Blog

WINACTIE #2 / Voor jou door Jojo Moyes

Wohooo op vrijdag kwam de magische mijlpaal van 500 Bloglovin volgers voor mijn blog en het is écht een droom die uitkomt om met zoveel lieve volgers mijn blogartikelen te mogen delen dagelijks. Ook haalde ik dit weekend de 350 likes op Facebook en dat zijn ongelooflijke hoogtepunten waarvoor ik jullie heel graag wil bedanken. Om deze hoogtepunten met jullie te vieren organiseer ik de winvierdaagse en deze week komen er vier winacties online! Ik mag een lezeres blij maken met het prachtige boek Voor jou van Jojo Moyes!

Voor jou van Jojo Moyes
Voor jou van Jojo Moyes is een roman die alle harten verovert: het boek voert wereldwijd de bestsellerlijsten aan en ging 3 miljoen keer over de toonbank.Deze heerlijke roman is voor iedereen die genoot van films als Intouchables en Mar adentro, en het boek werd door De Standaard uitgeroepen tot dé feelgoodroman van het jaar. Lees meer over het boek op de site van Uitgeverij De Fontein!

WIN WIN WIN
Allemaal nogmaals heel erg dankjewel voor de lieve reacties, het volgen & de mooie berichtjes! Wat moet je doen?

✩ Laat in de comments achter dat je kans wil maken op het boek Voor jou van Jojo Moyes;
✩ Volg mij (By Dagmar Valerie) op Bloglovin’ & like deze post; 
Volg mijn tweede blog Boekenrevue op Bloglovin;
Like Uitgeverij De Fontein op Facebook.

Voor een extra kans:
✩ Like de Facebookpagina van ByDagmarValerie;
✩ Volg mij, @ByDagmarValerie, op Twitter en tweet het volgende bericht: Ik maak kans op het boek Voor Jou op www.bydagmarvalerie.nl dankzij @ByDagmarValerie en @DeFonteinRomans. Doe jij ook mee met de #winactie? (klik hier om te tweeten). 


De winactie loopt tot 4 april en ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij. Veel plezier met deze winactie en ik hoop dat ik er een lieve lezeres blij mee kan maken!

Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.