Blog

Unboxing – Glossybox ‘Sweet November’

Partytime! Ik ontving namelijk de Glossybox met als thema ‘Sweet November’! November is aangebroken en de temperaturen zijn daarmee ook flink gedaald. Een beetje extra vocht en bescherming kan daarom voor deze maand zeker geen kwaad. Met de producten uit de november box van Glossybox kun je lekker genieten én een romantische en zwoele look creëren voor de naderende feestdagen. Glossybox is elke maand weer een cadeautje om te mogen ontvangen en ik mag deze box samen met jullie unboxen, yay! 

AHAVA – My Gift Speciaal voor de feestdagen is de mini-gift box Facial Care een pure verwennerij voor je gezicht. Deze set bestaat uit een essential day moisturizer met de naam ‘Time to hydrate’ en de Hydratation Mask. 
TONY & GUY – Glamour Firm Hold Hairspray Een sterk fixerende spray die dag en nacht je haren verstevigd, komt zeker van pas met de gure wind in de herfst en winter. De formule beschermt de haren optimaal tegen vocht en de spray is perfect voor up-do’s die stevig moeten zijn, maar toch een losse uitstraling hebben.
BEA BOMBSHELL COSMETICS – ONYX Eye Liner Deze best verkochte eyeliner heeft een all-day formule. De punt is van vilt waardoor je een dunne lijn kunt maar je kunt natuurlijk ook een dikkere lijn aanbrengen voor een dramatischer effect. Ook fijn: de eyeliner heeft maar een paar seconden nodig om te drogen!
BALANCE ME- Shine On Tinted Lip Salve De tinted lip salve zit vol voedingsstoffen, anti-oxidanten, essentiele verzuren en vitaminen. De lip salve bestaat uit drie boters om jouw lippen vol, zacht en gehydrateerd te houden, namelijk de coco butter, shea butter en mango butter. Je lippen glazen en behouden de kleur, omdat deze tint slechts een klein beetje sparkle toevoegd dankzij de natuurlijke minerale make-up. Je krijgt binnen enkele seconden een mond om te zoenen!
BENEFIT – They’re Real Mascara De naam is al een geweldige reden om deze fijne mascara aan te schaffen, maar daarnaast verlengt de formule je wimperhaartjes en zorgt de mascara voor een mooie krul en volumeboost. Met het borsteltje is de mascara gemakkelijk en snel aan te brengen zonder dat de wimperhaartjes aan elkaar plakken.
Ik vond de eyeliner erg tegenvallen, want hij was al bijna uitgedroogd toen ik het opende. Daarentegen vond ik de haarspray fantastisch, I love love love Toni & Guy! Ook vond ik de Lip Salve heerlijk, een fijne tint en goede verzorging voor deze koudere dagen. Omdat Glossybox deze maand 2 jaar is geworden (hieperdepieeeep hoera!) zaten er in de box twee extraatjes: een unieke Zalando-code en een Pink Gellac nagelvijl met een speciale boodschap: Enjoy!

De Glossybox is een abonnement op een box gevuld met verrassende cosmeticaproducten die maandelijks wordt thuisbezorgd. De inhoud van de box is iedere maand een verrassing, maar altijd afgestemd op het beautyprofiel van de abonnee. Zou je ook graag een Glossybox willen ontvangen? Neem dan eens een kijkje op www.glossybox.nl!

Wat is jouw favoriete product uit de box?

Liefs, Dagmar 
       

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.