Blog

TRAVEL – Weekend Kraków (Polen) + shoplog

Afgelopen weekend was het ein-de-lijk zover: ik ging naar mijn familie in Kraków (Polen). Ik heb mijn lieve opa en oma ongelooflijk moeten missen, maar ik was blij hen weer te kunnen knuffelen en we hebben flink wat afgekletst (yes, in het Pools). Ik neem jullie mee op reis, want ik heb gevlogd! Ook laat ik wat foto’s zien van deze mooie stad, mijn tweede thuis. Enjoy!

Allereerst een van mijn favo plekken van Kraków; de prachtige schilderijen die aan de muur hangen bij de Brama Floriańska, letterlijk vertaald: de Florianuspoort. Dit is een middeleeuwse poort met een gotische verdedigingstoren en vanaf deze kant is het het allermooiste om de binnenstad te betreden. Je komt dan via een mooie winkelstraat de Grote Markt op met onder andere de Mariakerk en de Lakenhal. Langs het stuk overgebleven stadsmuur bij de Florianuspoort worden schilderijen verkocht.
Precelki! Als ik vertel over Kraków, dan mogen mijn favo broodjes niet ontbreken. Verse precelki met zout vormen mijn favoriet en toen we landden met het vliegtuig kreeg ik er gelijk eentje, binnen vijf minuten was het op haha. Yes, i love it! 

En omdat dit zo’n spectaculair ijsje was moest ik het natuurlijk vastleggen. Wow wat was dit heerlijk! Ik heb zelden zoiets lekkers gegeten. Heel verfrissend en gezond! Haha grapje, dat gezond viel natuurlijk erg mee aangezien er véél slagroom onder het verse fruit zat… Lekker! 

Ik kan alvast verklappen dat ik prachtige Inglot producten in huis heb gehaald. Wat ik meer heb geshopt zie je terug in de vlog. Veel kijkplezier toegewenst <3
Ben jij al een keer in Polen geweest?
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.