Blog

WINACTIE #3 / 3 x Catrice Crushed Crystals

Ben jij ook zo dol op mooie lakjes en deel jij mijn liefde voor de Catrice Crushed Crystals collectie? Dan zit je in dit artikel helemaal goed, want ik verloot 3 lakjes van deze fijne lijn ter ere van de 500 de magische mijlpaal van 500 Bloglovin volgers! Om dit hoogtepunt te vieren organiseer ik de winVIERdaagse en deze week komen er vier winacties online! Doe jij al mee voor 3 lakjes van de Catrice Crushed Crystals collectie?

WIN WIN WIN
Allemaal nogmaals heel erg dankjewel voor de lieve reacties, het volgen & de mooie berichtjes! En weten jullie nog het moment dat ik mijn liefde voor deze fijne lakjes met jullie deelde? Lees het hier terug in de review! Wat moet je doen om kans te maken op 3 x Catrice Crushed Crystals?
✩ Laat in de comments achter dat je kans wil maken de drie lakjes van Catrice Crushed Crystals;
✩ Volg mij (By Dagmar Valerie) op Bloglovin’ & like deze post; 
Voor een extra kans:
✩ Like de Facebookpagina van ByDagmarValerie;
✩ Volg mij, @ByDagmarValerie, op Twitter en tweet het volgende bericht: Ik maak kans op 3 x Catrice Crushed Crystals lakjes op www.bydagmarvalerie.nl dankzij @ByDagmarValerie. Doe jij ook mee met de #winactie? (klik hier om te tweeten). 

De winactie loopt tot 4 april en ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij. Veel plezier met deze winactie en ik hoop dat ik er een lieve lezeres blij mee kan maken! Ben jij ook zo’n fan van de Crushed Crystals collectie van Catrice?

Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.