Blog

WINACTIE #1 / 2 keer goodiebag van E.L.F.

Wohooo op vrijdag kwam de magische mijlpaal van 500 Bloglovin volgers voor mijn blog en het is écht een droom die uitkomt om met zoveel lieve volgers mijn blogartikelen te mogen delen dagelijks. Ook haalde ik dit weekend de 350 likes op Facebook en dat zijn ongelooflijke hoogtepunten waarvoor ik jullie heel graag wil bedanken. Om deze hoogtepunten met jullie te vieren organiseer ik de winvierdaagse en deze week komen er vier winacties online! Ik mag 2 lezeressen blij maken met een goodiebag van E.L.F.! Wil jij kans maken op een goodiebag? Lees dan gauw verder!

WIN WIN WIN
Ik ben heel erg enthousiast over de mooie producten van E.L.F. en deze horen dan ook bij mijn dagelijkse routine. Ik ben super blij dat ik de mogelijkheid krijg om niet één, maar twee lezeressen blij te maken! De goodiebag zorgt ervoor dat jij een heerlijke spring & summer look kunt creëren:

✩ Oogschaduw
✩ Eyeliner
✩ Volume mascara
✩ Lipstick in de kleur Flirtatious
✩ Nagellak in de kleur Mint Cream 

Allemaal nogmaals heel erg dankjewel voor de lieve reacties, het volgen & de mooie berichtjes! Je kunt mee doen door het volgende te doen:

✩ Laat in de comments achter dat je kans wil maken op een goodiebag van E.L.F.;
✩ Volg mij (By Dagmar Valerie) op Bloglovin’ & like deze post; 
✩ Like E.L.F. op Facebook;

Voor een extra kans:
✩ Like de Facebookpagina van ByDagmarValerie;
✩ Volg mij, @ByDagmarValerie, op Twitter en tweet het volgende bericht: Ik maak kans op een goodiebag van @eyeslipsface op www.bydagmarvalerie.nl dankzij @ByDagmarValerie. Doe jij ook mee met de #winactie? (klik hier om te tweeten). 

Volg E.L.F. op Youtube;


De winactie loopt tot 4 april en ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij. Veel plezier met deze winactie en ik hoop dat ik er een lieve lezeres blij mee kan maken! 

Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.