Blog

WINACTIE – 3 X Sleek Palette naar keuze

Wohooo waar is dat feestje? Hier op mijn blog is het feestje! Ik wil jullie namelijk hartelijk bedanken voor het liken van mijn Facebookpagina en volgen op Twitter! Mijn FB-pagina heeft zojuist de 400e liker (Alexandra dankjewel!) verwelkomt en daar ben ik jullie zo dankbaar voor. Op Twitter komt de 800e volger ook dichtbij dus dat is zeker een reden voor een feestje! Jullie maken mij oprecht gelukkig en daarom hoop ik drie van jullie ook extra blij te kunnen maken. Ik verloot  onder mijn lieve lezeressen niet één keer een Sleek Palette naar keuze, maar drie keer omdat ik weet dat veel van jullie heel graag zo’n mooi palette zouden willen ontvangen. Doe jij al mee?

Wat moet je doen?

 Laat in de comments achter dat je kans wil maken (+ waarom) op een Sleek Palette naar keuze
 Volg By Dagmar Valerie op Bloglovin’ en like dit bericht op Bloglovin’

✩ Like By Dagmar Valerie op Facebook

Wat mag je doen?
✩ Volg mij op Twitter: @ ByDagmarValerie en tweet het volgende berichtje: ‘It’s partytime! Er worden 3 Sleek Palettes verloot op de blog van @ByDagmarValerie: www.bydagmarvalerie.nl! Doe jij al mee? #winactie’

De winactie loopt tot vrijdag 20 juni en ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij, dus laat een geldig e-mailadres achter in het daarvoor bestemde balkje onderaan het artikel. Veel plezier met deze winactie en ik hoop dat ik er drie lieve lezeressen blij mee kan maken!
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.