Blog

Unboxing the Goodiebox second edition

De Goodiebox is een echte aanrader voor liefhebbers die houden van verwennerij. Deze box bevat namelijk niet alleen mooie Beauty producten, want er zitten ook toffe Lifestyle items in. Ook bestaat de inhoud van de box niet uit samples, maar uit full-size producten. De inhoud bestaat uit een mix van items waaronder cosmetica, accessoires, cadeau- of kortingsbonnen of bijvoorbeeld een boek.  Ben je benieuwd wat er in de second edition van de Goodiebox zat? Kijk dan gauw mee!

Allereerst zit er een heerlijk lichte Patchouli Lavendel Vanille Sabon handcrème in de Goodiebox die je handen voelbaar verzorgt. Sabon is een mooi luxe merk en de producten zijn van hoge kwaliteit. Deze crème laat na het aanbrengen geen vettig laagje achter. Bovendien trekt het snel in de huid en ruikt de crème heel verfrissend. De waarde van deze handcrème is 11,95. Ook zit er een waardebon van 50 euro in de Goodiebox die je kunt besteden door een Beauty School Workshop van 50 minuten te volgen bij Ariane Inden Store. Deze workshop kan worden georganiseerd in groepjes of individueel worden gegeven. Je krijgt tijdens deze workshop uitleg en advies over alles op het gebied van huidverzorging & make-up.

In de Goodiebox zit een Water Bobble van 1 liter met een waarde van 11,99. Deze Bobble is bedoeld als alternatief voor alle niet herbruikbare plastic waterflesjes, die slecht zijn voor het milieu en voor je portemonnee. Elk filter staat gelijk aan 300 waterflesjes. Na een jaar heb je het milieu gered van duizenden plastic waterflesjes door heel simpel kraanwater te filteren. De Bobble geeft je lekkerder water en een schoon geweten.
De Tea Tree Peel Off Mask (200 ml) van Golden Care zat ook in deze editie. Het zuivert en desinfecteert je huid door het doden en verwijderen van bacteriën die onzuiverheden en huidirritaties veroorzaken. Het masker matteert en verzacht de huid. Het is een heerlijk product om thuis even lekker mee te ontspannen en in de Goodiebox zit uiteraard een full-size product waar je een lange periode plezier mee kunt beleven. De Tea Tree Peel Off Mask heeft een waarde van 28,95, deze waarde is bijna gelijk aan die van de hele Goodiebox! In de Goodiebox zit ook Arganolie van Supernaturals met een waarde van 17,50. Arganolie in zijn pure vorm is een zeer veelzijdige cosmetische olie. Je kunt het gebruiken voor de huid zodat het extra verzorging biedt of het product inzetten als rijkelijk masker voor je haren. Ook zit er een Golden Rose Sexy Black Mascara in die je wimpers voorziet van veel volume en lengte. Het fijne van deze mascara is dat het niet klontert en door de bijzondere vorm kun je het gemakkelijk aanbrengen. Deze mascara kost 12,95.Met de Pavèz Eco Facepad en water uit de kraan verwijder je eenvoudig alle make-up en geef je je gezicht een heerlijke scrub. De pad is gemaakt van materialen, die in aanraking met alleen maar water, de make-up en zelfs je waterproof mascara eenvoudig verwijdert. Met de achterkant van de pad geef je je gezicht 1 à 2 keer per week een stimulerende scrub, waarmee je dode huidcellen verwijdert. Deze pad kost 14,95. Ook zit er een cadeaubon met een waarde van 5 euro in de Goodiebox die je kunt besteden bij Pavèz. Last but not least zit er nog een echt Lifestyle product in de box, namelijk het boek ‘Bitter’, geschreven door Victoria Farkas. Dit boek kost 14,95 en het gaat over acht vrienden, één moord en zeven verdachten. Spannend!De Goodiebox wordt maandelijks aangeboden in een gelimiteerde oplage en is aantrekkelijk geprijsd. Je moet er wel snel bij zijn, want de box is erg populair. Je betaalt 29,95 per Goodiebox en de verzending ervan is gratis. De Goodiebox is geen abonnement, dus je bepaalt zelf wanneer je de box in huis haalt. Daarnaast kan je op de website kijken of de producten je genoeg aanspreken om de Goodiebox te bestellen. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan gauw op www.goodiebox.nl en ontvang of geef een box vol verwennerij!
Liefs,
Dagmar
P.s. dit artikel is geschreven voor www.shoppen.blog.nl en kwam op zaterdag 10 augustus online: http://shoppen.blog.nl/online-shoppen/2013/08/10/de-goodiebox-vol-beauty-en-lifestyle-producten 


Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.