLuv badge