Blog

WINACTIE / 1 jaar Fashion Friday + €35 Shoptegoed

Hieperdepiep hoera! Fashion Friday bestaat 1 jaar! Al 52 weken lang schrijf ik de fashion gerelateerde artikelen voor de blog van mijn lieve vriendinnetje Anne. Ik kan niet geloven dat het jaar zo om is gevlogen. Ik vind het nog elke week heerlijk om mij onder te dompelen in de modewereld en ik ben dan ook heel dankbaar voor de kansen die Anne mij heeft gegeven. Daarnaast is ze ook een onwijs lieve vriendin die ik voor geen goud kan missen en een geweldige inspiratiebron. Haar passie en plezier is aanstekelijk en samen zijn is echt een feestje. We vieren de Fashion Friday ‘F’erjaardag heel graag met jou, daarom maak jij kans op shoptegoed ter waarde van €35,- van de leuke webshop Twinkeltje

win shoptegoed
Wat moet je doen? 

♡ Volg By Dagmar Valerie en Anne Solveig op Bloglovin’
♡ Like de post op beide Bloglovin’-pagina’s.
♡ Like Twinkeltje op Facebook.

Wat mag je doen? 
♡ Like ByDagmarValerie en Anne Solveig op Facebook.
♡ Volg By Dagmar Valerie en Anne Solveig op Instagram.

Laat in een reactie hieronder een geldig e-mailadres achter want anders kan ik je op 8 maart niet bereiken als je de gelukkige winnaar van de shoptegoed winactie bent geworden!

Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.